Eurovision – organ de propagandă

Alegerile din mai multe țări europene au păpat din audiența festivalului Eurovision Song Contest ținut de data aceasta la Malmo, în Suedia, o țară intrată cu mult elan în NATO. Multă lume n-a înțeles mare lucru din costumațiile trăznite, din melodiile nemuzicale, din textele incoerente. Asta a și făcut ca elvețianul Nemo cu al său cîntec „The CODE” și cu a sa costumație să provoace mai multă bucurie în Țara Cantoanelor și multe ridicări din umeri prin celelalte țări mai puțin atinse de progresism și LGBT.

Ce-o fi și asta? Muzică, circ? Science fiction sau mesaje progresiste? Aiureala propagandistică a festivalului Eurovision a început cu Conchita Wurst, interpretată de Tom Neuwierth, la ediția din 2014, un cîntăreț austriac travesti. Șocul a fost enorm, dar n-a depășit nivelul audienței. Probabil că EBU (European Brodcasting Union) a considerat Conchita Wurst drept o mare lovitură (probabil și singura din anodina sa existență) și a urmat aceeași linie.

Insistența cu care EBU și Eurovision Song Contest țin aceeași linie este de natură să ne pună pe gînduri. Prea seamănă festivalul cu orientările mai noi ale Comisiei Europene. Prea multe repere LGBT, identitate de gen, globalism și progresism de parcă țările membre ar trăi o disperată nevoie de modernizare în stilul universităților americane (unde curentul s-a mai domolit).

Vrînd-nevrînd, am ajuns foarte aproape la Festivalul de la Mamaia și la Cerbul de Aur de la Brașov din anii Epocii de aur.

Să se vadă realizările poporului român și să promovăm trăsăturile Omului nou”, ar fi spus cineva.

Eurovision Song Contest seamănă și el cu un concurs care a devenit organ de propagandă european. Sunt convins că EBU funcționează și pe cotizațiile membrilor, dar și pe fonduri europene. După cum arată, n-ai zice că Eurovizion este altceva decît organ muzical de propagandă al Comisiei Europene, gata să devină guvern european.

Ca să nu mă bănuiți de ostilitate exagerată față de închipuiți fără talent, mă rezum la preluarea cîtorva păreri de pe net:

The Code ” este o melodie a cântărețului elvețian Nemo , lansată pe 29 februarie 2024 prin Better Now Records. A fost descris de Nemo ca un cântec care detaliază experiența lor de a se împăca cu identitatea lor non-binară . Ei au reprezentat Elveția la Eurovision Song Contest 2024 , unde au câștigat concursul cu 591 de puncte. În acest proces, cântecul a devenit primul cântec victorios pentru țară din 1988 și primul cântec câștigător care a fost cântat vreodată de o persoană deschisă non-binară”.

Și vă propun să citiți și ce zic unii critici despre această mini operă de propagandă a confuziei:

Codul” a fost în mare parte bine primit. Într-o recenzie Wiwibloggs care conținea mai multe recenzii de la mai mulți critici, cântecul a fost evaluat cu 8,83 din 10 puncte, [19] câștigând clasamentul anual al site-ului pentru acel an. [20] Doron Lahav de la ESC Beat a clasat piesa pe locul opt din cele 37 de intrări care au concurat la Eurovision 2024, lăudând abilitățile vocale ale lui Mettler, dar admitând că subiectul cântecului și fuziunea stilurilor muzicale „s-ar putea să fie prea complicate pentru a fi digerate”. [21] Glen Weldon, scriitor pentru National Public Radio (NPR), a considerat cântecul favorit pentru a câștiga concursul, lăudând amestecul de stiluri multiple din cântec și declarând că are „toate caracteristicile unui showstopper”. [22] În schimb, Jon O’Brien, un scriitor pentru Vulture , a clasat cântecul pe locul 22 din 37 de cântece, afirmând că, în timp ce cântecul a avut un „mesaj grozav de libertate, identitate de sine și acceptare”, el a considerat că „ se pierde într-un amestec de tobe și bass, opera pop , Eurorap și The Greatest Showman , care te-ar putea lăsa să ajungi la ibuprofen”. 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 28

78 de Comentarii

 1. Viitor de aur omenirea are. Caci, humanoizii vor disparea. Or, astia, humanoizii, sunt singurele pericole reale la adresa acestei planete. Ura! Cred ca ar trebui sa militam pentru obligativitatea homo inca din crese/gradinite. De fapt, cred ca in curand va deveni obligatoriu, iar normalitatea va fi interzisa. Pentru ca homo a deenit instrument de propaganda al politrucilor. Voma – asta produce oamenilor normali.

 2. A protesta pentru aruncarea in aer a masinii unui gazetar, femeie, Daria Dughina, nu este o datorie ? Pe cine intereseaza homaleala aceasta fara viitor ?

 3. Desigur Eurovizionu-i marea primejdie și a României nu încălcarea gravă a Constituției prin aducerea, după Șoșoacă, a unui milion jumate de străini de alte rase.

 4. „Oscarele” , „Nobelele” si mai ales „Eurovizioanele” au devenit, mai nou, niste parodii.
  Peste tot unde se amesteca (si se amesteca peste tot) „planetarii”, totul se transforma intr-o propaganda jegoasa, dublata de o cenzura feroce.

