(VIDEO) Momentul în care procurorii ajung acasă la Ion Iliescu

Parchetul General a anunţat oficial, vineri, punerea sub acuzare a fostului preşedinte Ion Iliescu pentru săvârşirea de infracţiuni contra umanităţii, în dosarul Mineriadei din iunie 1990.

„În cauza cunoscută generic sub denumirea ‘Mineriada din 13-15 iunie 1990’, procurorii militari din cadrul Secţiei parchetelor militare au dispus, la data de 19.04.2024, efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de Iliescu Ion, la data faptelor preşedinte al Consiliului Provizoriu de Uniune Naţională şi preşedinte ales al României, sub aspectul săvârşirii de infracţiuni contra umanităţii, în variantele normative prev. de art. 439 alin. 1 lit. a) (4 subiecţi pasivi secundari), lit. f) (cel puţin 2 subiecţi pasivi secundari), lit. g) (cel puţin 1315 subiecţi pasivi secundari ), lit. j) (cel puţin 1214 subiecţi pasivi secundari ) Cod penal, cu aplic. art. 5 Cod penal”, se arată într-un comunicat de presă transmis de PG.

O echipă de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa că a fost pus din nou sub acuzare pentru săvârşirea de infracţiuni contra umanităţii, în dosarul Mineriadei din iunie 1990.

Echipa a fost formată din procuroarea care se ocupă de dosarul Mineriadei, un poliţist şi o altă femeie. Aceştia au stat doar zece minute în vila unde locuieşte Iliescu.

Protestatarul Marian Ceausescu a filmat la fata locului si a transmis pe Facebook

VIDEO

Joi, fostul premier Petre Roman, fostul vicepremier Gelu-Voican Voiculescu, fostul director al SRI Virgil Măgureanu, Adrian Sârbu, Miron Cozma, foştii generali Vasile Dobrinoiu şi Peter Petre au fost chemaţi pe rând la sediul Parchetului General, pentru a li se aduce la cunoştinţă acuzaţiile.

În cazul lui Ion Iliescu a fost aplicată o procedură specială de punere sub acuzare, deoarece el nu se poate deplasa la sediul Parchetului, având 94 de ani.

Procurorii trebuie să refacă ancheta în acest dosar, după ce probele strânse de anchetatori au fost anulate în instanţă.

Iniţial, în iunie 2017, fostul preşedinte Ion Iliescu a fost trimis în judecată pentru infracţiuni contra umanităţii, alături de fostul premier Petre Roman şi fostul director SRI Virgil Măgureanu, însă în decembrie 2020, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis restituirea dosarului la Parchetul Militar, pentru refacerea de la zero a anchetei.

Judecătorii au decis atunci anularea tuturor probelor strânse de procurori, fiind constatată nelegalitatea rechizitoriului prin care Ion Iliescu a fost trimis în judecată, alături de Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu, Virgil Măgureanu, general (rez.) Mugurel Cristian Florescu, amiral (rez.) Emil „Cico” Dumitrescu (decedat între timp), Cazimir Ionescu, Adrian Sârbu şi Miron Cozma.

Procurorii militari susţineau că, în zilele de 11 şi 12 iunie 1990, autorităţile statului au hotărât să declanşeze un atac violent împotriva manifestanţilor aflaţi în Piaţa Universităţii din Bucureşti, care militau în principal pentru adoptarea punctului 8 al Proclamaţiei de la Timişoara şi îşi exprimau paşnic opiniile politice, în contradicţie cu cele ale majorităţii care forma puterea politică la acel moment.

În acest atac ar fi fost implicate, în mod nelegal, forţe ale Ministerului de Interne, Ministerului Apărării Naţionale, SRI, precum şi peste 10.000 de mineri şi alţi muncitori din mai multe zone ale ţării.

Conform Parchetului Militar, atacul a fost pus în practică în dimineaţa zilei de 13 iunie 1990, având următoarele consecinţe: moartea prin împuşcare a patru persoane, două persoane violate, vătămarea integrităţii fizice sau psihice a unui număr total de 1.388 de persoane, privarea de dreptul fundamental la libertate, din motive de ordin politic, a unui număr total de 1.250 de persoane.

În cadrul acestei acţiuni, peste 200 de persoane au fost ridicate şi transportate la o unitate militară a Ministerului de Interne din localitatea Măgurele, unde au fost reţinute până în după-amiaza aceleiaşi zile, când au fost lăsate să plece, după o cercetare sumară.

