×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 8 ore
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Duminică, 20 august 2017, 07:08
EUR (€)
+0.0067 ↗
4.5883 RON
USD ($)
-0.0038 ↘
3.9066 RON
• • •
Microsoft lansează o nouă versiune de Windows 10

Microsoft a prezentat oficial o versiune nouă a sistemului de operare Windows 10, creată special pentru servere şi calculatoare cu dotări tehnice foarte pretenţioase.

Windows 10 Pro for Workstations este cea mai nouă variantă de Windows 10 oferită de Microsoft. Aceasta a fost creată pentru a putea fi folosită pe sisteme cu foarte multă memorie RAM şi procesoare, cum este cazul serverelor.

Această nouă versiune de Windows 10 se diferenţiază de variantele standard dedicate utilizatorilor obişnuiţi prin patru tehnologii implementate special pentru sistemele cu dotări tehnice extraordinare.

În primul rând, Windows 10 Pro for Workstations foloseşte Resilient File System, un sistem de fişiere care merge mai bine cu soluţiile de stocare de capacitate mare şi oferă protecţie mai bună împotriva erorilor care pot corupe datele.

Apoi, Windows 10 Pro for Workstations suportă memoriile non-volatile (NVDIMM-N). Aceste memorii, pe lângă faptul că oferă viteze foarte mari de citire şi scriere, permit accesarea datelor stocate chiar şi când sistemul este oprit.

O altă deosebire esenţială faţă de versiunile standard de Windows 10 este suportul pentru tehnologia SMB Direct. Aceasta facilitează operarea la o latenţă mică a plăcii de reţea şi cu mai puţin consum de procesor. În acest fel, reţele de mari viteză sunt ajutate să-şi atingă potenţialul.

În fine, Windows 10 Pro for Workstations oferă un suport hardware extins. Vor putea fi folosite procesoare de servere precum Intel Xeon sau AMD Opteron. Sistemul de operare va recunoaşte până la patru procesoare fizice şi 6 TB de memorie RAM.

Windows 10 Pro for Workstations va fi disponibil din toamnă, când va fi lansat şi un nou update pentru versiunile obişnuite de Windows 10, numit Creators Update.

(R.C.)Publicat Vineri, 11 august 2017
1275
 | 1
 | 5
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
giga
-1
Noroc ca IBM nu a facut tam tam cind asa zisa firma a lui Bill Gates a furat sursele de la OS/2. Apoi s-a grabit sa scoata pe piata Windows, vai de capul lui sistem de operare. Si inca una, cine a avut vreodata cd-ul de la Windows NT in mina sigur a citit ce scrie cu litere mici pe spatele cutiei, adica cine a facut kernel-ul. Microsoft a avut succes doar datorita politicii agresive de mita si coruptie pe care o practica. Cit despre noua versiune de Win 10, aceeasi Marie cu alta palarie. Daca ar avea curaj ar spune cit la suta din kernel este "furat" din linux.
Publicat Vineri, 11 august 2017
+Răspunde
Goagal
+1
Si mai urmeaza o varianta cu windows termopan.
Publicat Vineri, 11 august 2017
+Răspunde
Arvinte
+3
ma intreb, totusi, daca mafia basista (cocos, Pinalti, Stelu, etc) mai poate fura ceva Microsoftul (windows 10)
Publicat Vineri, 11 august 2017
+Răspunde
!!!
+1
Cine face şi desface are toată ziua ce lucra, BANI SĂ IASĂ CĂ E MARE MARE FOAME DE BANI PESTE tot. Nu te obișnuiești cu un program şi apare altul, cerându-ți să treci la "noul" că e mai cu moț. -
Publicat Vineri, 11 august 2017
+Răspunde
O Buz
+5
puteau sa se opreasca la Windows 8!Nu e frumos sa spionezi utilizatorii....
Publicat Vineri, 11 august 2017
+Răspunde
Recomandate
Vinul și riscul mai mic de diabet II
Publicat acum 16 ore şi 56 minute
Simona Halep, meci dramatic cu  Konta
Publicat acum 22 ore şi 55 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 12 august 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
30 articole/ Actualizat Sâmbătă, 05 august 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
142 articole/ Actualizat Joi, 17 august 2017
Ioan Vieru

Poliția rutieră se află de mulți ani în derivă printr-un management tot mai defectuos. Scandalurile din ultimii ani arată nu numai lipsa de profesionalism a poliției, ci funcționarea acestei instituții plătită de la bugetul public printr-o mentalitate a fostei miliții comuniste.

Ioan VieruPublicat Joi, 17 august 2017