O nouă lovitură pentru Elena Udrea

Elena Udrea nu scapă de arest preventiv nici după aproape două luni de stat în spatele gratiilor.

Judecătorii de la instanța supremă au decis joi că Udrea va rămâne în continuare în arest.

Deputata a fost trimisă săptămâna aceasta în judecată în dosarul Gala „Bute”, astfel că procesul începe cu ea în stare de arest.

Elena Udrea se află în arest preventiv din 25 februarie.

Alături de Udrea, rămân după gratii și Rudel Obreja şi Tudor Breazu, inculpați în același dosar, au decis judecătorii ÎCCJ joi.

De asemenea, instanța supremă a menținut măsura arestului la domiciliu luată față de Ștefan Lungu, fost consilier al Elenei Udrea, Gheorghe Nastasia, fost secretar general în Ministerul Dezvoltării Regionale, și cea a controlul judiciar față de fostul ministru al Economiei Ion Ariton, Ana Maria Topoliceanu, fost director al Companiei Naționale de Investiții, și Dragoș Marius Botoroagă, administratorul unei societăți comerciale.

Decizia instanței de joi nu este definitivă, putând fi atacată, însă este executorie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8516 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.