ActiveWatch cere sancționarea președintelui CJ Brăila, pentru compotament agresiv

ActiveWatch s-a sesizat în cazul președintelui CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, cerând delimitarea PSD față de compotamentul agresiv al acestuia după ce policianul a jignit o jurnalistă.

“Manifestările agresive și jignitoare la adresa presei sunt intolerabile”, spune ActiveWatch într-o scrisoare adresată Partidului Social Democrat în care cere sancționarea președintelui CJ Brăila care a jignit-o pe jurnalista de la B1 TV.

“Cerem conducerii PSD să se delimiteze public de asemenea comportamente și să-l sancționeze prin mecanismele interne de partid pe Stancu Bunea“, se arată în scrisoare.

Președintele CJ Brăila a jignit și a amenințat public cu bătaia o jurnalistă de la  B1Tv , chestionat cu privire la faptul că se afla în concediu la ski, în loc să se preocupe de problemele oamenilor înzăpeziți.

„Niște obraznici mă. Niște fâțe. Îi dau două picioare în gură. Băi să-ți trimit demisia mă. Niște nesimțiți. Nu aveți pic de bun simț”, a spus Stancu.

Ulterior acesta a declarat, încercând să se scuze, că reacţia este întrucât jurnalista „l-a agasat prin întrebări”.

„N-am vorbit urât, ea a făcut nişte afirmaţii, efectiv m-a agasat prin întrebari, veneam după drum de peste 2000 km”, a spus Stancu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.