O victorie împotriva lui Iohannis

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 66

50 de Comentarii

 1. Scurtu, „prin sentință definitivă, obligat să nu mai scrie despre acest subiect”?
  HAHAHAHA! …ce–i asta? …decret de la Ceașkă? Unde s-a mai pomenit așa ceva?

 2. Imaginea justiției cu femeia legată la ochi ce ține în mână o balanță în loc de toiag, începe să devină un simbol neputinței. Aş fi spus chiar al neştiinței dacă dreptul nu ar reprezenta una din ştiințele de top ale umanității. Cu toate acestea, avem dovada că neputința nu este întotdeauna dependentă de ştiință. A lupta pentru drepturile tale în justiție, mai ales în ziua de astăzi, este cumplit. Nu-ți trebuie altă pedeapsă. Simți că lupți cu morile de vânt şi înțeleg satisfacția domnului Nistorescu. Statul român, dacă mai avem stat sau atât cât mai este, trebuie să readucă justiția acolo unde îşi avea locul cândva, în structura statală. În caz contrar, împreună devin participanți activi la distrugerea unei nații iar aceasta se poate considera îndreptățită a se apăra cu propriile mijloace.

 3. Este o victorie care arata un adevar istoric. Dar lui KWI putin ii pasa cum nu i pasa de cum este condusa si gestionata tara. Asa a invatat si ca profesor sa nu ii pese unde preda, cum preda si cum se descurca elevii. De aia Romania educata este un esec total.

 4. E limpede pentru toată Planeta Mer🌈 și Sistemul paraSolar:
  Pădurenii au o tradiție și Ficusul va avea un final de mandat INTERESANT !
  Vezi Petrov, vezi Emil…
  Eu vă tot spun, da’ voi nu vreți să mă credeți:
  Dulapul se va MUTA DECISIV, cu coada-ntre picioare și plină de 💩.
  În Germania, măRog…😜

 5. In timp ce românii o duc tot mai greu ,cel mai mare sifonar bugetar din istoria acestei țări, KW Johanniss ,își continuă spectacolul sfidării și nesimțirii,mai bifând o excursie pe bani grei!
  Pentru el sunt bani,au fost întotdeauna,atât pentru naveta cât și pentru excursii și nu pune in pericol „investițiile”marea durere in kur a liberalilor!
  Pe mine mă uimește personajul Johanniss și felul cum a reușit să-i transforme pe toți în sluji de la partide pitice pe care le-a „reformat”la oameni politici și instituțiile statului care lucrează pentru el,toate ,așa am eu impresia.
  Asta ne-a luat țară iar noi am ajuns șerbi pe moșia lui după modelul lui Samuel von Brukenthal la care ia ridicat o statuie in centrul Sibiului!
  Toți cei care ne-au umilit în istoria noastră, FDGR-ul cât și Samuel von Brukenthal au fost răsplătiți de acest Johanniss ,personaj de uluitoare nesimțire și sfidare!
  Victoria in instanță a Cotidianului împotriva FDGR-ului îmi dă dreptul mie sa spun tot ce am spus aici!

 6. Mai terminati odata cu istoricii lui ceausescu. Ati citit articolele si cartile domnului istoric? Ei apartin unei specii din fericire disparuta.

 7. De ce doar la atât vă limitați? Nu cumva trebuie să ajungă la ccr-avocatul poporului pentru a scoate definitiv în afara legii aceasta organizație perfect ilegală istoric, dar legal politic în fals dupa 2.000 prin legi cu dedicație? Poate reușim sa mai blocăm, sa nu mai arunce politicienii fonduri ale bugetului de stat in orice entitate legal în activitate dar fals istoric!

 8. Mos Costache al lui Tilica, om cu” esperemta” a făcut și războiul al mare zicea” ” cand a luat ” k.w.i președinte: ma nepoate sa vezi ca l-sm apucat pe Dumnezeu de un picior dar” ghinion,pas cu pas , într-o peroada” scurta am văzut ca iar am greșit și l-am apucat pe dracu de coada și acum e greu , trebuie sa ne facem crucea mare ca e dracu bătrân !! și nici nu știi de unde sa începi ca fuge când acasă la Sibiu când hat , peste mari și tari de nu poți sa-l găsești!

 9. Cred ca fdrg a pierdut nu din cauza lui Nistorescu , a pierdut pe baza de vechi propritari .

 10. In vreo instanta in Sibiu???
  Doamne fereste !!!
  Daca apelul s-a facut la Alba unde cred ca sunt cei mai competenti (isi motiveaza o decizie de o maniera ca e aproape imposibil sa o contesti) si mai curajosi judecatori
  din tara, perfect de inteles. Nu se spune unde s-a judecat nici apelul nici recursul.
  Da, justitia functioneaza dar doar pe alocuri.