Fostul preşedinte Ion Iliescu era acuzat de procurorii militari că a dat ordinul pentru evacuarea în forţă a manifestanţilor din Piaţa Universităţii, inclusiv prin folosirea unor muncitori din marile întreprinderi din Bucureşti.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

39 de Comentarii

 1. Aceştia au stat doar zece minute în vila unde locuieşte Iliescu.
  -nea Nelu s-a scapat pe jos…

 2. Con spune:
  26 APR. 2024 LA 10:55
  Cu deamoaka tzie originala a tov.khazar rromica Ylici Y. ne-a trecut glontzul pe la ureche. Noroc ca „pretinul” Gorby a cazut=blestemul lui Ceaska. Sunt istorici, , dar nu au pus cap la cap evenimentele, s-au macar sa compare ce a fost inainte shi dupa, ex.ce a fost la Timishoara lui Ceashka shi ce a fost la Bucale al lui Ylici, sau mai bine zis cum shi cat de legal a fost procesul shi executzia lui Ceashka, shi cum este cu Justitzia noatra de azi cand este vorba de spionul rus Ylici Y.( Ceashka dixit). Romanii nu mai au sange in instalatzie sau securicii noshtri ca fanariotzii sunt la butoane, ca sa nu mai vorbim de venirea kamunizmului in anii 1940. Marea Tradare Natzionala nu a fost a lui Antonescu, ci doar a eshalonului 2 a chibutzului PCR, care din dec.89 au produs continu pagube > WW1+2. Ca martor ocular venind de la servici am trecut pe la mama shi am vazut la TV cum „minerii” kafteau „golani” golaneshte. Spre seara ora 9 crezand ca este linishte am plecat spre casa shi trebuia sa iau metrou la Universitate, dar fiind singur in statzie s-au luat 2 din mineri, unul cu o tzeava mai > 1 metru ca sa ma altoiasca, cu toate ca celalat a zis ca nu este nevoie ca nu-i din aia. Norocul a fost ca a venit trenul, de unde chestia asta sa nu pierzi trenul in viatza ca ma face-au „eroul” lor.
  O zi buna.
  Con

 3. Avea dreptate Tutea! Am făcut pușcărie pentru un popor de idioți! Copiii naziști își judeca părinții!

 4. Or fi stat procurorii doar 10 minute, dar destul ca doamna Nina sa-i serveasca cu o cafea si niste cornulete cu gem … care, ma rog, in functie de gradul de curiozitate al intrebarilor puse de procurori … Oricum tataie o sa zica ca el nu-si mai aminteste nimic, ca e cam zaharisit si ca vrea sa faca nani, deci se duce sa se culce …

 5. Ce rostAre să.i judecați pe ăștia vechi și să.i lăsați liberi pe ăștia noi.Trebuie condamnați toți genocidarii uzurpatorii si sabotorii NEOCOMUNISTI in tara asta.

 6. Coane Ce De Me, de ce nu resoecti REALITATEA ca la momentul MINERIADEI din 13-14 iunie 1990 Ilici GENOCID NU ERA PRESEDINTELE Romaniei? Aveai datoria expresa ca jurnalist sa faci corectia necesara daca cumva asa e scris, ERONAT, in rechizitoriu!!!
  NEFIIND Presedintele Romaniei NU PUTEA FI „ales”!!! Detinea o FUNCTIE ILEGALA intr-un ORGANISM ILEGAL constituit prin LOVITURA DE STAT KGB/GRU/Comintern comisa prin GENOCID la POPORUL ROMAN!!!
  CRIMINALUL CONTRA UMANITATII trebuia ADUS IN SCAUN CU ROTILE la Procuratura militara, asa cum PROCEDEAZA pana si procuratura civila(!?) unde opereaza TORTZIONARI mai putin rai

 7. Recent am sarbatorit 20 de ani de cand Romania a intrat – in 2003 – in NATO.
  Premier al Romaniei era atunci Adrian Nastase. Pai ce-am facut, mai Bobita ? Ca ala era un corupt ?
  Dar si mai scandalos e ca Presedinte la intrarea in ANTO a Romaniei era Iliescu.
  Aceasta nu e o coincidență ! Procurorii in general si procurorii militari in special
  au intotdeauna dreptate. La fel ca si țucălarii care canta după ureche.
  E clar deci că – întrucat Nea Nelu era kaghebist – NATO e doar o unealta a lui Putin ,
  unealta de care comunistul naibii ne-a legat pe vecie.