 5. Când era în toi Operațiunea SUA în Afganistan niște băieți de la CIA dădeau des târcoale Hollywoodului comandând ce filme le trebuie.. Aduceau cu ei și bani desigur..
  După ce SUA a fugi din Vietnam a apărut Rocky unde Stallone castiga toate bătăile peste tot unde se află linistind „boboru”.. Și acum unii cred ca SUA a câștigat ceva acolo..
  Nu cred ca ” specialiștii”de la NATO să nu folosească așa pârghie propagandistică cum acest concurs.. Dar..
  După ce specialiști au scăpat cu vederea consecințele destabilizării Magribului pentru Europa,prețul lor este de doi lei..

 6. si Mihai Traistariu – Tornerò – Romania – Grand Final – Eurovision 2006
  era destul de kinky!

 7. Cantaretul asta trotinetist este bun de primar la Kolozsvar. Mocanii aia deveniti peste noapte untoldisti ‘iemancipati’ l-ar vota cu doua maini. Daca la Timisoara a fost posibila premiera cu un fritz iar la sectorul 1 cu o cancanista, iata ca globalismul sorosist ar confirma ca cei doi nu sunt exceptii.

 8. „DA SĂ COMPARI „EUROLGBTQ”CU CERBUL DE AUR -CE ÎI DOMNULE NĂSCUT TOVARĂȘ?? ARTICOLUL DUMITALE E POLITIC NU CÂNTECELE LUMINIȚEI DOBRESCU!

 9. Ce se întâmplă vedem și noi dar care-i scopul ? Că progresismul sub toate formele sale seamănă cu un balaur cu șapte capete din poveștile lui Creanga e clar ,dar eu cred ca prostul că în lumea asta nimic nu vine din întâmplare și când vine are un scop:BANUL!!!
  Banul e si ochiul dracului ,zicea un filozof uitat în păpușoi.
  De unde vine in primul rand?
  Vine de peste ocean, din SUA acolo a apărut,in leagănul democratiei și este păzit de jandarmul mondial ,cum ii place sa fie alintat.Progresismul este păzit de cel ce l-a inventat și nu a trecut oceanul cu barca ,l-a traversat cu ajutorul rețelelor .
  Sigur că este o „invenție” care are un scop ,acela de a prosti cat mai multa lume și a prins al dracului de bine la tineri și la copii.
  Scopul e să producă dezordine in societate ,pentru că la început te surprinde atunci când vezi că ce era până acum o oră normal nu mai e,apoi vine indignarea și revolta când îți dai seama că lumea în care ai trăit este răsturnată cu curu in sus. Scopul e să ne aducă în starea de turma dezorientată,stare in care suntem deja.
  Nu vine din Universitățile americane vine prin ele ,asta e altceva ,pentru că acolo sunt tinerii ,numai buni de MESGERI .
  SOROS este o invenție și prin el se lucrează prin ONG-uri ,se investesc muli bani dar merita,totul în numele democrației și a mult trâmbițatului STAT DE DREPT.
  Ce s-a văzut la Eurovision e numai unul din capetele balaurului ,cel numit LGBTQ,mai sunt maidanele,urmate de războaie,energia verde cu orice preț etc.
  O să treacă și asta ,eu sunt optimist!

 10. Rate cu repetitie,subiecte sleite…Altele sunt subiectele care ard,de ex 75 de ani de relatii diplomatice intre Rusia (ovreietica) si China (populara) ,sa nu uitam ca Rusia a dat arma atomica Chinei populare

 11. „prin aducerea, după Șoșoacă, a unui milion jumate de străini de alte rase.”

  Asa se intampla cand pupincuresti lacomia „creatorilor de locuri de munca” si pe „patriotii” care au plecat sa edifice ieftin alte tari. Altfel, cine asculta strigatele de URA definitiva ale menopauzei ?

 12. Eurovision ? O facatura jalnica unde castiga , nu cel mai bun ,ci acel hotarat de lupta intre gasti ! Romamia nu are ce cauta in acest circ de doi bani , care nu convinge pe nimeni! Ar fi trebuit, ca noi romanii, sa ne intoarcem la „Cerbul de Aur”, dar cerbul a fost asasinat, i s-au taiat frumusetea de coarne si a fost facut friptura! ! Stiti de ce? Era comunist ! Pacat!

 13. Rusia o fi dat Chinei arma nucleara (desi adevarul e mult mai complicat), dar Rusia a furat secretul bombei atomice de pe la altii…..Asta trebuie scos in evidenta: Banditismul rusesc si inclinarea Chinei de a copia (uneori prost), de pe la altii, orice!

 14. Am citit despre un curent in scoli conform caruia cate o fata adopta atitudini baietoase si-si terorizeaza colegele.
  Am citit despre niste copii care se cred animale, crocodili… si vin la scoala astfel costumati…

  Spectacolul a fost foarte sugestiv, mersul pe acea platforma rotunda, cand sus, cand jos, invartirea in cerc, muzica, toate ilustrau framantarile cuiva. Eu, de exemplu, pot spune doar, Doamne fereste!
  Un comentator observa ca ar fi trebuit sa-si aleaga o costumatie neutra dar a optat intre doua genuri pentru cel feminin. Si un pedofil de 56 de ani s-a prezentat la tribunal cu codite si sugandu-si degetul mare, simuland ca se simte o fetita …

  In cultura noastra taraneasca, tinerii erau flacai si fete si se cautau unii pe altii pentru a implini porunca , inmultiti-va!