 11. Este interesant ca ” Chiar și la ultimul termen, cu două săptămîni înainte de respingerea recursului, avocatul pledant angajat să apere FDGR susținea că bunurile Grupului Etnic German au fost confiscate ilegal, în ciuda faptului că ele au fost preluate de statul român în baza Convenției de armistițiu și a Tratatului de pace etc”,
  in conditiile in care FDGR -recurent avind,iata si avocat” nu si-a motivat recursul.
  Orice instanta din Romania,de pe scaun, in fata unui recurs nemotivat ,il anuleaza-text expres.
  Sentinta de fond nu este redata aici,sa vedem ce a ramas in picioare dupa anularea recursului FDGR,cA NEMOTIVAT.
  ATACURILE LA DL.jIESCU DE PE PAGINA DNEI cOLGIU NU-I FAC CINSTE cOTIDIANULUI,din ce spus dl.Jiescu reiese ca actiunea introductiva de instanta a FDGR ,in apel dupa casare ,a fost respinsa fata de dl.Nisorescu Cornel- deci felicitari!
  Si Trib.Bucuresti si CAB Bucuresti si-au facut datoria .Dirzenia dlui C Nistorescu si nu numai, de a ramine pina la capat merita admiratie.
  Insa pe fondul istoricului cauzat de actiunile contraromanesti ale FDGR,FDGR-Sibiu, cu centrul in care s-a „org.si reorganizat” FDGR pt.a incurca prin tehnologia sa secreta juridica ,de rapt public,impreuna cu Iohannis si toata clica,ii dau de cap numai avocati si juristi profesionisti slujiti de daruire,curaj si iubire de Romania.Dar jurnalistic vorbind,dl.CN,dl.Spanu,dl Marinescu de la Justitiarul care a si decedat,dl.Scurtu victima a nedreptatii justitiei „apasata „de servitute fata de Iohannis si ai lui,care hartuiesc romanii,ei fiind tortionarii hotiei la drumul mare, pt.opozitie,lupta si combativitate merita felicitari!

 12. Efortul lui Cornel Nistorescu a fost remarcabil. A scapat de repercursiuni dar treaba ramane cum a fost…Grupul lui Johanis ramane cu ce i – a dat Legea stramba a retrocedarilor….Smecherii au furat Statul, adica poporul…Care popor a furat mai mult ca niciodata in Istorie, pentruca Proprietatea Publica a Statului era a Poporului si avea o valoate de Triliarde de dolari…Poporul detinator nu a orimit nimic sau mai nimic. Noul Regim l – a furat pe Popor cum nu l – a furat nimeni in Istorie caci nu a fost niciodata un Furt de asenenra dimensiuni….Dingura Retrocedare pentru Popor a fost Terenul agricol, proprietate pastrata de Stat abdolut integrala vreme de 30 de ani…Prin retrocedare poporul a primit fix cat i s – a luat in materie… Dupa 30 de sni de la Retrocedare jumatate din retrocedare a fost vanduta Strainilor, vina Regimului fiind doar partiala, a creat conditiile, dar au vandut noii proprietari.

 13. Daca dupa îngrămdeala de la alegerile prezidențiale de acum noua ani pentru al vota pe „marea speranță”Johanniss ne-am ales cu un Dorel atunci vine întrebarea cum sa facem să nu mai fim păcăliți?
  Eu cred că nu mai e posibil și asta pentru că cei din umbra au grija sa curate terenul dinainte ,să elimine orice posibilitate de infiltrare in sistem.
  Au devenit anticipativi și asta din „grija mare” pentru democrație,a trecut vremea alegerilor corecte ,alegeri democrate,alegeri libere!
  Ne-a rămas sloganul in gat!
  Pe cei din umbra nu îi vedem dar îi știm că sunt acolo și păzesc „democrația”care le-a adus pensii speciale și au grija că pensiile pe contributivității sa nu crească pentru că îi bai cu „investițiile”.

 14. Felicitari pentru ca ati actionat pentru o cauza dreapta si pentru ca ati cistigat!
  „Legătură dintre K Iohannis, primar al Sibiului, şi defuncta organitaie nazistă, fiind următoarea: K Iohannis, aflat în fruntea “Forumul Democrat al Germanilor din Romania” (una dintre organizaţiile germanilor din România, similară cu U.D.M.R) prin implicarea unor politicieni români, precum Adrian Năstase, a preluat drepturile patrimoniale ale sus-numitei organizaţii naziste (pactul Nastase-Ioannis).
  Aceasta poveste incepe in 27 februarie 2007 cand Hans Klein (preot evanghelic şi consilier local), în calitatea de preşedinte al organitaţiei municipiului Sibiu a Forumului Democrat al Germanilor din România F.D.R.G, a cheamat în judecata municipiului Sibiu reprezentat de primarul Klaus Iohannis (şeful sau în F.D.G.R., Iohannis fiind preşedintele organitaţiei la nivel naţional). Instanţa a admis cererea domnului Hans Klein, iar sentinţa civilă nr. 2790 din 28 mai 2007 la dosarul nr 1672/306/2007 nu a fost atacata de nimeni si a ramas definitiva.
  Despre Grupul Etnic German trebuie înţeles că, atât înfiinţarea cât şi desfiinţarea sa, au fost dictate României de forţe externe şi prin urmare statului român nu i se poate reproşa aproape nimic în legatură cu această organizaţie.
  Grupul Etnic German, este menţionat pentru prima oară în Dictatul de la Viena, la acea dată, Germania se temea ca românii să nu se prindă că rapturile teritoriale fuseseră parte a unui plan german.”
  Text din si continuat pe https://www.academia.edu/7783448/Grupul_Etnic_German_trecut_ si_prezent

