Se relansează Revista literară radio la Radio România Cultural

Iubitorii de cultură sunt invitaţi să asculte, duminică, 1 septembrie, la Radio România Cultural, o ediţie specială a emisiunii Revista literară radio, într-o nouă formulă!, informează SRR.

O dată cu deschiderea Festivalului Internaţional “George Enescu”, eveniment de tradiţie care va fi transmis, on air şi online, la postul Radio România Cultural, o emisiune de tradiţie este relansată la Radio România Cultural.

Începând cu 1 septembrie, în fiecare duminică, sunt difuzate ediţii speciale ale emisiunii Revista literară radio, iar din 29 septembrie, Revista literară radio revine în grila de toamnă a postului Radio România Cultural!

O echipă tânără şi dinamică de realizatori, interviuri, cronici, dezbateri, transmisii în direct, înregistrări valoroase, texte şi fotografii de la evenimente. Un produs multimedia ce rămâne tradiţional, on air, dar este şi mai actual, online.

Revista literară radio – în miezul evenimentelor lumii literare!

Postul Radio România Cultural confirmă astfel evoluţia sa din ultimii ani, oferind emisiuni premium realizate de echipele sale de profesionişti, prin care îmbină tradiţia şi mijloacele clasice cu multimedia.

Alături de Revista literară radio, alte două emisiuni, Revista teatrală radio şi Revista muzicală radio vor fi lansate, on air şi online, în grila de toamnă a postului Radio România Cultural, în preajma aniversării a 85 de ani de la înfiinţarea radioului public.

Prin complexitatea lor, cele trei proiecte multimedia se ridică la nivelul cerinţelor radiofonice contemporane, păstrând totodată legătura cu tradiţia, aşa cum este cazul emisiunii Revista literară radio, iniţiată în urmă cu multe decenii de Vasile Voiculescu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.