  In loc de circul ambulant, femeia cu barba, avem eurovizion.

 15. Cat de ” neutra ” mai este Elvetia – fata de intreaga lume ? Ceva vreme in urma bancile din Elvetia – in care stau burdusite conturi ale celor ce aduna de sute de ani – erau amenintate cu obligativitatea de a fi ” transparente” ….. Se pare ca linistea s-a asternut peste ” conflict ” si ordinele primite de la ” stapanii galactici ” …..sunt executate ….. iar Elvetia se mai poate numi o tara neutra ???

 16. Nimeni in Elvetia nu este interesat de EU si de tot gunoiul politic de la Bruxelles. Se fac presiuni puternice asupra Elvetiei ca sa se integreze in EU. Faptul ca a fost ales un sarantoc cistigator al unei mizerii de festival progresist a lasat Elvetia rece. Un balon de sapun. In rest toate bune….

 17. Dar, prin Dna Diana Iovanovici Sosoaca, in Parlamentul Romaniei s-a vorbit asumat despre mandria de a fi urmasa lui Corneliu Zelea Codreanu si a organizatiei lui. Si citesc INTERVIU: Cartea care probează trecutul legionar al lui Mircea Eliade. „Un vârtej de ascundere și fals atingând un climax pesemne în asasinarea lui Culianu” O buna lectie de istorie semnata Vasile Ernu
  Sarim peste? Hmmm!
  Extremismul nu este o problema? In Slovacia, despre ce a fost vorba?

 18. Paiata aia elvetiana s-a scalambait invesmantat in pene si fireturi ca un paun lovit de filoxera. Neavand niciun fel de voce, tipa ca o maimuta urlatoare din Amazon. Asta e Lgbt-ismul, zgomot fara substanta.

 19. Aia nu e propaganda e prostie in stare pura cu rezultate de anti-propanganda echivalent cu asa-zisele gafe ale lui Biden propanganda in favoarea lui Trump. Trump nu c-are veni cu ceva iesit din comun, alternativa la Trump si democrati este dezastruoasa.
  Eurovision va duce inevitabil la sustinerea partidelor cica extremiste, suveraniste in Europa n general cand ce scapa din spitalul de psihiatrie e facut opera de arta de Brucsel.

 20. Spuneam la 9:54- Pentru a doua oara in cariera sa de jurnalist cu vadite inclinatii analitice Nea Cornel se pronunta pe larg asupra obiectului propagandei Comintern ANTIOCCIDENTALE, „progresismul”, adica „neomarxismul” ca instrument de detasare de NEOBOLSEVISMUL
  mult mai acerb decat in iepoca stalinista si bineinteles „LGBT”…

  Spuneam la 10:04 – Prilejul folosit de Nea Cornel pentru a se pozitiona ferm e excelent, Eurovizionul care de trei decenii a fost transformat de FOSTUL/ACTUALUL LAGAR COLONIAL BOLSEVIC DE CONCENTRARE-URSS intr-un BALCI ORIENTAL unde la TARABA IDEOLOGICA se stabileste MERCURIALUL…S-a uitat, oare, cum POPOALELE SLAVE FRATESTI, respectiv RUSIFICATE, isi imparteau PUNCTAJELE MAXIME dupa MODELUL aplicat in COLHOZUL BOLSEVIC european unde puzderia de FOSTE/ACTUALE COLONII BOLSEVICE admise generos si-au trimis AGENTII SOVIETICI sa MANIPULEZE VOTURILE? E ora 10:42…

 21. Instrument de propaganda europeana, ca in Coreea de Nord nu este comunism este progresism inspirat de Soros. Oameni, ONG-uri sponsorizati de Soros au fost autorizate de Bruxel sa instituie reguli, control, cenzura ca in China sa nu fid criticate si sa nu se poata abate nimeni de la ce se impune european peste caracterul national, suveran, crestin. Bruxelul interzice feneie, barbat, mama, tata, simboluri crestine crucea, sa nu ofenseze. Musulmanii adusi de Merkel liber la Califat, prin Eurovizion se vrea eliminarea celor doua sexe ca fiind un construct social. Cand o sa vina Califatul sa interzica nonbinarii cine va arbitra in favoarea cui regulile Calidatului sau cele non-binare, in favoarea cui.
  Reactia va fi respingerea asa ziselor valori europene, asa cum le vrea UE si slugile de la Bruxel prin Euroviozion si local prin festivaluri ca Untold unde se face propaganda la consumul de droguri, valori europene.

 22. Intrebarea unui om natural/normal este: Are Nemo asta cuc sau pupaza? Sau pe amandoua? Despre tendintele LGCBT-iste din Europa, ale forurilor conducatoare si muzicale, ce sa mai zicem, destrabalare pe toata linia!!

 23. ..la cantarea Romaniei, macar erau cantareti, se canta muzica. Ma rog textele erau cumva „supervizate”.. Apropo, vedem ca aia din China, care au trecut prin revolutia culturala, pana la urma tot o ajuns undeva..
  Daca ne intoarcem, la evenimentele tip -Eurovizion 2024, si altele Eurovizioane precedente, Untold, deschiderea jocurilor Olimpice Londra 2012, etc, cu putina atentie si oarescare indrumare initiatica, putem intelege ca asistam la adevarate ritualuri satanice..