 15. Maestre faceți parte dintre cei blagosloviți de soartă cu o hotărâre favorabilă în final, chiar dacă accidentată la Fond. Să-i vedeți pe jurnaliștii care n-au avut același parcurs favorabil, dimpotrivă, oricâte probe au adus în fundamentarea articolelor critice, oricâtă probă a verității deci au înfățișat instanței de Fond, apoi la aia de Apel și la sfârșit celei de Recurs,(că erau două căi de atac pe vremuri), dreptatea le-a fost amputată prin rapt justițiar. Ca pe vremea Suzanei Gâdea! Așa că felicitări maestre! Chapeau!

 16. „Pentru mine, Klaus Iohannis rămîne o figură politică tristă,” FALS,TOTAL FALS MAESTRE!TRIST,FOARTE TRIST RĂMÂNE POPORUL CA L-A ALES ȘI CARE NU L-A ALES!

 17. Se zice că până la urmă Adevărul iese la iveală, adică învinge ( iată că și Cotidianul ,) ) dar pentru asta trebuie să lupți titanic, atunci când ai de-a face cu tot felul de chichițe judecătorești, dar mai ales cu …organe ale statului, unele ce aduc aminte de cele…sexuale. 😎
  Din păcate, de-alungul vremilor românii au avut multe de îndurat, ba de la niște otomani, ba de la niște romani, ba de la niște germani, ba de la niște ruși, ba de la „niște evrei”, dar au reușit să rămână , până acum niște Români !
  Cu bune și cu mai puțin bune, uneori fiind puși să se lupte chiar între ei pentru niște cauze străine de namul lor, totdeauna „sub vremi”, cum zice cronicarul, dar niciodată fără Dumnezeu !
  Care uneori, îți dă, dar nu-ți bagă și-n traistă, cum așteaptă acum prea mulți dintre noi !
  Cazul de față, dovedește că se poate !
  Dar cu multă înțelepciune, strădanie , răbdare și binențeles cu nervi și sănătate distruse și bani cheltuiți, victoria, deși mai mult morală dovedește că nimic nu-i pierdut, deși pare, cum nimic nu-i câștigat de la sine , fără luptă !
  Așadar , să ne bucurăm ! 😉
  Avem unul dintre puținele motive ale acestor zile și poate vom mai avea unul dacă….. 😎

 18. „Pentru mine, Klaus Iohannis rămîne o figură politică tristă,” FALS,TOTAL FALS MAESTRE! TRIST,FOARTE TRIST RĂMÂNE POPORUL CARE L-A ALES ȘI CARE NU L-A ALES! DREPT MÂNGĂIERE „IZVORUL TRISTEȚII” NE VA ADUCE UN RINOCER(TANZANIA),O ANTILOPĂ GNU(KENYA),O BANANĂ SEMIVERDE(CABO VERDE) ȘI O FOAIE ÎNGĂLBENITĂ CU O POEZIE SCRISĂ DE LEOPOLD SEDAR SENGOR (MAROC)

 19. „Pentru mine, Klaus Iohannis rămîne o figură politică tristă,” FALS,TOTAL FALS MAESTRE! TRIST,FOARTE TRIST RĂMÂNE POPORUL CARE L-A ALES ȘI CARE NU L-A ALES! DREPT MÂNGĂIERE „IZVORUL TRISTEȚII” NE VA ADUCE UN RINOCER(TANZANIA),O ANTILOPĂ GNU(KENYA),O BANANĂ SEMIVERDE(CABO VERDE) ȘI O FOAIE ÎNGĂLBENITĂ CU O POEZIE SCRISĂ DE LEOPOLD SEDAR SENGOR (MAROC)—NORMAL ÎNTREȚINEREA O VA PLĂTI CIOLACU DIN FONDUL DE PENSII!