 8. Procurorii se bat cu Popa la Ilici la poarta care intra primul sa se confuseze Ilici pentru ultima oara si ultima suflare.
  De unde nu va fi nici un proces, statul se face ca lucreaza stand

 9. Dar pentru morții revoluției dupá două’şdoi, şi pogromul din Mureş-Oşorhei când va răspunde? Cred că numai în fața Domnului, libercugetător, ce este!

 10. Se lucreaza intens la FALSIFICAREA ALEGERIILOR di alegerea pt inca 4 ani a puturosului sorosist nicusor la pmb, candidatul tabletelor Dupa care dosarul se baga la sertar

 11. Foarte bine face domnul Iliescu. Au trecut probabil în neființă până și copii victimelor de la acele evenimente. Ce dreptate se mai face pedepsind un om aflat în pragul morții? Cât de bine își amintesc acuzații evenimentele la care au participat?
  Încrederea în justiția română nu se schimbă cu ocazia acestui proces prea mult întârziat din interese obscure. Oricum nu ni se va spune adevărul. Vom continua să credem ceea ce învață elevii la disciplina numită Istoria României care este condamnată să dispară și ea odată cu domnul Ion Iliescu sau să fie înlocuită cu istoria nației numită europeană. Mulțumim din inimă partidului!

 12. Auzi aberatie: ,,infractiuni contra umanitatii”!!!!!!!!!!!! Iaca hal de procurori! O acuzatie a unor procurori aerieni, care va fi facuta praf si de un student la drept.
  Cea mai mare infractiune contra umanitatii a lui Ilescu, a fost Constitutia Democratica, aia care a permis distrugerea economica a Romaniei, vanzarea si depopularea tarii, nu cei doi-trei chelfaniti de mineri in piata Universitatii. Doi chelfaniti au fost ,,umanitatea”?……[Rumburak]

 13. Dumnezeule – Romani naivi – ca sa nu zic Prosti de behaie ( o parte ) – nu vedeti ca totul este o facatura o Manipulare ????
  Vor sa distraga atentia …………Dupa 34 de ani Acuzare !!!!!!!.
  De ce nu au fost acuzati in primii ani dupa Mineriada ????
  Ce repede au pus Botul …. „Intelighentia ” mioritica .
  Aceasta populatie mioritica , trebuie sa dispara ………..si D-zeu se infurie de atata prostie .
  Inca mai cred in Justitia corupta si nesimtita din Ro.
  Au murit cu dreptatea in mana mii de romani dupa „89 pe treptele tribunalelor – si multi romani inca mai spera …
  ” Curat murdar ”
  Citesc comentariile de sus si nu-mi vine sa cred …. Ei cred inca in Justitia romana .. Iti vine sa te duci pe Luna – acolo unde ” a fost ” Partenerul nostru strategic .

  RĂSPUNDE

 14. Cum sa nu-i declari ticacalosi pe unii precum Pavel Cireshica si Lupu naparlit Edmond care au tupeul ordin Narr sa mai vorbeasca si azi la 35, respectiv 34 de ani de la LOVITURA DE STAT KGB/GRU/Comintern GENOCIDARA despre „revolutie”, respectiv Naparlitu despre „moartea in ‘liniste’ a CRIMINALULUI CONTRA UMANITATII, COMINTERNISTUL din FAMILIE COMINTERNISTA Ilici GENOCID?
  Naparlitu stiind ca pana si NEPOTII ASASINATILOR au fost intre timp ASASINATI de MOSTENITORII COMINTERNISTI ai ASASINULUI Ilici GENOCID!!! O unica DEJECTIE poate spune totu despre ticacalosi!!!

 15. A cîta oară e Jos Iliescu „pus oficial sub acuzare”? Circ, teatru, grăunțe la găini.
  Pildă, citat: La peste 2 ani de la redeschiderea anchetei, fostul președinte Ion Iliescu ,Gelu Voican Voiculescu și foști comandanți ai Armatei au fost puși sub acuzare pentru crime împotriva umanității. Anunțul a fost făcut de procurorii militari pe 21 decembrie , chiar în ziua comemorării a 29 de ani de la Revoluția din 1989.gata

 16. Iata ca si Calin e un ticacalos, la fel ca Bramburak si ceilalti IDOL LATRAi ai „revolutiei” din HAITELE Cpt core/Core!!!