 24. Numai dictaturile sunt obsedate de propaganda si o exercita in fiecare moment asupra populatiei si prin toate mijloacele. Traim din nou in dictatura, una colorata strident ca un curcubeu care apare de la siglele companiilor, televiziunilor pana in scoli dar in spate sunt un grup de dictatori. E ambalata altfel dar in esenta vedem obsesia limitarii exprimarii libere, obsesia mentinerii puterii folisind diverse mijloace pentru a distorsiona alegerile mai concret puscaria. Stim cine sunt dictatorii, cei pe care nu-i putem critica. Asteptam sa cada asa cum a cazut fascismul si comunismul. Cu cat propaganda este mai insuportabila cu atat ne apropiem de sfarsitul dictaturii.

 25. Bună!
  Din punctul meu de vedere , EUROVISION a devenit o mizerie care pute tare urât. O mlaștină a decadenței si a imposturii!
  S-a prostit lumea asta rău de tot !

 26. A face apropouri la festivalul Mamaia si Cerbul de aur e mai mult decat o neinspiratie.Este…, ma rog nu pot sa spun ca-mi va suprima moderatorul postarea.Asa mai am o speranta.

 27. Si, totusi

  Grieg Grigoriu:

  Nu sunt surprins sa vad atatea reactii negative. Nu stiu de ce sunt atat de multi deranjati de aceasta posibibilitate. La unii este o problema psihologica, la altii este o problema fizica. Cautati pe youtube o artista australiana care se numeste Blume (solista formatiei Magic Tea Party). Arata super-hot. Blume este intersex. Intersex nu este acelasi lucru cu transsexual. Blume este genetic barbat (are cromozomii XY) dar corpul sau nu raspunde la testosteron, ca atare s-a dezvoltat ca o femeie si abia la pubertate cand nu i-a venit ciclul si-a dat seama ca ceva nu e in regula. Ca ea sunt multi. Cum ramane cu „exista masculi si femele” ? Vedeti ca exista persoane care in mod obiectiv, fiziologic, nu psihologic, nu sunt nici una nici alta ?

  „Grieg” precizeaza „nu psihologic” Este discutabil dar problema lor este cum se raporteaza ei la binari sau cum vor ei sa fie perceputi? Vor sa fie o comunitate in cadrul careia sa se simta total acceptati, „normali”? Daca sunt atat de multi incat se pot constitui intr-o comunitate, pare normala dorinta lor de a fi recunoscuti si acceptati ca atare.

 28. Băjeții eștia de la noua propagandă sunt puțin cam neinspirați. Păi, pe entitatea asta care-și zice nimeni, au îmbrăcat-o cu haine de femeie. Vor, oare, să sugereze că femeile ar fi nimeni? Oare feministele de la Me Too ce zic?

 29. Au fost si Cântece Frumoase la Eurovision ! Dar Ghinion ! Nu au Castigat ! Eurovisionul se casiga daca se face si Fitze !

 30. Eu am o teorie despre „progresism”,el a fost fabricat in laboratoarele serviciilor secrete americane (statul paralel) și apoi a fost direcționat spre universități,au fost chiar înființate universități noi .
  Profesorii care nu au îmbrățișat noua tendința au fost compromiși,terorizați și înlocuiți.
  Totul a mers peste așteptări de bine.
  SOROS este cel scos în fata sa avem pe cine da vina ,omul cu finanțarea și cu universitățile,vinovatul!
  După umila mea părere STATUL PARALEL îl au toate statele din lume ,la noi și nu numai ,lucrează împotriva cetățenilor,împotriva României.
  Ce s-a întâmplat în Slovacia nu e întâmplător,cel ce a fost împușcat este împotriva războiului,este un suveranist.
  A fost împușcat de cine?
  Nu de un „progresist”?
  Întreb și eu.

 31. Spuneam la 12:06 – Am tot incercat sa inteleg motivul pentru care cele doua comentarii postate consecutiv, la 10 minute distanta, NU AU FOST PUBLICATE si cand le-am repostat impreuna au primit avizul fara sa le modific textele…
  CONFUZIA intretinuta de DROGATII de pe forum in privinta lu MILIARDARUL ROSU/COMINTERNIST Söros are conotatii ideologice, acesti
  marius-justinianus-hemo/roidu ticacalosi refuzand sa accepte ca NU POATE O PERSOANA comite ce POATE COMITE IDOLOGIA GENOCIDULUI!!!
  Trimiterile la Coreea ROSIE de Nord si China BOLSEVICA nu trebuie sa deruteze, inclusiv prin NENOMILARIZAREA URSS-Rasputin!!!
  E ora 12:06… Repostez la 13:46…