 20. Dl. deputat Wittstock Eberhard-Wolfgang, conform logicii expuse, poate cere linistit despagubiri anglo-saxonilor care au bombardat aerian Germania lui Hitler (a carei sucursala din Romania, GEG, e dovedita ca atare), facand una cu pamantul constructiile seculare ale natiei germane. Suma ar fi uluitoare, daca am calcula numai dezastrul din Dresda, din 13-15 februarie 1945. Hai domnu’ deputat, arata-ti muschii!

 21. pt Batranul: Cred ca exista un complex de inferioritate. Nu stiu cine la generat. Poate romanii din Transilvania deveniti prin Unio Trium Nationum din 1437 un fel de paria. De aceea Petru Maior a afirmat ca:Țau fost exterminati dacii si ca ei sunt urmasii Romei, incercand sa elimine cuvintele nelatine. In 1871 a aparut teoria lui Rosler: Romania a fost pustie, ne-am format in sudul Dunarii. Nu observati cat de adanc s-a inradacinat in ardeleni aceasta teorie incat privesc cu superioritate spunand „Sudisti” si balcanism, desi Europa incepe in Elada/Balcani, din Troia a plecat Eneas, Romulus ca uras intemeiaza Roma. Unii vin cu ipoteza ca Troia a fost intemeiata de traci, dintre ei unii sunt geti. Cand vom scapa de complex vom intelege ca avem o dainuire de 40.000 ani Pestera cu oase sau chiar de trei milioane. Ca aici au trait acei geti despre care Herodot a spus ca:”sunt cei mai viteji si drepti dintre traci”. Intamplator Tartaria seamana cu Tartar, Varful Peleaga cu Pelasg…dar si cu zona Pelagica, oare de ce? Mircea Eliade sugereaza un cult monoteist prin Zalmoxis. Cand vom intelege cuvintele lui Eminescu „la trecutu-ti mare, mare viitor” si ale unor straini care de a lungul vremurilor au inteles mai mult. Poate e greu pt ca ne-am pierdut increderea dupa atatea tradari ale lui: Burebista, Decebal, Vlad Tepes, Mihai Bravul(ca-n sud), Tudor Vladimirescu, Alexandru Ioan Cuza, dar si a noastra azi, poate soarele n-a apus. Vorba lui Nostradamus:poporul român(peuple roumain nu romain) de pe paralela 45, Mesopotamia Europei a fost si va fi stralucitor” Poate avea un sambure de adevar. Invatati sa nadajduiti. Azi poporul pare modest, dar poate maine va fi stralucitor, daca va crede in el si va osteni. Sa dam o sansa viitorului…

 22. F. inselator acest Iohannis!
  Citesc in stiripesurse ca a trimis indarat o lege legata de porturi si cai navigabile motivand ca Parlamentul nu respecta cadrul de reformulare recomandat de el „excedand limitele” formulate tot de el.
  Intrebarea mea e simpla: daca el ia Parlamentului dreptul de a emite legi si face din acesta cainele subordonat lui astfel incat sa nu depaseasca cadrul limitarilor impuse de el, cine face legea de fapt: el sau Parlamentul?
  Apoi pe el cine il controleaza sa nu comita abuz in putere?
  Aveti un Presedinte care actioneaza neurotic si cam scapat de sub control.
  Problema este cui face el jocurile pentru ca statului roman si intereselor romanilor nu prea pare ca serveste.
  Un jurnalist de investigatie s-ar putea ocupa de aceasta misterioasa figura asezata in capul mesei aruncand umbre pe aspecte importante ce tin de binele romanilor.
  De asemeni mi se pare bizara ca o lege sa fie scrisa sub comanda lui. Rolul lui este executiv si nu legislativ. Parlamentul observa dar nu are coie?
  Imi poate explica si mie careva pentru ca nu inteleg?

 23. un raspuns 3 milioane de ce? De zile, luni sau ani? Pentru ca cea mai indrazneata speculatie despre varsta omului modern este cuprinsa intr-un studiu despre homo sapiens si morfologia lui dentara, unde se avanseaza o varsta pana in spate cu 800 000 de ani. Inteleg ca suntem de mult pe aici, dar pe ce va bazati cand afirmati ca avem o dainuire chiar trei milioane?

 24. adevarul e la mijloc, daca este legea prin care guvernul PSD/PNL voia sa dea in administratie locala si apoi dupa zece an sa vanda stadioane si altele care nu-s nici ale Constantei, nici ale Timisoarei, etc. ci ale tarii intregi, asa au facut brasovenii cu castelul Bran a lui Vlad Tepes pe care l-au daruit reginei Maria ca si cum acea mana de brasoveni erau proprietarii acelui castel…dar ca si stramosii lor care l-au tradat pe Vlad Tepes si ei au tradat imaginea instrainandu-l si indirect Romania…

