Şerban Huidu, în stare gravă după un accident petrecut la schi

Şerban Huidu, realizatorul emisiunii „Cronica Cârcotaşilor”, este în stare gravă, după ce a suferit un accident la schi. Tragedia a avut loc miercuri în jurul orei 19.00.

 

Prezentatorul se afla în vacanţă alături de familia sa, în Austria. Huidu a coborât pârtia în viteză, a pierdut controlul schiurilor şi s-a lovit de un pom. Starea prezentatorul esre extrem de gravă, au declarat surse medicale.

În urma producerii accidentului, familia prezentatorului a solicitat ajutorul Ambasadei României în Austria. Cristina, soţia lui Huidu, a declarat pentru Cancan că următoarele 24 de ore sunt critice. În maximum o zi, Cristina va afla care sunt şansele lui Huidu de supravieţuire.

În prezent, Şerban Huidu este internat la un spital din Austria, cu hemoragie craniană. Doctorii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire.

UPDATE: Magda Istrate, PR-ul postului Prima TV, a declarat pentru libertatea.ro că Huidu a suferit un accident la schi, dar nu a putut da amănunte în legătură cu cât de gravă este starea de sănătate a prezentatorului: „Da, este adevărat, Şerban Huidu a avut un accident la schi, dar nu vă pot da mai multe amănunte. În prezent, medicii investighează starea lui de sănătate”.

Şerban Sebastian Huidu are 34 de ani şi este prezentator de radio şi de televiziune. El prezintă împreună cu Mihai Găinuşă show-ul matinal de la radio Kiss FM şi emisiunea de la Prima TV, „Cronica Cârcotaşilor”. Huidu este căsătorit cu Cristina şi are doi copii, unul de patru ani şi celălalt în vârstă de doi ani.

Fratele lui Huidu a fost şi el la un pas de moarte

Fratele mai mic al lui Şerban Huidu, Vlad, a trecut prin momente critice, după un accident de motocicletă care a avut loc în vara acestui an, la ieşirea din Pasajul Unirii, din Bucureşti. Aflat pe o motocicletă, Vlad a fost acroşat de un autoturism Toyota. Tânărul a fost transportat imediat la Spitalul de Urgenţă, cu hemoragie internă şi ruptură de ficat, dar a scăpat.

UPDATE 2: Purtătorul de cuvânt al MAE, Doris Mircea, a declarat pentru cotidianul.ro că Ambasada României la Viena acordă asistenţă familiei lui Şerban Huidu şi că a luat legătura cu Spitalul Universitar din Innsbruck, interesându-se de evoluţia stării de sănătate a realizatorului TV.

Potrivit purtătorului de cuvânt al MAE, Ambasada României nu are încă amănunte despre starea actuală de sănătate a lui Şerban Huidu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Cristian Ghetu 854 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.