 32. E și ăsta- Eurovisionul- un prilej de a ne gândi mai mult și mai bine dacă merită să rămânem în UE ,acest kibutz european, ce nu-i altceva decât o nouă URSS, mai ales că și una și alta au fost clocite și implementate mai cu zăhărelul, mai cu forța de către aceleași minți parșive și criminale !
  De ani buni această făcătură ce se vrea artistică , se dovedește doar un instrument propagandistic, ce n-are mai nimic cu adevărata valoare și frumusețe melodică și interpretativă, ci este doar un prilej de a recompensa diferite curente politice, mai nou și sexuale ! 😎 , numai că acum s-a trecut la o fază ce denotă nu doar tâmpenie, ci și demență dusă la extrem , cu urmări din ce în ce mai vizibile în rândul tinerilor ce pun cu ușurință botul nu numai la pliculețele ce curg din abundență peste tot sub privirile nepăsătoare a unor organe ce și-au pierdut și ele erecția și asistă pasiv la toate manifestările astea împotriva firii omenești și ne apropie tot mai mult de cele drăcești.
  Dacă „La unii este o problema psihologica, la altii este o problema fizica” cum încearcă cineva să justifice toată mascarada asta legată de sexualitate există metode științifice de a trata și corecta astfel de nefericite accidente biologice, iar dacă încă nu sunt încă suficient de dezvoltate astfel de programe de aducere la normal a unor asemenea erori genetice se pot folosi sumele uriașe ce merg la industria de armament pentru a aduce lucrurile la un normal cât mai apropiat de realitate, nu să procedăm invers și să impunem ACCEPTul unor asemenea ieșiri nu doar în decorul sexualității, ci și a normalității !
  Dacă nu pentru noi, cei care am cunoscut plăcerile normale, măcar pentru cei din generațiile următoare care-și procură/ucid plăcerile cu diferite droguri ajunse de larg consum . 😎

 33. Tot respectul ! Sunteti singurii care mai comenteaza acest subiect,care,CIUDAT,a disparut de prin toata media mainstream mioritica.Sa inteleg cumva,ca cei care au pus la spate acest subiect sunt pe statul de plata al cuiva TARE INFLUENT,gen EBU,Francmasonerie sau alte entitati cu 666 tatuat pe ceafa ? Pacat de tehnicienii,care de cativa ani buni sunt la cea mai mare inaltime: Broadcast,Stage, Lights,Sound,Web si multi,multi altii.Cei din cele 5 pagini,scrisi cu font de 8,la sfarsitul concursului EuroIAD.Da,ca asa e mai nou.NU mai e EuroBORDEL.Va las,ca ma duc sa mai ma dau cu niste apa sfintita de la Izvorul Tamaduirii.

 34. @omul simplu,de pe stradă
  franta si entitatea sionista aka izreal
  au dezvoltat bombe termo-nucleare in 193 de „teste” in Polinezia.

  poate sotzii Julius and Ethel Rosenberg au dat bombitza chinei?

 35. Radu Humor, m-am gandit si eu la tratamentele hormonale facute de unele persoane care vor sa-si modifice identitatea. Este putin complicat pentru noi, pragmatici, sa-i intelegem asa ca inainte de a impune ceva, ar trebui ca cineva din aceasta comunitate, sa explice. „Nemo” a incercat in forma artistica sa sugereze calvarul incercarii cu sine, de identificare si de acceptare. Poate si ei se intreaba „de ce eu?” Poate rezolvarea problemei nu este chiar atat de simpla, nu este similar cu cazul barbatului caruia nevasta i-a taiat penisul si el s-a ales cu o proteza.

 36. La ce panorame conduc UiE dupa chipul si asemenarea conducatorilor sunt desemnati castigatorii eurotembelizion „din tableta” direct de la briuscsel dupa o petrecere cu mult fum si prafuri albe
  De ce castiga BRICS+ tot mai multi adepti printrd statele lumii, europenii se lasa drogati, cel putin mediatic

 37. Imi pare rau ca aveti astfel de trairi joase si ca Eurovision nu a reusit sa va scoata din depresie.
  Totusi publicul si organizatorii se pare ca s-au simtit bine si asta e tot ce conteaza.
  Vulpea cand n-ajunge la struguri zice ca-s acri.

 38. Abjecți europene promovate de UE. Daca mâine ar fi alegeri în toată UE daca țara ar vrea să continue parcursul (dictatorial) European, jumătate din țări ar zice PASS.

 39. Eurovizion, Uniunea europeana, ministeru ‘educatiei”, televiziunile, mare parte a presei ‘libere si democrate si proucraina”,… toti sunt parte a propagandei

 40. Realizati ce traume pot trai niste copii care simt ca sunt diferiti din diferite motive? De aceea trebuie sa le intindem mana. Sa-i ajutam daca putem. Poate nu toti parintii sunt pregatiti sa gestioneze situatiile speciale.

 41. Toata politica sionista fata de UE este de dispret,umilinta si aroganta:distrugerea conductelor de gaz din Marea Baltica,subjugarea tarilor NATO,papusarea sefilor de stat si guvern europene in relatie cu Ukraina,cenZurarea mediilor de informare si intoxicarea cetatenilor UE cu minciuni,subordonarea economica a tarilor UE,dictatura de tip Nord Korean prin intermediul Ursulei Von Der Layen,inabusirea demonstratiilor prin serviciile secrete si de interventie in forta (contra lui Macron si agricultorilor),etc.Ce mai conteaza mascarada promovarii LGTBI prin aceasta importanta manifestare culturala,simmbol al UE? Si uite ca rabdam cuminti.

