Blaga: Ar fi nevoie de sânge proaspăt

Vasile Blaga vrea să schimbe faţa PDL şi se gândeşte la o remaniere guvernamentală.

Erodat, cum se ştie, PDL are în acest moment nevoie de sânge proaspăt. Şi, se pare, şi preşedintele Băsescu agreează ideea.

„Oricand este nevoie de sange proaspat, nu neaparat pentru ca cineva nu-si face treaba. Plecand de la ideea ca oricand este loc pentru mai bine, astfel de lucruri se intampla in toata lumea civilizata”, a declarat Vasile Blaga.

Gabriel Berca ar putea sa-i ia locul lui Traian Igas în fruntea MAI, scrie ziarul Naţional.

Blaga s-a ferit să intre însă în detalii legate de remaniere, dar surse democrate spun că ar fi vorba de fostul secretar general al PDL.

Traian Igaş a încercat, fără succes, să-i elimine din structurile ministerului pe toţi apropiaţii lui Blaga: Matei Stanciuc (consilier personal al lui Blaga), Cristian Baci (secretar general al MAI) şi Zaharia Pop (fostul sef al DGIPI).

Ceilalţi fideli ai lui Blaga au rezistat însă şi, mai mult, din interior vor să-l elimine pe ministru.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.