Nu rata marea aventură a lui Tarzan în 3 D pe ecranele româneşti

Tarzan cucereşte jungla şi inimile celor mari şi mici. “MediaPro Distribution” şi “Grand Cinema&More” vă invită să vizionaţi în familie animaţia: “TARZAN 3D”, sâmbătă, 29 martie, ora 11:30, la “Grand Cinema&More”.

De la eveniment nu vor lipsi vedetele care au dublat filmul în limba română, jocurile creative pentru cei mici, dar şi zeci de tobe colorate la care copiii vor învăţa să bată ritmul junglei.

Nu rata marea aventură a lui Tarzan, în 3D!

Din 28 martie, MediaPro Distribution aduce pe marile ecrane “Tarzan 3D”, o nouă aventură animată a îndrăgitului personaj care a învăţat să supravieţuiască în sălbăticie, să se bucure de frumuseţile junglei şi să înţeleagă limbajul animalelor.

În timpul unei expediţii în jungla africană, John Greystoke şi soţia sa mor într-un incident de elicopter, fiul lor, micul J.J, supranumit Tarzan, supravieţuieşte incidentului. Un grup de gorile îl găseşte pe micuţ între resturile elicopterului şi îl creşte ca şi cum ar fi fost al lor. Băieţelul creşte alături de animalele sălbatice, învaţă să se comporte asemenea lor şi uită de existenţa sau normele sociale ale oamenilor.

Afișul Aventurilor lui Tarzan, de odinioară

Tarzan învaţă legea dură a junglei şi, după 10 ani, întâlneşte o altă fiinţă umană, pe curajoasa Jane Porter. Între cei doi izbucneşte o dragoste la prima vedere. Lucrurile se complică atunci când William Clayton, în călătorie în Africa cu Jane, îşi arată intenţiile. Tarzan, un om divers faţă de toţi ceilalţi, trebuie să-şi învingă instinctul dezvoltat în junglă şi face totul pentru a o proteja pe femeia iubită.

Însă curând, el va înţelege în cel mai greu mod posibil de ce animalele au dreptate să se teamă de oameni. Ca să-şi salveze familia şi femeia iubită, Tarzan va trebui să se folosească atât de atuurile dobândite în junglă, cât şi de cele moştenite de la adevăraţii săi părinţi.

Un film de animaţie, regizat de Reinhard Klooss, pe un  scenariu de Reinhard Klooss, Jessica Postigo, Yoni Brenner.

Producători: Reinhard Klooss, Robert Kulzer

Distribuţia: Kellan Lutz, Robert Capron, Jaime Ray Newman, Spencer Locke, Jo Osmond.

Daniel Buzdugan este Tarzan pe marile ecrane

Îndrăgitul prezentator şi realizator radio, Daniel Buzdugan, îi dă viaţă legendarului Tarzan din 28 martie, odată cu premiera filmului pe marile ecrane, unde, spre încântarea fanilor, va interpreta un dublu rol.

Dacă în urmă cu trei luni debuta pe marile ecrane în rolul veveriţoiului Surly din animaţia “The Nut Job: Goana după alune 3D”, de aceasta dată Daniel Buzdugan nu numai că îl interpretează pe Tarzan, însă graţie talentului său actoricesc îi imprumută vocea şi lui John Greystoke, tatăl eroului junglei.

Tarzan in jungla alături de prietenele sale, maimuțele

,,E unul dintre personajele mele preferate din copilărie şi cred că toţi copiii s-au visat Tarzan, toţi băieţii mai ales. M-am inspirat din copilăria mea la ţară, unde mă urcam prin toţi copacii şi mă dădeam cu lianele găsite în pădurile Neamţului. Cum mie îmi plac numerele impare, în special cifra trei, care se regăseşte şi în data naşterii mele, sper ca anul acesta să mai fac un proiect de animaţie, să fie în total trei”, declara Daniel Buzdugan despre experienţa interpretării lui Tarzan.

Cătălina Grama (Jojo) este neînfricata Jane, în animaţia “Tarzan 3D”.

Frumoasa actriţă revine pe marile ecrane, în rolul curajoasei eroine Jane Porter, căreia îi împrumută vocea.

Dinamic şi complex, rolul partenerei lui Tarzan a reprezentat pentru Cătălina o experienţă încântătoare. „Jane este un personaj de referinţă al copilăriei mele. Am crescut cu ea în suflet, iar povestea întâlnirii dintre ea şi Tarzan mi se pare una dintre cele mai romantice dintotdeauna. Jane şi Tarzan sunt dovada că două lumi care, aparent, nu au nicio legătură pot fi unite printr-o poveste frumoasă de iubire. Jane e curajoasă, înţeleaptă, sofisticată şi un spirit liber. Este una dintre eroinele mele favorite! Abia aştept să urmăresc această nouă aventură animată alături de micuţul meu”, a declarat artista după realizarea dublajului.

Tarzan și Jane, o dragoste aproape imposibilă

Jane Porter a crescut într-o familie de exploratori, de aceea a învăţat să iubească natura şi să nu se teamă de misterele pe care aceasta le ascunde. Într-una dintre expediţiile sale, Jane îl cunoaşte pe Tarzan şi se alătură luptei lui de a salva jungla în care locuieşte şi familia de gorile alături de care a crescut de mai bine de 10 ani.

Cel mai mare pericol vine, însă, tocmai din partea oamenilor şi a unei corporaţii foarte puternice care doreşte să-şi crească veniturile considerabil, prin distrugerea paradisului sălbatic.

Tarzan e un personaj imaginar, inventat de Edgar Rice Burroughs. Reprezintă arhetipul de copil sălbatic care trăieşte în junglă lângă maimuţe şi care doreşte să se reîntoarcă la civilizaţie numai pentru a reveni în natura sălbatică îmbrăcat în haine de aventurier. Pentru prima dată personajul a apărut în “Tarzan şi maimuţele”, publicat în 1912 în “All Story Magazine”, după care au urmat încă 23 de povestiri.

Jane va fi dublată de Jojo

Impactul lui Tarzan nu se datorează numai acestor povestiri, aventuri pe pământuri exotice şi străine, ci legăturii puternice pe care personajul o are cu publicul, cu cititorul.

Povestirile lui Tarzan au fost de-a lungul timpului prezentate pe marile ecrane, dar şi în televiziune, sub forma ilustraţiilor în diferite publicaţii.

12 dintre aceste filme l-au avut ca protagonist pe Johnny Weissmuller: “Tarzan omul-maimuţă”, în 1932, “Fuga lui Tarzan”, “Fiul lui Tarzan”, “Comoara secretă a lui Tarzan”, “Tarzan la New York”, toate în regia lui Richard Thorpe, apoi “Tarzan împotriva monştrilor”, în regia lui Wilhelm Thiele, “Tarzan şi amazoanele”, “Tarzan şi femeia leopard”, în regia lui Kurt Neumann, şi “Tarzan şi sirenele” de Robert Florey. Weissmuller s-a născut lângă Timişoara din părinţi şvabi.

Între alţi mari actori care l-au interpretat pe Tarzan să-i amintim pe Elmo Lincoln, Lex Barker, Gordon Scott, Ron Ely, Christopher Lambert…

În rolul Jane Porter, printre marile interprete au figurat Karla Schramm (în epoca cinematografului mut), Brenda Joyce şi Maureen O’Sullivan.

O nouă peliculă în 3 D vă va cuceri

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Magdalena Popa Buluc 7431 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.