 42. „care te-ar putea lăsa să ajungi la ibuprofen”,numai ?
  Bietul Nemo cu al său cîntec „The CODE”,este rezultatul experimentelor bio-fizice-chimice-facute in laboratoarele”stiintei satanice”avind drept scop injosire,umilirea fiintei si creierului uman,o interventie brutala,ilicita si ilegala in schimbarea genomului si adn-ului uman,asa cum au intervenit in arn-ul uman prin criminalul vaccin,satanistii vrind posesia fiecarei fiinte !Cu ocazia articolului personal m-am lamurit si eu cine cunt capii satanaismului zis”cultural-muzical”ce a inundat Europa,inclsuiv Romania prin Untold si alte „fesivaluri,sunt acei satanisti „culti”ai satanistului Bruxellez,prelungirea Davosului!
  „EBU (European Brodcasting Union),și Eurovision Song Contest țin aceeași linie este de natură să ne pună pe gînduri”,ce sa ne puna pe ginduri numai,au facut si fac victime prin oricare carusel al dezmatului, drogurilor si de ce oare li s-a dat liber si la vedere?Pt.a ataca liber si la vedere tinerii,a-i dezumaniza ,cobai ai experientelor lor sataniste.Fiecare spectacol,actiune intreprinsa este o orgie,un sacrificiu demonic desfasurat sub ochii societatii,atacuri fata de Umanitate si viitorul nostru,amenintat.
  Din Elvetia,birlogulsi pivnita elitei sataniste,predica din amvon peste omenire ” Yuval Harari consilierul lui Schwab si seful WEF.”Visul și minciuna satanei,îndrăzniți și fi ți voi înșiși dumnezei.Nu,nu,cu siguranță nu veți murii,ci veți fi ca Dumnezeu.O eticheta microscopica sa fie implantata sub piele unei persoane pentru a-i urmari fiecare miscare pe care o conducem.Urmatoarea miscare va fi supravegherea care va trece sub piele.
  Acum ca am spart codul vietii nu va dura mult mai mult inainte de a incepe sa jucam de-a Dumnezeu.Noua putere pe care am dobindit-o acum in special cu ajutorul biotehnologiei si inteligentei artificiale vor face cu adevarat transformarea noastra in Dumnezei,HOMO DEUS”

 43. ” Organ de propagandă”este incomplet spus. „Organ excretor de propagandă” este un titlu mai exhaustiv, menționând și calitatea produselor premium ale acestui așa zis „festival”.

 44. Deh, dispare Ars gratiaArtis în favoarea „artei cu tendință”, gen”Tănase Scatiu” și altor asemenea aberații.

 45. ” Eurovision , organ de propaganda ?” Pai a fost fara ORGAN domnule Nistorescu.Daca avea organ, nu era NEMO-NIMENI !

 46. „Realizati ce traume pot trai niste copii care simt ca sunt diferiti din diferite motive? De aceea trebuie sa le intindem mana. Sa-i ajutam daca putem. Poate nu toti parintii sunt pregatiti sa gestioneze situatiile speciale.”
  Da, dragă Core ! Ar trebui să le întindem mâna și să-i ajutăm, numai că înainte de a ăutea face noi asta, le întind sataniștii capcane și momeli care la vârsta lor pot deveni chiar mortale !
  Ce crezi că ăia care latră, miaună, șchiaună , se târăsc și se strâmbă ca toți dracii, imitând diferite animale, au fost învățați să facă asta de către părinți, frați mai mari, sau bunici ( că charlito n-are nici copii, d,apoi nepoți 😉 ), sau de către diferiți sataniști infiltrați printre cei din massmedia ( că nu toată e vândută, respectiv cumpărată , dovadă și cea de față ) sau sponsori a diferite festivaluri gen Euro…, sau untold la care tinerii inițial sperau să aibă parte de momente artistice de neuitat, dar au parte mai mult de kitchiuri, mai nou de droguri și sex pe furate, oral sau pe la spate ! 😎
  P.S.
  Culmea e, că pentru un consumator de iudaism , un alt drog la modă, tot Putin e de vină și pentru anormalitatea asta dusă la extrem ! 😉

 47. Brutarii, pizzerii din vest primesc facturi ca la otelarii
  Firmele au inceput sa fuga care incotro din raiul imparatesei Ursula in China, India, America sa scape de faliment.

 48. Mereu vine MIORITA cu o supărare atunci când nu e vorba de Ciolacu ori Gabii Fii-Rea,mai bine zis cu un behăit supărat.
  Ei i-a plăcut prestația lui NEMO până la delir,melodia a penetrat-ooo adanc ,adânc….

 49. „Eurovision- organ de propagandă ” !
  Bine zis !
  Aș adăuga doar că este unul tăiat primprejur …. 😉
  Și poate de aceea….. 😎

 50. CORE,mi-ai lipsit câteva zile și am fost îngrijorat.
  Să nu se mai întâmple fara să mă anunți!
  Nici lui Charlie nu i-a mers bine ,nu-i intră comentariile.

 51. Radu H. am impresia ca prin profesia ta poti analiza mai bine ce se intampla dar eu cred ca violenta din societate produce tulburarile de comportamente.
  Este prea multa cruzime.
  Este un articol despre o fetita de 10 ani disparuta. Cred ca imaginea este luata de o camera din scoala. Se vede ca fetita fuge. Prea mult bullying si din partea maturilor si din partea copiilor needucati.