 17. Mai țineți minte teatrul jucat de Bombobel la înscenarea cu arestarea? Aceea cu pistoletul? Iliescu n-ar trebui să joace un rol mai prejos. Chiar la etatea lui. Dacă mai trăiește, dacă e el nu una dintre sosi.

 18. O petardă politică,problema e prin ale părți,unii zic chiar esențială !

 19. Infracțiuni împotriva umanitații și sau genocid presupun instrumente ca instituții de forță alcătuite din indivizi pentru care activitatea se desfașoară sub consemn și sunt remunerați conform activității de forță pe care o prestează. Nu este cazul minerului, care deși o ‘forță’ de solidaritate la acea vreme, în activitatea lui nu este specificată nicăieri profesia punitivă. Vine că fiecare miner fără dispensă la lege s-a asociat in vederea infractiunilor din Legea 61/1991 iar Iliescu a instigat la infractiuni pe aceeași lege un pic mai la deal față de Bolintin-Vale. (Simone Gbagbo fan Simona Halep)

 20. Iliescule ! T-am adus trei trandafiri ! Un tort cu Bascota si o carte pe care sa o citesti ! Pas cu pas !

 21. Dupa revolta taraneasca din decembrie 1989 poporul roman a devenit european,taranii au devenit fermieri si parazitii social au devenit asistati

 22. „Infractiuni contra umanitatii” si „genocid prin imprudenta” … am mai spus eu ca „justitia” este cea mai ticaloasa si jegoasa categorie, nu numai pe la noi, dar cam peste tot in lume !

 23. @Wolf Edmond „Cât de bine își amintesc acuzații evenimentele la care au participat?”

  -LE PUTEM REAMINTI.

 24. „autorităţile statului au hotărât”

  Iar se scrie tendentios. Iliescu nu a fost legal presedinte, ci s-a autonumit pe functie presedinte.

 25. Am zis ca asa se lucreaza. Sa nu cumva sa stie publicul, shh-shh-shh!, interzis fotografiatul,
  dar altii daca ar fi, sunt buni de tocat sufletele si carnea lor.
  In schimb criminalul e tinut pe palme si in slavi pentru ca e un mediocru, are varsta. Lui nu i se aplica regula legii, el e pastrat deasupra legii.
  I s-a ridicat zid de verdeata ca in Beverly Hills la celebritati. Asta e vedeta? Cel important de pe planeta?
  Cate femei n-o fi jignit el luandu-le sprijinul?
  Sa cada odata! A omorat si continua sa omoare pentru ca raspunsul lui la lasitatea pe care o are in el, este crima.
  Este o persoana profund toxica.

 26. Astept cu nerabdare ziua in care niste romani democrati, capitalisti vor acuza autoritatile din anii ’30-’40 pentru ca au bagat in puscarii niste detinuti politici, carora ei le ziceau comunisti. Sau, ce au facut aia atunci este de laudat acuma?!? Ca, asa e la romani, cine-i muma pentru unii este ciuma pentru altii.

 27. 1. Ilici Bolshevilici este mort si incinerat din 2020. Intrebati-l pe Ionut Vulpescu, cel care a primit mostenire un ceas de la Bolshevilici, si tot el i-a spus lui Nelu Cristoriu from Gagesti Deal intr-un interviu pe YouTube ca vila a fost inapoiata RAPPS. Adevarul iese la lumina cand nu te astepti: ,,La 38 de ani de la Cernobîl, Zelenski se dă de gol. Cu ocazia comemorării catastrofei din 26 aprilie 1986 de la Cernobîl, liderul ucrainean a cerut comunității internaționale să facă presiuni asupra Rusiei pentru a restitui Centrala de la Zaporojie. Într-un mesaj pe X (Twitter), Zelenski scrie între altele: „De 785 de zile, teroriștii ruși țin ostatică (sic!) Centrala Nucleară de la Zaporojie. Și este responsabilitatea lumii întregi să facă presiuni asupra Rusiei pentru a garanta că CNZ va fi eliberată și va reveni sub controlul total al Ucrainei, precum și ca toate instalațiile nucleare ucrainene să fie protejate de atacurile rusești.” Zelenski recunoaște în premieră că centrala de la Zaporojie se află sub controlul total al rușilor încă de la începutul războiului. Dar acest lucru echivalează în planul comunicării cu o gafă uriașă. Deoarece contrazice flagrant acuzațiile pe care el și alți membri ai regimului de la Kiev le-au adus în toți acești ani, anume că rușii sunt cei care atacă în permanență Centrala cu scopul de a provoca o catastrofă nucleară. De ce ar ataca rușii un obiectiv aflat deja sub controlul lor ? Admițând că ar dori să provoace o catastrofă nucleară, rușilor le-ar fi fost suficient să umble la niște butoane de la pupitrul de comandă, nu să tragă cu rachete și obuze în propriii lor oameni.
  Totuși, este o realitate că uzina nucleară de la Zaporojie a fost atacată în repetate rânduri.
  Cine sunt autorii nu mai este nici un mister. Zelenski s-a dat singur de gol.’’

