Accident comis cu poliția pe urme

Un şofer de 67 de ani care a fost prins conducând cu 139 de kilometri pe oră, nu a oprit la semnalul poliţiştilor, a fugit, a lovit un autoturism şi a mers pe contrasens, a fost amendat şi i s-a suspendat permisul pentru 300 de zile, informează, sâmbătă, IPJ Dâmboviţa.

Poliţiştii au înregistrat, vineri, cu aparatul radar, în afara localităţii dâmboviţene Săcuieni, autoturismul care circula cu viteza de 139 de km/h.

„Conducătorul auto, un bărbat de 67 de ani, nu a oprit la semnalul poliţiştilor şi-a continuat deplasarea, fiind urmărit până în zona Complexului de Nataţie Târgovişte. Şoferul, până în momentul în care a fost oprit, ar fi acroşat un autoturism, ar fi avut un comportament agresiv în trafic, ar fi efectuat trei depăşiri neregulamentare şi ar fi circulat pe sensul opus de mers”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 6.685 de lei, iar, ca măsura complementară, poliţiştii au dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru 300 de zile.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

3 Comentarii

 1. De-l lăsau în pace nu se-ntîmpla nimic. Aveau poza de la radar, îi trimiteau amenda prin poștă și gata.
  Dacă scria undeva că-i radar, ar fi mers încet.
  Poliția nu previne, amendează, colectează biruri.

 2. Adica Politia-i de Vina ca Ala a fost TEMBEL Crunt, la Varsta lui”
  AI avut, AI, vei AVEA f-o Functie de Decizie vreodata?
  Sa NE ferim, ca daca ai fi IN POLITIE, cu asemenea Mod de GANDire, ai gasi f’un Motiv sa tragi cu Pistolul in Careva …

 3. Problema este a sistemului de supraveghere a populatiei , in afara de cel cu supravegherea masinilor de la plecare la sosire ! 😉
  Nu pot identifica )) soferul daca are masca anti covid sau „anonimus” )), barba, ochelari si tocuri la pantofi, unul mai scurt si unul mai lung :D, peruca, plus palarie si gluga …
  Legile trebuie modificate iar, pic cu pic, fara tam-tam in presa servitoare. Legi modificate pentru supraveghere totala, pentru „binele” nostru, intelegeti? (O sa fie prea tarziu sa intelegeti ca au fost facute pentru altceva, pentru scopul final democratic !!)
  De ce nu a avut telefonul mobil la el sa fie identificat, dupa …respiratie, puls, sau dupa vocea pe care o asculta Google cu sistemul lui android sa ne serveasca cu reclame dupa ce afla tot ))
  Sa explice politistii „inteligenti”, platiti gras, care abia isi ridica burta cand primesc informatia de la program despre fraierul care nu respecta legile …sistemului!
  Nu pot? Nu stiu decat sa colecteze bani de la cei care muncesc, sa execute ordinul actiunii de colectare (hi hi hi „avem actiune maine” ), sa stea ei majoritatea timpului la cafea in birouri cu hahaieli inteligente si glume pe care un om normal nu vrea sa le auda ? )))

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.