Miron Cozma își lansează săptămâna viitoare Partidul Social Democrat al Muncitorilor

Un nou partid va intra în cursa pentru alegerile din 2012. Cel puțin asta susține fondatorul său, Miron Cozma, care spune că-și va lansa formațiunea deja întregistrată la Tribunal săptămâna viitoare.

” Pe 21 octombrie ora 12 o să lansez oficial acest partid, care există şi cu care intrăm iîn campanie. Se numeşte Partidul Social Democrat al Muncitorilor şi intră în campania din 2012 şi 2014. Ortacii vor fi cu mine eu mi-am dat 11 ani de libertate pentru muncitori nu pentru coruptii din sistemele politice. Am avut mare satisfacţie să se scandeze Cosma preşedinte de Bobotează, am avut surpriza la Alba să se scandeze Cosma preşedinte. Nu eu îmi doresc, sunt romani care doresc o schimbare reală pentru că nu sunt mincinos nu le promit 20.000 de euro ca Diaconescu sau să trăiţi bine ca Băsescu, le promit românilor ca vor munci pentru că e dezechilibru”, a spus Miron Cozma, la Realitatea.

Cozma a mai subliniat că partidul său are drept finanțare propria pensie, la care se adaugă „banii unor amărâți”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.