 28. 2. Fara sa vrea Poponarul Drogat Zelensky a recunoscut propriile minciuni lui si minciunile satanistilor despre actiunile teroriste asupra centralei nucleare pe care rusii o apara ca sa nu se intample o catastrofa nucleara dorita de jidanii paduchiosi, ca cea de la Cernobal. Atunci a fost un atentat al Deep State pentru a provoca moartea a milioane de oameni pe planeta prin miscarea norului radioactiv de catre. Se cunoaste ca Gorbaciov facea parte din Khabala, asa cum V.Putin cel original era si el un satanist. Gorbaciov a stiut de atentatul de la Cernobal dar pe atunci informatiile circulau si mai greu ca acum pentru ca internetul nu era atat de raspandit. In 1986, norul radioactiv care urma sa iradieze toata planeta, a fost scanat de un ,,OZN’’ al altantilor care ne apara pe noi de noi, si nivelul de radiatii al norului s-a diminuat la doar 15 % din nivelul initial. Acest fapt este cunoscut de serviciile secrete militare ale fostului URSS si ale altor armate. Acum, in acest RAZBOI BIOLOGIC, jidanii care vor sa faca Statele Unite ala Ucrainei in care sa fie inclusa si Ungaria Mare – care este un alt trib de jidani, iar Romania nu ar mai exista, ar vrea sa declanseze un razboi nuclear dar nu se poate fiindca toate focoase nucleare ale rachetelor tuturor armatelor de pe pamant au fost dezactivate de aceeasi atlanti in urma cu 15 ani. De aceea shobolanii paduchiosi incearca cu centralele nucleare in speranta ca asa vor face mari distrugeri. Retineti ca centralele nucleare au fost contruite in toata lumea in localitati care poarta in denumire ,,NEGRU’’ – CERNA, CERNIT : Cernobal, Cernavoda, sau CERN – in Elvetia unde satanistii vor sa deschida un portal spre o lumea satanica.Si microcentralele nucleare modulare au acelasi scop !

 29. Veti vedea ca totul este doar un teatru si circ si nu se va intimpla nimic.Toti criminalii astia vor ramane incontinuare in libertate pana la moarte lor naturala si deabia dupa asta, se va solutiona acest dosar si vor fi condamnati post mortem. Daca statul roman sr fi dorit sa pedepseasca pe criminali o putea face atunci cind sa deschis prima data dosarul de acuzare al lor.Cind vom intelege oare ca ,toti cei care ne conduc ,isi bat joc de noi dupa cum vor muschii lor ?

 30. @Mihai:
  Ne lași in pace?
  Ești offtopic! Si nici nu ții post. Păgânule!

 31. @ Deci, o altă generație de procurori merge cu acuzații la Ion Iliescu, în preajma alegerilor, pentru a-și forma o carieră și pentru a-și dezvolta abilitățile cu ,,meandrele concretului”, Nicolae Iliescu ”a dispărut” , ?

 32. DIVERSIUNE ca sa distraga atentia populimii de la FRAUDA ELECTORALA ce se pregateste de secusorosisti in capitala si alte cateva orase mari Nu vedeti ca toata mas media e inundata de fel si fel de subiecte pt babuini , ca nu cumva sa se vorbeasca de frumoasele realizari in cei 4 ani ale olimpicului?Panem pariu ca dupa alegerile din iunie – cu nicusorul sorosist pregatit de tabletele setese castigator in bucale ca primar- dosarul se baga din nou la sertar?

