Candidata ALDE la primăria Sectorului 1, Laura Chiriac, dă explicații

Laura Chiriac, candidata ALDE la primăria Sectorului 1, care a fost surpinsă sărutându-se cu fostul vicepreşedinte ANRP, Sergiu Diacomatu, spune că a vrut prin, gestul său, să se apropie de rețelele mafiote de la Primăria Sectorului 1.

Laura Chiriac a precizat la că a fost abordată de Sergiu Diacomatu la începutul lunii aprilie, după ce ea l-a catalogat, în timpul unei emisiuni, ca fiind „mafiot”. Fosta jurnalistă susţine acceptat invitaţia de a se întâlni cu fostul preşedinte ANRP din raţiuni strict profesionale.

“Domnul Diacomatu are un trecut foarte recent legat de faptul că a participat la alegeri în Sectorul 1, cunoaște bine această zonă electorală, cunoaște bine contracandidații mei din Sectorul 1. Cam așa stau lucrurile, despre acest domn vorbim. În aceste condiții am acceptat invitația, care a fost lansată de domnia sa, și am luat această oportunitate. Pentru că cel mai important pentru a destructura rețele, este să le cunoști. Am învățat asta ca jurnalist de investigație. Pe lângă cariera mea de prezentator de televiziune, am făcut anchete pentru emisiuni mari și importante, am filmat în viața mea cu camera ascunsă”, a declarat Laura Chiriac la Realitatea TV.

Iar dacă e sa ne luăm după spusele Laurei Chiriac, întâlnirea a dat roade.

“Nu voi sta cu brațele încrucișate. Mai ușor cu filajul, mai ușor cu amenințările! Am aflat multe lucruri pe care le voi spune în perioada următoare”, a afirmat fosta jurnalistă.

Declaraţiile vin după ce în urmă cu câteva zile candidata ALDE a fost surprinsă sărutându-se cu Sergiu Diacomatu în parcarea unui hotel din Capitală.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.