Bitdefender, Alcatel-Lucent și AFOR au propus soluții inovative, în premieră

Reprezentanți ai Bitdefender, Alcatel-Lucent , AFOR ori ROL.ro au fost doar câțiva din speakerii primei conferințe internaționale a operatorilor de internet și telecomunicații din România care au propus soluții inovative, în premieră, la RONOG 2014 (Romanian Network Operators Group).

Greg Hankins de la Alcatel-Lucent a vorbit la RONOG 2014 despre evoluția vitezei internetului din 1973 până în prezent și a propus soluții tehnologice eficiente pentru următorii ani. Conform discursului său, fiecare prag evolutiv a adus viteză mai mare la costuri mai mici per bit. Mai mult, acesta a făcut o analiză a cererii pieței, precizând că din punct de vedere tehnologic viteza 100 G este la a doua generație, iar dezvoltarea soluției tehnologice de 400 G a început deja și va ajunge pe piață în 2017.

Tot la RONOG 2014, Silviu Sofronie de la Bitdefender a susținut o prezentare despre comportamentul botnet și metode de securitate și detecție, în timp ce Petru Fuiorea – ROL.ro a prezentat studii de caz propunând o platformă interactivă ca soluție de business, punând accent pe necesitatea operatorilor de a înțelege nevoile clienților.

Cornel Bărbuț – Asociația de Fibră Optică din România a propus soluții pentru operatori într-un discurs despre Netcity și viitoare proiecte similare în România, dar și despre consolidarea pieței de profil, în prezent, în București, existând peste 200 de operatori de telecomunicații.

Discursurile reprezentanților Bitdefender, Alcatel-Lucent, AFOR ori ROL.ro sunt doar câteva dintre propunerile de soluții inovative ce au fost prezentate în cadrul conferinței RONOG 2014.

Evenimentul organizat de Asociația INTERLAN cu sprijinul EURO-IX, a strâns specialiști și comunități din domeniu și a dat naștere unei platforme de comunicare orientată pe schimbul de idei, experiențe și opinii, dezbaterea noilor tehnologii și trenduri în domeniu, dar și pe aspectele tehnice care pot influența internetul în România.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.