 33. ..de la 90 pana acum domnul Iliescu a fost cel mai bun presedinte,sarcina fost extrem e grea,TRANZITIA,de la un regim la altul,un politician extraorinar,tras pe dreapta e serviciile tradatoare de tara,…
  ..reactia e normala romanilor…

 34. & De observat dacă atunci când va dispărea și Ion Iliescu va fi descoperită , pe undeva, prin univers și vreo gaură neagră mai mare, ?

 35. Din 4 in 4 ani se redeschide dosarul mineriadei. Mă aștept ca și 20.28 sa vina procurori să-i ia declarații lui Iliescu! Mircea,fa-te că lucrezi! Iliescu nu poate fi judecat după legile actuale ci dupa cele din 1990!

 36. Con spune:
  27 APR. 2024 LA 8:59
  Cu ura lui de alogen considerandu-se discriminat ca de… era bolshevic cominternist, prelucrat de KGB=spionaj cu CCauzeau in el, acest individ shi-a aratat cu prisosintza rasismul ka kare numai la khazarii lui mai exista, dovada verishorii lui 2 reguletzi shi un imparat cu coroane de aur ramas pe la BNR a lui Manoli=shef de gashka. Nu a vrut decat sa parvina calcand pe cadavre, nemaipomenind originea lui adevarata de sub carutzele sub cort, ca dovada ca pe adevarata lui mama a renegat-o, crezand ka kamunizmul este suficient, tacsu daca in mahalaua din Oltenitza crede ca era, a fost mentorul lui sa fie shi el spion. Se zice ca Putin este mort de mult, asha cum nevasta lui a povestit, ca de Ceashka ce avea shi el planul Z au fost o gramada de zvonuri, legishtii trebuind sa mai lamureasca, precum glontzul in ceafa a kgb-stului Gelu V.V. Intrebarea zilei: Ylici Y. este shi el mort ca sa ne ametzeasca ashtia cu vre-o sosie ca la ilizionism. Ce fel de Justitzie este asta cand nu documentezi actul, fara inregistrezi shi aratate la mamaligile noastre, ce plateshte de la Buget mascarada???!!!
  Ce fel de munca a dus acest individ care a ars gazul in kamunizm, ca dupa aceia s-a relaxat distrugand tzara, cu pagube > decat WW1+2, Procesul Marii Tradari Natzionale a tribunalului Popular a lui Brukner, parand precum la kamunizsmul lor, decat o adevarata inscenare, pe care Ylici Ninel (citeshte invers Lenin) nu mai poate sa-l ocoleasca cu viitorul ce poporul roman il vrea sa fie liber
  O zi buna.
  Con
  P.S. Parazitzii se cred shi ei mai ceva ca altceva, actele lor distrugand de fapt viatza umana.

 37. Con spune:
  29 APR. 2024 LA 6:36
  Avem un d-n se cheama Sharla, cel care ne baga sula in coaste, shi spune el ca totzi ahstia cu kamunternismul, bolshevismul sunt „extrashi”. precum Antonescu(???), Ceashka, shi de ce nu shi tov.Ylici Ninel (citeshte invers Lenin), adica sa poata da in linishte Raportul lor la MSKVA. Oare de ce Procurorii noshtrii in vizita la domiciliul lui Ylici nu au aratat macar o imagine, ca demonstrare ca Justitzia lucreaza, nu se face ca lucreaza??? Continua-tzi tov. raspandaci pana crapa Adevarul sfant in voi!!! Ashtepta-m serialul cu interviul Justitziei, nu a securicilor ce au omorat la Canal Elita adevarata a tzarii, precum in dec.89 cand statea-m cu gura cascata ca pe vremea lui Ceashka, la serialul RTV a tov.regizor Sergiu Nico., venit cu o zi mai inainte din Germania de la Crucea de Piatra mult iubita de el, scenariul Oracolul de Daramare a Romaniei=tov.Brukan, actorii cascadorii rasului, securici acoperitzi, etc…, interpretand Hora cu strigaturi a cominternistului Bratesh=Ka ka lin, kaka lin, ca mai ea…
  O zi buna.
  Con
  P.S. Gashka khazara a transformat tzara in Kolonia lor, stat parale bune numai pentru ei!!!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.