 25. Presedintele,respectiv Iohannis nu poate triimite la reexaminare catre Parlament o lege pe motiv ca s-a excedat „limitele „impuse de el,cine stie ce incalcari ale legii-in viziunea lui-ar fi incalcat Parlamentul et.
  Din pacate, Iohannis are si o asa zisa a doua „cale de atac”catre CCR,unde poate trimite,inainte de promulgare motivele lui de neconstitutionalitate.
  de cite ori nu a uzat arbirariu de a sicana,intirzia fie parlamentul fie stoparea unor legi inconvenabile lui si politicii sale euopenist-globaliste.
  „Vineaza”totul ce este impotriva Romaniei,strajer vigilent si eficient-pe cit poate firea sa lenesa,incompetenta ,dar plina de rautate,sa -sa-si serveasca „partida” germano-austriaca-etc.marile puteri ,impotriva Romaniei.Naivitatea de a fi reales a dus la catastrofa din al 2-lea mandat ,”naivitate”opera lui Coldea +diaspora .Daca nu va fi tras la raspundere,vom platiacestui belfer,pe viata ,o intretinere fabuloasa,cheltuitorul de lux al Romaniei si nevasta mizond pe minciuna si inselaroei, se vor autoconsidera destepti si vor dis[retui si mai mult poporul roman.
  Inca doua lichele cocotate la vurf fara sa fi adus nici cel mai mic bine poporului nefericit ,inselat de a-i avea in functii.

 26. Nea Cornel e fara discutie urmarit de un blestem…De cate ori surprinde corect REALITATEA o da in bara cu cate-o remarca „trista”
  spulberandu-si travaliul cateodata onorant…Sa fie explicatia ca a fost unul din putinii care l-au votat pe bune, restul fiind pe tablete? Sa fie explicatia ca-l considera in continuare pe Alogenul SECU-i un agent al „dreptei”? Sau constient fiind ca a mers prea departe cu victoria in dosar, zgandarind buba si s-a gandit sa dreaga busuiocul? Cert e ca nu are de gand sa initieze
  UN DEMERS CETATENESC prin care sa ceara REDESCHIDEREA DOSARULUI!!! Ocazie cu care ar fi INCULPAT si Alogenul SECU-i pt. CONFLICT DE INTERESE, AGRAVANT, intrucat indeplinea doua functii aflate in contradictie si suplimentar NU A ATACAT SENTINTA, fapt care a facut posibila CRIMA JUDICIARA contra STATULUI ROMAN!!!

  Aparatorul etnic german s-a DESCALIFICAT prin invocarea unui argument absurd care se contrazice in termeni, pentru ca NU CONTEAZA
  cand au fost construite si de cine imobilele in cauza, acestea cu toate ca ar fi fost transmise legal prin mostenire sau vanzare ultimilor proprietari acestia le-au donat in calitate de NAZISTI, unii, altora le-au fost rapite prin santaj, amenintari si chiar
  asasinate, indiferent ca erau tot etnici germani sau EVREI!!! Nicio ORGANIZATIE indiferent de caracter, TERORIST sau DEMOCRAT nu-
  constituie „patrimoniul” din PROPRIETATILE MEMBRILOR!!! In niciun caz din SUTE, chiar MII de imobile concentrate geografic intr-o zona restransa!!!Nu puteau fi lasati TERORISTII NAZISTI cu un PATRIMONIU pe care sa-l foloseasca in scopul REVIGORARII IDEOLOGICE
  eventual prin…REBOTEZARE!!! Au fost inscrise imobilele respective, anterior constituirii PATRIMONIULUI GEG, intr-un PATRIMONIU al Comunitatii Germane SECULARE sau fiecare imobil a apartinut unui etnic german? O FRAZA CE SPULBERA orice argumentatie juridica
  in „legitimarea retrocedarii”!!!

 27. O alta posibilitate de redeschidere a dosarului GEG in afara INITIATIVEI CETATENESTI organizate de Cotidianul si Nea Cornel ar fi
  ADOPTAREA UNEI LEGI SPECIALE care sa vizeze TOATE RETROCEDARILE ILEGALE, DECLARANDU-LE NULE!!! Separat STATUL SUVERAN ROMANIA se poate CONSTITUI IN PARTE VATAMATA intr-un RECURS EXTRAORDINAR!!! Nu in ultimul rand anularea REPARATIILOR DUBLE acordate de STATUL ROMAN la initiativa ILEGALULUI Comintern Titulescu „optantilor maghiari” intre cele DOUA MACELURI BOLSEVICE MONDIALE si dupa LOVITURA DE STAT KGB/GRU/Comintern din 1989 de ILEGALII Comintern Ilici GENOCID, Saul/Silviu Brueckner/Brucan, Pedro/Petrica Romanovici Pauker Ibarruri si GRU Stanculescu si Chitzac!!!