 52. Batrane, simpatic, aveam nevoie de un zambet.
  Charlie mi-a spus ca si-a ptopus sa nu ma mai atace dar nu poate sa ma avanseze in grad. Tot capitan am ramas. Nu cunosc eu gradele, nici nu m-am straduit dar oricum…

 53. Europa arde, alte treburi nu mai are duamna urSula de la briuxăl, LGBTnonbinarizează propagandistic, la cine o prinde …

 54. @ Core /17 MAI 2024 LA 9:08.
  „izvoarele”din care tu „predai”cu rivna nu exista!
  1.”În finalul discursului, preşedintele Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România a făcut aluzie la acuzațiile senatoarei Șoșoacă, cu ajutorul unei epigrame care a fost scrisă de Păstorel Teodoreanu:
  ”Pentru că în fundal se aud în permanență unele zumzete caricaturale, îmi voi permite să închei citându-l pe Păstorel Teodoreanu:Căpitane, nu fi trist /Garda merge înainte/Prin Partidul Comunist”.
  Imediat după încheierea discursului lui Vexler s-a auzit vocea Dianei Șoșoacă strigând foarte tare:”Trăiască Garda!Trăiască Garda!”.
  NU rezulta ca”prin Dna Diana Iovanovici Sosoaca,in Parlamentul Romaniei s-a vorbit asumat despre mandria de a fi urmasa lui Corneliu Zelea Codreanu si a organizatiei lui”deci nu a avut loc nici-o „asumare” de catre parlament pe ac.tema”particular politica”a dnei Sosoaca.Dimpotriva,Parlamentul si-a asumat sarbatorirea ilegala a Zilei prieteniei cu Israelul,peste sarbatorirea Ziua naţională de cinstire a martirilor din temniţele comuniste anulata,anihilata de „noul”act normativ desi exista un act normativ anterior,care nu a fost respectat ci calcat in picioare de chiar puterea legislativa ,de catre Parlament,Vexler si acolitii ce au vrut/dus la aceasta incalcare.

  2.”izvorul 2″prezentare falsa despre Mircea Eliade,a aceleiasi @Core.

 55. Da,desi tema este alta respectiv Eurovision,in respectiva postare,pe linga „mindria dnei Sosoaca” de a fi urmasa capitanului de mult oale si ulcele,care la rindul sau ar fi dus inainte de PCR, -si el partid defunct-adus -ce sa vezi de tancurile estic-sovietice ale PCR -Harkov(Partidul Comunist Roman exterior!)se vorbeste despre trecutul legionar al lui Mircea Eliade,citez
  „O buna lectie de istorie semnata Vasile Ernu Sarim peste? Hmmm!
  Extremismul nu este o problema? In Slovacia, despre ce a fost vorba”
  In realitate este vorba despre faptul ca atit Ernu scolit prin URSS cit si „expertul”Eugen Ciurtin, directorul Institutului de Istoria Religiilor din București,trec prin filtrele lor ceea ce toata lumea stia ca Eliade a fost simpatizant legionar,dar s-a dezis ulterior.Ernu si Ciurtin, se agata de autoritatea dlui Lincoln de a propune o „pista in plus” pt explicarea asasinatului lui Petru Culianu, constand in „nemulțumirea doamnei Eliade, împărtășită de legionari”,care este o speculatie demna de criminalisti pt.ca nu stim daca Lincoln face aceasta asertiune!
  In Romania,nu exista extremism -ca in Slovacia,cum „avertizeaza”@Core ,antisemitism sau altceva .Ci un amestec inadmisibil al unor puteri straine prin agentii lor,sustinuti de partizanii lor mult,mult mai periculosi decit Mircea Eliade,atacat acum ,asa cum sunt atacate toate valorile noastre,de catre tortionarii de ieri si de azi sau urmasii lor,ce nu nici-un drept.

 56. cu momente de onestitate, probabil ca dumnealor li se pare ca deja a aparut un trend prea evident ca sa mai poata fi negat. Ma refer la un titlu de articol vazut acum cateva zile intr-o publicatie engleza ‘China isi exporta modelul de totalitarism in vest’. Asa ca, domni si doamne boomeri (sau mai tineri, dar cu interior de boomeri) de ce sunteti atat de oripilati de EU cand voi ar trebui sa traiti a doua tinerete:))

 57. Da bre,.e propagandă,..Dar ce propovăduiesc ei, ce fel de scîrboșenii și imbecilități ? Iar un continent teoretic cult, creștin, evoluat,.. cum de permite și prpovăduiește mizeria morală ?? Cum de ajung astfel de ciumați să fie apreciați ?? De către cine ??

 58. @CORE,se pare că ești vinovată ,Ileana știe de ce și eu o cred.
  La fel, știe și CHARLIE!
  Acuma tu sa nu te superi ,înaintare a in grad o să mai aștepte.
  Am văzut că te înțelegi bine cu RADU H.te rog să-l supraveghezi să-și i-a la timp pastilele.Conteaza!

 59. Bine ca România nu a fost și sper să nu mai fie parte a acestei adunări porcoase numită pompos Eurovision. Tonul porcarelii l-a dat Dana Internațional din Israel. Așadar nu trebuie să ne mirăm. Israel.

