×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 11 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Joi, 17 august 2017, 20:37
EUR (€)
+0.0079 ↗
4.5816 RON
USD ($)
+0.0111 ↗
3.9104 RON
• • •
Mariana Gheorghe, CEO OMV Petrom, distinsă cu titlul de Doctor Honoris Causa

Mariana Gheorghe, CEO OMV Petrom, a primit, vineri, distincţia de Doctor Honoris Causa Beneficiorum Publicorum, acordată de către Universitatea de Vest din Timişoara, la iniţiativa Facultăţii de Economie şi Administrare a Afacerilor. Este pentru prima dată când titlul este acordat unui reprezentat al mediului de afaceri din România.

Această distincţie se acordă personalităților din mediul socio-economic care au avut o contribuție substanțială și de durată la dezvoltarea domeniului în care activează, creând un impact pozitiv în cadrul comunității.

„Sunt profund onorată de această distincţie acordată de Universitatea de Vest din Timişoara şi doresc să le mulţumesc pe această cale pentru înaltele standarde promovate în învăţământul superior românesc. OMV Petrom a trecut printr-un amplu proces de transformare în perioada post-privatizare iar această distincţie reprezintă o recunoaştere a impactului pozitiv al OMV Petrom în economia şi societatea românească”, a declarat Mariana Gheorghe, CEO OMV Petrom.

„Ne-am asumat rolul de model în economia românească, iar astăzi avem peste 15.000 de furnizori, circa 90% dintre aceştia fiind companii din România. Investițiile OMV Petrom în sectorul energetic romanesc, de circa 10 miliarde in ultimii 9 ani, au pus din nou România pe harta industriei petroliere, atât din perspectiva realizărilor tehnice, cât şi prin atragerea unora dintre cei mai mari jucători la nivel mondial în proiecte din România”, a mai spus Mariana Gheorghe.

Publicat Vineri, 25 aprilie 2014
2609
 | 8
 | 1
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
tataia
+5
Securistii se gratuleaza intre ei... Sunt merituosi si virtuosi. In hotie si minciuna. Sa mai traiti, bine.. la pastele cailor. Rumunasii sunt lasi, popor de sclavi care ling mana stapanului ptr o mamaliga in plus.
Publicat Vineri, 25 aprilie 2014
+Răspunde
Petrol si flacara
+4
Lumea invizibilă a cumpărătorilor, a vânzătorilor, a planificatorilor , a multinationalelor ne sufoca - ar trebui să fim capabili să supravieţuim. Chiar refuzam sa vedem ca multi-nationalele gen OMV & Chevron sunt centrul mort al tuturor şi a toate? Aici si acum noi vorbim despre moarte. Curand vom realiza ca a te opune este deja prea târziu şi nimic nu-i mai îngrozitor decât acest prea târziu. Romania profunda, daca asa ceva exista, va trebui sa se trezeasca. Aceasta este deja destul. Aceasta este deja prea mult.
Publicat Vineri, 25 aprilie 2014
+Răspunde
gigel
+4
Din capitolele cartii de MARE Success ' MINCATORII DE *editat* ' inca unul la fel de genial ca celelalte...TREBUIE SA FII GROZAV DE IDIOT SA CREZI CA EXPORTIND PROFITUL UNEI COMPANII ENERGETICE FACI UN LUCRU PATRIOTIC SI DESTEPT....Restul e mancatorie de *editat* CU POLONICUL
Publicat Vineri, 25 aprilie 2014
+Răspunde
pentru ce ???
+10
afara cu OMV din România ! în 10 ani au câștigat de 20 de ori mai mult decât au dat ca să NE CUMPERE PETROLUL ! (aproape pe degeaba) CINE și CÂND ne-a vândut ??? Cine conducea în 2004 ??? Au trecut 10 ani ! Petrolul românesc să se ÎNTOARCĂ LA ROMÂNIA ! afară din țară cu OMV și cu toți ”doctorii honoris pauza” !
Publicat Vineri, 25 aprilie 2014
+Răspunde
Aha!
+11
E la fel cum Obama a primit premiul Nobel pentru pace ca a castigat N+1 razboaie?!
Publicat Vineri, 25 aprilie 2014
+Răspunde
Recomandate
Dezlănțuirea furtunii în America
Publicat acum 7 ore şi 31 minute
Propunere radicală a lui Pleşoianu
Publicat acum 6 ore şi 12 minute
Cum s-a dus o senatoare în Parlament
Publicat acum 7 ore şi 57 minute
Țara gîfîie, economia crește
Publicat acum 23 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 12 august 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
30 articole/ Actualizat Sâmbătă, 05 august 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
142 articole/ Actualizat acum 13 ore şi 8 minute
Ioan Vieru

Poliția rutieră se află de mulți ani în derivă printr-un management tot mai defectuos. Scandalurile din ultimii ani arată nu numai lipsa de profesionalism a poliției, ci funcționarea acestei instituții plătită de la bugetul public printr-o mentalitate a fostei miliții comuniste.

Ioan VieruPublicat acum o oră şi 21 minute