 28. Pentru că la realitatea tv a dat o înregistrare cu planul covid, mă văd în puterea de: ATENTIONARE DIRECT PENTRU ORICE CETATEAN! INTAI INFORMATI-VA DIN NAI MULTE SURSE, DAR, SA CREDETI DOAR IN VOI, IN PUTEREA SI INTUITIA PROPRIE, SA NU UITATI: ORGANISMUL ARE PUTEREA DE A SE VINDECA DOAR TREBUIE PUTIN AJUTAT, AER LIGER, MERS PE JOS, SPORT, MANCARE CAT DE CAT SANATOASA, ALEGETI-VA OAMENI CARE SUNT ZAMBARETI, PLINI DE VITALITATE, SI NU PESIMISTI ȘI NEGATIVISTI! Am văzut interviuri live, și am anunțat din mai 2020 despre covid, am fost singurul individ care am scris realitatea în urma interviurilor auzite din văzute, mi-am asumat riscul amenzilor de oriunde sau arest de la poliție pe străzi în diferite confruntari cu acesti sustinatori ai decimarii prin înțepări cu orice siringa plina, că sa va deschid ochii cu ce se întâmplă și ce se vrea! S-a dovedit adevăr crunt! Se va incerca și mai în forță, exista plan de pus in practica=plan politic care se va repeta, pentru că depozitele sunt pline și trebuie împrăștiat la înfricoșați și speriați prin menținerea terorii pentru a încasa financiar gras(daca tot mor, sa scoatem bani)! Amintiti-va prin ce ați trecut în 2020 și parte din 2021, și nu uitați, sunteți singurii responsabili de propria protecție a vieții voastre! Pe toți îi doare la cur inclusiv miniștrii sănătății, ba mai mult, sunt complici pe ascuns la decimare bipezi. Daca mai aud sau vad ceva in strainezia tv, va voi anunța, voi sunteți singurii care luați hotărâri!

 29. D
  Felicitări, domnule Nistorescu! La cât mai multe procese câștigate!

 30. adica de ce so faca iohannu pa nevasa sa sufere?? binenteles ca tre sasi ia un avion privat so plimbe.

  ntrebarea e ca cu atatia bani, cap de tatar magraon, si neamt, nu mai bine asi cumpara avionu ala jet privat, ca iesia mai ieftin. Cap de neamt si tatar turc magraon manelist de Bukres si teleoran. La distrus de tara nu van trece nimeni.

  darar ciuma paste casele voastre de tatari, ca de cutremurile alea mari, si bombele russesti pa care le meritati, nu scapati niciunu. Sa vezi pace pa pamand, dupaaia. Camas pa mormantu vostru da tatari. Mare belea cu voi an tara aia.

 31. Mă întreb și vă întreb: Cum e posibil? Hoție pe față! Cum își închipuie nesimțitul ăsta că, atunci cînd nu va mai fi în funcție, va scăpa? Poate fugind în țările calde. Aceiași care îl măgâie acum pe creștet, îl vor sfâșia în mii de bucăți. Veți vedea!

 32. Un articol al lui Mihai Dumitru , „Planul Israelului :Totul pentru România”, referitor la meciul Israel-România ar trebui să fie puțin schimbat :
  „Planul Israelului: Totul din România!”
  Cum a fost și pînâ acum : tunuri bancare, reședințe rezidențiale, terenuri agricole, despăgubiri pentru holocaust și dacă se poate și trei puncte la meciul de fotbal Israel – România, ce se dispută în Ungaria, țară perfid aleasă de ei pentru că știu că acolo România nu va fi susținută de unguri, iar numărul suporterilor noștri a fost limitat, la cererea ambasadei Israelului la numai 15o de persoane !
  Toate DIN România, nu pentru România, ci pentru ei ! 😎
  Se pare că după tot ce se întâmplă în Fâșia ce-a mai rămas din Gaza, din ce în ce mai mică, nici ungurii să nu se mai dea așa tare în vânt după ei și e vrei, nu vrei, un avantaj pentru noi !
  P.S. Articolul Lilianei Vornicu: „Netanyahu, scurtă declarație…” abia apărut și cu doar 19 comentarii , are închisă această secțiune . Adevărul doare, sau minciuna are scurte picioare ? 😎

 33. Radu humor, ajungea charlie cu delirul său, si început să delirezi pe teme sntisemite?

 34. E vorba de o lege privind porturile si caile navigabile ca sa aiba transparenta financiara. Eu interpretez ca raspuns la o sesizare ca el sa prezinte transparenta financiara si mai cu seama responsabilitate.
  Tonul formularii m-a scos din sarite. Ca el recomanda Parlamentului sa ramana in parametrii stabiliti de el. Dar cine editat se crede? Ca e el negociator de cereri ale Europei si ale Ucrainei peste toti si in numele tuturor?
  Nu cred ca este rolul lui sa dicteze Parlamentului cum sa faca legi.
  Poate sigur sa sesizeze la CCR neregularitati, dar nu cred ca intra in atributiile lui sa dicteze Parlamentului iar Parlamentul sa scrie dupa dicteu. Romania este republica si nu dictatura.
  Astfel isi depaseste atributiile.
  Nu se sesizeaza nimeni din cei peste 300? Cum e cu legea?

