Cum va fi vremea în următoarele zile

Vremea caldă se menține și în a doua zi de Paști, în vestul, nordul şi centrul ţării, temperaturile fiind totuși ceva mai scăzute faţă de ziua precedentă.

Astfel, cerul se va înnora temporar si mai ales spre seară şi în cursul nopţii, local, vor fi averse, ce pot fi însoţite de descărcări electrice. Vremea se va menţine însă caldă în restul teritoriului, iar cerul variabil se va înnora treptat abia noaptea, când pe arii restrânse îşi vor face apariţia ploi slabe cantitativ. Maxime vor fi cuprinse între 14 grade, în estul Transilvaniei, şi 24 de grade, în sud-vestul Olteniei.

Luni, în Capitală va fi mai cald decât în normalul perioadei, temperatura maximă fiind în jur de 22 de grade. Seara şi noaptea, cerul va fi variabil, temporar fiind posibil să plouă.

De marţi vremea se mai răceşte, temperaturile fiind cuprinse între 8 şi 16 grade. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate în sudul, centrul şi estul ţării, unde local va ploua. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar ploile se vor semnala doar izolat, în special ziua. La munte, precipitaţiile se vor transforma treptat şi vor deveni predominant sub formă de ninsoare. Vântul va avea intensificări în toate regiunile, cu viteze mai mari în zonele montane, precum şi nord-este, sud-vest şi centru.

Miercuri, vremea va fi rece, dar de joi se încălzeşte treptat, iar valorile termice vor fi în jurul celor normale pentru această perioadă. Mercuri şi joi este posibil să plouă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mia Tudose 1890 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.