(VIDEO) Vezi noua atracție pentru turiști de la Constanţa

Vineri seara, în apropierea Cazinoului din Constanţa a fost inaugurată o roată panoramică botezată “Tomis Eye”, de la înălţimea căreia pot fi văzute Cazinoul, faleza, o parte din port sau marea.

Turiştii pot admira oraşul de la o înălţime de 36 de metri.

“Această roată a fost inaugurată, este funcţionată, deja lumea s-a urcat în cele 26 de cabine şi admiră peisajul fantastic. Are 36 de metri înălţime, 26 de cabine dintre care una VIP şi sunt şi cabine pentru persoane cu dizabilităţi”, a spus purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanţa, Diana Sobaru.

Elevii de nota 10 şi persoanele cu dizabilităţi au intrare gratuită, iar pensionarii beneficiază de o reducere de 50 la sută, preţul unui bilet întreg fiind de 20 de lei.

Roata panoramică "Tomis Eye"este inaugurată în acest moment. Toți constănțenii și turiștii sunt așteptați să admire Constanța de la o înălțime de 36 de metri. Persoanele cu dizabilități și elevii de nota 10 beneficiază de gratuitate, iar pensionarii au reducere 50 %. Prețul unui bilet întreg costă 20 de lei.

Publicată de Primăria Constanța pe Vineri, 26 iunie 2020

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

5 Comentarii

 1. „… lumea … admiră peisajul fantastic” (?!?) Ca care „peisaj fantastic”, tanti ? Maidanezi cu covrigi in coada nu prea mai sint, da’ mizerie, cocalari si furaciuni imobiliare, girla ! Pe astea vrei sa le admiram, din „cabina VIP” ? Ha ha ! Ia zi, ai iesit macar vreodata din judetul Constanta, te-ai dus macar pina colea la bulgari, ca sa nu ne mai lauzi toate tiribombele de bilci de prost gust ?

 2. Orasul spagarilor si cocalarilor. Iar constantenii, niste gura-casca dusi cu lesa de Mazare si gasca lui.
  Nici in 50 de ani nu-si mai poate reveni!
  S-au bagat sute de milioane in centrul vechi, s-au adus pavele chinezesti de beton de 3cm grosime, pentru circulatia auto.
  Cand au vazut dezastrul, au dat-o numai pe circulatie pietonala!
  Dar asa este cand cei care faceau urda, au ajuns mari constructori!
  Intr-un cuvant, o mizerie de oras, fara parcuri, fara parcari, fara industrie doar cu blocuri in mijlocul strazii, ba chiar la 5m, unul de altul!
  Orasul Constanta este la un an lumima de Arad, de exemplu.

 3. Hai la mare,la guvidul
  Sa luam cu toti covidul
  Sa semnam papirusul
  Ca mancam si virusul

 4. Foarte bine și bravo Constanța! Sper că este astfel amplasata să nu blocheze persoectiva spre mare. Și englezii au inaugurat o Roată la trecerea anilor 1999 spre 2000 și au botezat-o Millenium și BBC ia sistematic interviuri la diverse personalități pe panorama Londrei. Propun, chiar rog Primaria Constanța să boteze noua atracție turistică “Roata Trianon 2020” fiind monumentul ce marchează Centenarul Trianonului. Fiecare cabină să aibe un nume ce marchează fapte remarcabile ale poporului român în ultima sută de ani, fapte de istorie, locații turistice ca mănastirile din Moldova sau Horzu, Bistița etc… sau construcții cum ar fi Transfăgarășanul sau Canalul Dunăre Marea Neagră. Nu mor caii când vor câinii…

 5. Daca o boteaza „Trianon 2020” sigur vine si o saboteaza noaptea Marele Urs ! E in stare sa bage ceva pe la rulmenti, de o sa ramina Nicusor Constantinescu in aer citeva zile si la primul ciclon mai cade naiba pe Constanta si face distrugeri majore ! (ps : din cite stiu eu roata de la Londra are o istorie de tot risul : mi se pare ca e cumparata de la francezi, da’ cu tot cu banda sonora care descria „peisajul” !! Astfel ca, pina sa se prinda inglisii, cei care se dadeau in roata de pe malurile Tamisei puteau auzi in casti : „In dreapta aveti Turnul Eiffel … in stinga dvs se poate remarca Muzeul Luvru … etc” !!)

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.