 35. Am calculat si calatoria lui cu G550. Chiria e la 8000-15000 euro pe ora de zbor.
  Cheltuie se ridica la 1 mil. – 1 mil.juma euro ?
  Presupun ca realizeaza ca sunt toti cu ochii pe el de cum va pleca de la presedintie. Si ca in caz de gauri pe care le da se obliga sa acopere pentru ca tara sa nu sufere de pe urma lui.
  Iar persoanei care ii faciliteaza astfel de deplasari, sa-i fie rusine pentru ca nu merita! Nu merita nici macar un sandvis sa fure de la popor. Sa si-l plateasca!

  Caile navigabile si porturile cuprind si subiectul sensibil cu Bastroe, corect?
  Deci toate la el sunt pro-inarmare, pro-aruncat pe burta pentru ca o zic altii.
  S-o faca el intai! Sa se arunce pe burta si sa stea acasa!
  Nu face bine profilor sa zboare de la ore in Africa doar pentru ca vezi Doamne, au gasit o scuza. Daca Romania era in situatia SUA, se putea argumenta. Dar nu este!
  Eu propun ca mergatorul la gradinita sa fie grounded.
  Mai si muncim, nu ne tinem doar de protocoale.

 36. Iohannis, eternul provincial prin politica romaneasca va afla dupa expirarea mandatului citi prieteni are…si cite procese va avea…

 37. Până la urmă s-a produs și inevitabilul : Iohanus s-a dus în cap . E drept că Verde !
  Mai rar așa turist …. Cum aterizează el pe banii românilor , mai ceva ca un taifun, sau vreun uragan, după ce-a distrus și pustiit România …. 😎

 38. si de aceasta data ..se remarca …spiritul organizatoric si tenacitatea sasului..fara scrupule .ignorand ,sfidand si batjocporind tot si pe toti cei care pe buna dreptate ..protesteaza aratandu I ca cheltuielile si calatoriile luinu s decat excursii deplacere I de palmares (mai ales pentru LENUTA LUI} el face peautistu ..pee tamplaru si si continua netulburat …idea.

 39. ,,,ca ce se va intampla cu Iohanis dupa cenu v a maifila cotroceni..ca v a raspunde in fata poporului, autoritatilor..etc..sunt si se v a dovedi ca am dreptate ….sunt ,zic numai sperantele celor carora leplace corectitudinea ,dreptatea…Nu se v a intampla nimic..si sasu I suveran ..pacat desi nu surprinde pe nime…Dupa cate stiu doar in Sud America (Peru???) s a mai intamplat ca un fost Presedinte s FIE …”INTREBAT” DESPRE ABUZURILE COMISE IN TIMPUL MANDATULUI..

 40. AGENTUL SOVIETIC de „dreapta” Rococo care se da „prospatura”, se face ca nu stie ca EU ii taxez DELIRUL ANTISEMIT camaradului sau SOVIETIC hemo roid inca de cand prim matul si-a adoptat acesta noua identitate virtuala cu cativa ani in urma…

  Ne volnic ceausist Anonim, e cumva un „delir” al meu si tot ce am afirmat in interventiile la acest articol? Asta urmaresti, sa-mi anulezi ADEVARURILE afirmate?

 41. & Probabil că nea Nistorescu a dorit să pună în evidență că a câștigat recunoașterea unor drepturi pe care Constituția, Carta drepturilor omului, i le garantează, după ”lupte” care au durat mulți ani, deci, cum ar fi dreptul la opinie, la liberă exprimare, libertatea de gândire, deci a conștiinței, altele, ?

 42. & Dintre multele comentarii scrise a fost publicat un comentariu, ?

 43. Cpt core/Core/Asta e/ileana pe langa alte duzini de acoperiri patronimice isi zice si „Miorita”, o „republicana” mai convinsa decat camaradul ceausist de arme doru popescu FARA Dumnezeu si FARA PATRIE/ALOGEN BOLSEVIC!!! A respirat „aerul curat al libertatii” pe care nu au reusit nici cadavrele a SAIZECI DE MII DE ROMANI IMPUSCATI LA INTAMPLARE de TERORISTII Comintern DUPA 22 dec 1989 sa-l impurifice…Posesorii ceausisti-„anticeausisti”, RESOVIETIZATI, ai mai multor pseudonime pot juca multe roluri cu dozari diferite
  a mizeriei moral-caracteriale!!!

 44. Doru popescu CU DumneZEU (DZEUL cel URANIC, MITOLOGIC si AUTOHTON (venerat pe acest taram/)”*Dyḗws Ph₂tḗr”, de tip stravechi PIE (Proto-Indo-Eeropean)/3000 BC), DZEU diferit de cei venerati pe taramurile cele desertice.

