Fostul director Alin Goga acuză CNADR de dezinformare

CNADNR i-a interzis accesul în sediul central directorului adjunct de investiţii la regionala Craiova Alin Goga, în prezent suspendat după ce a vorbit despre ilegalitățile din companie, conducerea companiei motivându-și măsura anunțată vineri prin faptul că Goga ar fi amenințat mai mulți angajați.

Într-un comunicat de presă transmis redacţiei, Alin Goga, face câteva precizări „având în vedere faptul că CNADNR continuă campania de dezinformare a opiniei publice” (prin Informarea de presa din 09.102015).

In data de 09.10.2015 am incercat sa ma prezint la sediul CNADNR pentru a ma informa de ce dureaza atat de mult deliberarile comisiei de disciplina in cazul meu (cercetarea a avut loc in data de 06.10.2015), tinand cont ca intr-un caz similar, in speta al domnului director Liviu Costache comisia s-a putut pronunta in doar o zi, iar in cazul meu se amana nejustificat si suspect luarea unei decizii. Precizez ca am fost informat de jandarmul de serviciu ca exista o cerere nominala din partea CNADNR pentru a-mi fi interzis accesul in cladirea Ministerului Transporturilor.

Comunicat

„Am constatat ca la toate portile ministerului s-a distribuit aceasta cerere de retrictionare a accesului meu, fiindu-le furnizate jandarmilor care nu ma cunosteau poze pentru recunoastere faciala, desi subsemnatul NU sunt urmarit penal si NU reprezint vreun risc de securitate.
CNADNR a perseverat in masurile sale abuzive luate de-a lungul timpului la adresa mea, totul culminand cu adresa nr.92/68733/08.10.2015, semnata de directorul general adjunct Cristian Andrei si de seful de departament administartiv Gheorghe Anghel prin care mi s-a restrictionat accesul la sediul CNADNR, INSTITUTITE PUBLICA AFLATA INTR-O CLADIRE PUBLICA, motivat de faptul ca as avea contractul individual de munca suspendat…

Realizand ca masura este evident abuziva ca urmare a mentiunilor mele publice, in data de 09.10.2015, CNADNR a emis Informarea de presa catre mass-media, prin care a venit cu o alta motivare, respectiv faptul ca “având în vedere faptul că in cursul zilei de astazi, 9.10.2015, juristul Alin Goga a transmis mai multe amenintari la adresa unor salariati ai Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din România (CNADNR), atat verbal, cat si prin interpusi sau sms (…), toate aceste actiuni ale domnului Alin Goga au determinat restrictionarea accesului acestuia in incinta companiei”. Pai chiar si acceptand faptul ca sustinerile CNADNR ar fi adevarate, ei au luat in data de 08.10.2015 niste masuri abusive impotriva mea, pentru fapte pe care aveam sa le savarsesc o zi mai tarziu in data de 09.102015??? Stranie putere de premonitie la nivelul conducerii CNADNR! Oare simt si faptul ca se apropie funia de par si vor raspunde pentru faptele si actele domniilor lor la DNA foarte curand???

Precizez in mod fara echivoc faptul ca, NU AM AMENINTAT nici direct nici indirect persoane din CNADNR, mentionand doar faptul ca voi face public acest abuz evident, precum si faptul ca ma voi adresa cu plangere organelor de cercetare penala. De altfel sunt absolut miscat de grija companiei de a-mi proteja imaginea publica, dar cer in mod imperativ sa arate mass-media si opiniei publice sms-urile de amenintare pe care sustine ca le detine, pentru ca este doar o incercare de intoxicare cu informatii false asa cum ne-a obisnuit in toate cazurile in care despre CNADNR si despre neregulile de acolo s-au spus lucruri, adeverite TOATE de realitatile de pe drumurile si autostrazile nationale! Repet: daca CNADNR ar fi avut vreodata, nu numai acum acte compromitatoare la adresa mea, le-ar fi facut publice de foarta multa vreme pentru a-mi inchide gura, dar, ca si in cazul asa-ziselor sms-uri de amenintare, ele exista, DAR LIPSESC CU DESAVARSIRE, fiind doar in imaginatia ingrozita a celor din conducerea CNADNR!

Anexez prezentului comunicat dovada celor sustinute mai sus, adica adresa CNADNR nr. nr.92/68733/08.10.2015 prin care mi s-a interzis accesul si “motivatia” acesteia, pentru a fi comparata cu Informarea de presa a CNADNR din data de 09.10.2015″.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.