Actorul Victor Rebengiuc a făcut marele anunţ la 91 de ani

Ajuns la respectabila vârstă de 91 de ani, marele actor Victor Rebengiuc a anunţat că nu va renunţa la teatru, dar nu o să mai joace un rol nou.

„Pe scenă mă simt cel mai bine. Eu nu prezint niciun fel de interes ca persoană privată, în viaţa mea de om obişnuit. Nu am nimic deosebit, nimic special, care să nască un interes pentru mine, în afară de atunci când sunt pe scenă şi încerc să fac şi eu ceva care să placă publicului. Eu îmi fac profesia, joc teatru, mai jucam şi în film când eram mai tânăr, acum nu mai sunt tânăr. La teatru nu renunţ, nu o să mai joc un rol nou, pentru că e foarte greu să pregăteşti un alt rol. Ştacheta e cam sus şi nu poţi să cobori”, a declarat Victor Rebengiuc la lansarea Albumului foto „Regele nu moare”, realizat de fotograful oficial al Teatrului Naţional din Bucureşti, Florin Ghioca, şi dedicat cuplului de actori Victor Rebengiuc şi Mariana Mihuţ.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

7 Comentarii

 1. Am crezut că a pierdut hârtia igienică sau s-au rătăcit #absolut.

 2. Astuia nu-i ajunge un bax de HH sa se stearga la gura, dupa cat c.. soroshist a mancat. Pacat de talentul lui!

 3. De jegul ăsta nu vă împiedicați? Nu aveți aceeași retorică precum în cazul lui Florin Piersic? Nu fură rolurile tinerilor? Nu ia banii de la stat?
  Rămâneți scursuri până la capăt.

 4. Ramasa „vaduva” dupa razboi, mama Marianei Mihut, se casatoreste cu maiorul de securitate Mihut si afla dupa eliberarea sotului venit din prizonierat ca este bigama.
  Sotul si tatal Marianei (adoptata Mihut) este arestat cand isi cere dreptul de tata legitim si eliberat doar dupa semnarea unor inscrisuri prin care renunta la paternitate. Cu sprijinul noului tata ce avea sa ajunga generalissimo la Secu, Mariana Mihut, ajunge pe scena, der rupe legatura cu noua familie inchegata si sora de tata Ana Maria.
  De la Serban citire!

 5. Cei care il denigreaza pe marele actor Victor Rebengiuc sa-l pupe Editat, Editat!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.