  Doru popescu CU PATRIE/ACTUALUL TARAM al ROMÂNIEI (fiind nascut si botezat in stravechiul oras Craiova, cel al civilizatiei Neolitice Salcuta/6000 BC, al Pelendavei GETO-DACICE/600 BC, oras care a facut parte din Romania/383 AD (cf. lui Auxentiu din Durostorum), din Tara Romaneasca/450 AD (cea de sub Brazda lui Novac a lui Constantin DACUL/324 AD), din Tara Româneasca/1310 AD (cea de la Basarab I la anul 1859), din ROMÂNIA/1859-1866 (cea UNITA de catre DOMNITORUL nostru cel PAMANTEAN Cuza), PATRIE devenita REPUBLICA ROMÂNIA de astazi (post 1947).

  Charlie cel FARA DumneZEU (inchinator la zeul RAZBOIULUI/Yahwe si la zeul BANILOR/Baal) si FARA PATRIE (un CALATOR iubitor de taramuri straine, neamuri straine, credinte straine, conducatori straini) … cel asa de NECAJIT … ca NEAMUL NOSTRU CEL AUTOHTON (cel STRAVECHI si PAMANTEAN dpv. ISTORIC si GENETIC/6000 BC) si MAJORITAR (90%) pe acest TARAM/al ROMÂNIEI … NU ‘slaveste’ si nici NU ‘se prosterneaza’ neamului, taramului, credintelor sale cele DESERTICE si DESARTICE !

 45. Domnule Nistorescu, ați promis la Metropola tv că dați publicității documente primite din Israel. Ce se întâmplă de nu le-ați publicat? Mergeți până la capăt cu dezvăluirile. Vă așteptăm.

 46. Stimate domnule Nistorescu, bineînțeles că am primit cu mare bucurie victoria dvs. Felicitări pentru lunga rezistență/ reziliență, răbdare etc. dovedite în lungul proces. Am avut și eu o intervenție în sprijinul doamnei Ileana care se plângea că cu o ocazie a fost cenzurată, ceea ce m-a întristat. Drept care am scris și eu următoarele (și la rândul meu am fost scenzurat; n-am priceput de ce):
  1.Stimată doamnă Ileana, vă susțin în întregime, dacă vi s-a întâmplat așa ceva. În Constituție spune că cenzura este desființată, și cred că intervenția dvs. a fost făcută cu decență și nu-mi închipui eu că ați folosit cuvinte obscene, înjurături etc. În ce privește pe regretatul om politic Rațiu, din poziția oficială pe care o aveam la Ambasada României la Viena, în anii 90, am fost onorat să-l întâmpin și să-l preiau de la aeroport și să-l conduc unde urma să-și facă programul. În țară era discuția despre soarta PCR.L-am întrebat ce părere are, pentru că atunci în Austria exista un partid comunist, fără vreo relevanță politică, e drept, dar exista că așa e normal în democrație. I-am spus că la Graz, într-un arondisment, alegerile erau câștigate de ani buni de un comunist, spre stupoarea partidelor tradiționale și a presei care a încercat să „descopere„ de ce se întâmpla așa. Și, ce să vezi, au descoperit că respectivul se ocupa de cele mai grele probleme sociale și multe le și rezolva cu un angajament personal total dezinteresat. Urmarea a fost, asta la câțiva ani, deci după vizita dlui Rațiu, ca a fost ales, ca o recunoaștere a populației, primar al acestui oraș, unul din cele mai mari după Viena.

 47. 2. Comentariu său: dragă, zice dânsul,nu-i nicio mirare, oamenii au ales pe cel care se îngrijea de ei. Discuția din țară e o mare prostie, sigur că ar trebui să existe un partid comunist, așa cum există și în VEst, și exclusiv alegătorii trebuie să hotărască ce soartă să aibă. Și ceva mai tare, îmi zice: dragă, Lenin a scris o lucrare: Stângismul, boala copilăriei comunismului„. Ce se întâmplă acum în țară, se vede treaba că ar trebui scrisă și o lucrare despre stângism ca boală a copilăriei capitalismului. Treabă grea democrația, a încheiat venerabilul om politic. Consider că am fost norocos că l-am cunoscut în aceea scurtă împrejurare și-i păstrez respect pentru felul lui de a fi prietenos, amabil, înțelept, fără ifose și un depozitar al unei experiențe politice de care am fi avut nevoie, dacă nu trecea prea repede la cele veșnice. Sper că cele de mai sus să-i fie de folos și domnului care vă cenzurează, după cum ziceți. Adevărul, se știe, e incomod, dar dacă nu-l căutăm și practicăm, facem umbră pământului degeaba! Cu gânduri bune pentru dvs. și nu vă lăsați descurajată!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.