Salariul minim creşte de la 1 iulie

Salariul minim va creşte, a declarat prim-ministrul Marcel Ciolacu, joi, la finalul şedinţei Consiliului Naţional Tripartit.

„De la 1 iulie, salariul minim va creşte la 3.700 de lei brut. Totodată, vom menţine până la sfârşitul anului facilitatea acordată angajatorilor privind cei 200 de lei scutiţi de taxe.

Suntem în direcţia corectă către implementarea salariului minim european. Aceasta este decizia luată astăzi, alături de sindicate şi patronate, în Consiliul Tripartit”, a precizat Marcel Ciolacu, joi, într-o postare pe pagina de Facebook a Guvernului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

  1. O sa crească Intretinerea la bloc ! Trebuiesc de plătit Salariile Mărite ! Nici nu a Mărit Pensiile Covrigarul Ciolacul si ne ia pe alta parte Bani mai multi la Intretinere la Bloc !

  2. De unde creste? A crescut productia de covrigi cu gaura mare ? Umbla cainii prin Buzau ce ei in coada ? Vino tu Ciolacule cu bani de acasa, de la tine…, daca nu ai de unde maresti ???

  3. Oare salariul minim pe economie acoperă chiria și întreținere unei garsoniere pe plaiurile mioritice?

  4. Salariu minim au necalificatii, cei fara scoala, cei fara meserie. Cine are scoala si meserie castiga 17.000 de lei net pe luna, in fiecare luna, la firma suta la suta romaneasca.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.