 60. Europa de azi, ca si SUA, evident, sunt sub hipnoza unei ideologii bizare, anormale, malefice. Au mai existat si in trecut astfel de ideologii care la vremea lor pareau calea definitiva de urmat (nazismul, comunismul). Dar trebuie sa observam ceva important: tot ce este ideologic artificial si este impus cu forta, impotriva tendintelor naturale ale unei societati, mai devreme sau mai tarziu se termina. Ce se intampla acum imi aminteste cumva (dar din alta perspectiva) de comunismul trait de noi sub Ceausescu. Si atunci se vorbea de crearea OMULUI NOU, cu inalta constiinta bla bla bla. Iar creatiile artistice trebuiau sa reflecte in primul rand cuceririle revolutionare ale poporului pe drumul catre comunismul deplin – tinta finala. Azi vedem cam acelasi lucru: trebuie sa ne modificam constiinta si morala fireasca, sa consideram anormalul ca fiind normal, sa renuntam la credinta, la spiritualitate, la firesc si normal, in favoarea anormalului impus ideologic in mod fortat. Iar creatiile artistice trebuie sa reflecte aceste tendinte. Eurovisionul e doar un exemplu, altul este decernarea premiilor Oscar. Pe scurt, cine nu e in tendinte, adica: LGBTQ, lupta cu schimbarile climatice, discriminarea pozitiva a minoritatilor de orice fel, vaccinare etc etc nu prea are sanse sa fie luat in seama, ba chiar in anumite cazuri va fi persecutat. Sa fim bine intelesi, eu nu fac apologia dictaturilor orientale (Rusia, China) in comparatie cu democratiile occidentale. In continuare cred in valorile democratice occidentale si consider ca Romania e integrata firesc in cultura occidentala. Doar spun, cu tristete, ca in prezent occidentul da semne clare de boala ideologica, cu acest neomarxism nefiresc si daunator, care duce lucrurile inclusiv catre diminuarea democratiei, ba chiar o dictatura voalata, sub pretextul luptei cu diverse himere. Dar sunt optimist ca boala, mai devreme sau mai tarziu, mai usor sau mai complicat, va trece.

 61. Care merge la schi sau pentru alt motiv în Elveția, Austria, etc a observat că de la 9 seara se instalează o plictiseală vecină cu panica; n-ai ce face, unde merge, e pustiu, stai și dai cu ceară patina, țipenie pe străzi, nici farmacie non-stop nu găsești. Greu de crezut că Eurovisionul este trăit cu exuberanță pe undeva. Este doar televiziune, creatoare de conținut consecutiv, util pe mai departe programului ideologic inițiat. În cazul ăsta este vorba, prin text, apariție scenică, garderobă, despre peștele clovn (clownfish) și capacitatea lui, căruia i se acordă atenție, de a-și modifica sexul după calcule sociometrice foarte avansate ale speciei. Sceneta e bună, băiatul necesită doar buletin de Elveția, restul pornește cu mult înaintea lui Finding Nemo, data exactă o cunoaște Dory. (Fox Kids reporting)

 62. Batrane, cand imi intra cineva la inima, acolo ramane si cred ca inima gandeste, ai avut tu un motiv pentru care l-ai primit si motivul acela ramane…

  Las’ ochii, mamă, las’ să plângă!
  Tu-n leagăn tot cu mâna stângă
  Mi-ai dat să sug de-aceea sunt
  Nătângă!
  Dar n-am pus doară jurământ,
  Să merg neplânsă în mormânt!.

  Nu plâng că mi-e de Leana teamă;
  De ciudă plâng eu numai, mamă.
  Cuvintele ei nu le ieu
  În samă,
  Dar mi-e ruşine şi mi-e greu,
  Că scoală satu-n capul meu.

  Dar ce? Îl ţiu legat de mine?
  Îl trag de mânecă? Ba bine!
  El vine-aşa, de dragul lui,
  Când vine.
  Eu nu pot uşa să i-o-ncui,
  De stă prea mult, eu cum să-i spui?…

  Ar fi simpatic sa te cheme Lisandru!

 63. a avut loc „Sympho LOVE 2024” unde Monica Anghel a cintat cintecele lui Cornel Fugaru, dar pe burtiera unde trebuie sa fie listati compozitorii melodiei acest lucru a fost GROSOLAN omis. asta mi se pare important de comentat – nu strampii si fustitele dintr-un eveniment unde romania NU a participat. „specialistii” sint mai interesati de fustite si strampi! si sint plini de patriotism si nationalism!

 64. Nu știu, nu răspund. Festivalul sau concursul așazis muzical nu există pentru mine din anii 70, când am descoperit, copil fiind, odată cu rockul și muzica clasică.

 65. Problema deranjatilor e ca vor sa impuna ca norma obligatorie un accident genetic. Baieti, pregatiti alifiile! Fetelor, faceti rost de suspensoare! Vin vremuri interesante in octzident.

 66. ba stirbilor, voi nu vedeti ce face communismu cu omu, te face putere mondiale. Iote la China.

  pai dava voi steti prosti, si negrii la fatza. Nu va bunghiti la treburi. Putere mondiala, bra fraiere. Voi vati bagat ca prostii slugi la „europa”, care si ei sunt slugi la america.

  sa vezi can o da foame paste voi, veti visa voi la communism etc. Alde basescu si iohannu se caca pa voi si tara voastra. Si mai zic ca „nu va place munca” si ca sunteti hoti. Deci e simplu, capitalism = sluga nespalata, iar communism = putere mondiala.

 67. Asta din armata ursulei se bate cu rusii punand dosul „pavaza si scut”

 68. Sa-si faca UE cu 14viteze si cantatul la organ de propaganda EuroKilozareala si-l tina pentru ei in vestul tivilizator

 69. Si ultima: Gasindu-l pe Nemo – film de desene animate pentru copii cu pestisorul Nemo.
  E clar ca Banescu n-are timp de desene! E mult prea importanta persoana sa in ochii sai incat sa se cultive cu astfel de chestii. :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.