Nume de politicieni în spatele lui Gheorghe Dincă

Alexandru Cumpănașu a declarat că a depus la Parchet documente care cuprind informații cu privire la persoanele din politică și din poliție care l-ar proteja pe Gheorghe Dincă și o presupusă rețea de trafic de minore. Cumpănaşu susţine că ar fi implicați peste 20 de politicieni.
„Așteptarea mea este aceea de a stabili dincolo de declarațiile acestui individ (Gheorghe Dincă, n.r.) din care eu nu cred nicio iotă să stabilească – prin alte mijloace de probă, nu prin declarațiile lui – adevărul. (…) Există așteptarea mea și a familiei Alexandrei de a afla adevărul cu privire la complicii acestuia, la rețeaua din spatele lui, la cei care-l protejau din poliție, la cei care-l protejau din politică, din parchet, din alte zone – dacă ei există. Și dacă eu am depus 60 de pagini la parchet, cred că există. (Informațiile depuse la parchet sunt, n.r.) Despre persoane care l-au cunoscut și protejat de-a lungul timpului – cu nume”, a declarat Alexandru Cumpănașu, la Digi24.
Întrebat de unde deține informațiile, unchiul Alexandrei a spus că a primit din partea cetățenilor peste 3.000 de pagini cu detalii pe care le-a selectat.
Cumpănașu a mai spus că ar fi și politicieni complici: „Nu voi da nume, pentru că este firesc să le protejez identitatea cât timp nu sunt dovediți. Eu am depus indicii și declarații și nume. Sunt (mulți, n.r.). Cred că vor ieși, dacă se face ancheta cum trebuie, cel puțin 20 de politicieni. Nu sunt numai din Olt. Cine a spus că doar din Olt? Nu. Eu știu despre cine e vorba. Nu sunt miniștri actuali”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

15 Comentarii

  1. Inseamna ca intreg Parlamentul trebuie dus la Peliprava!

  2. Cati politicieni? Dar cati din sfintele sri,procororie,polituie,premărie si cati din clanuri? Gloata se uneste si infrupta din plin din negreata financiara primita de pomana din strainataturi! Niciunii nu vor sa piarda afacerea multi valuta care apare saptamanal sau cel putin lunar. Hai,dati pe goarna tot sa stim ce gloata are puterea financiara primita la negru, cam toti s-au obisnuit sa incaseze bani fara munca! Si nu e vorba diar de politicieni,ca nu doar ei au cazemate(casoaie uriase) in proprietate! In orice locatie gasesti cazemate doar ca terenul de sub cazemate e concesionat,nu platesc cine stie ce impozit la stat pe concesiune,sau,poate l-au achitat cu banii cadou de la nunta(trafic de fetite)!

  3. @ Cum ați comenta și despre faptul că jurnalistul Tucă și ministra Birchall nu au oferit opiniei publice și informațiile prezentate de domnul Cumpănașu, când au relatat despre cazul aflat în ancheta procurorilor, ?

  4. Lovit, la propriu, Cumpanasu exploateaza in propriu interes aceasta tragedie (nume, locuri, fapte) !

  5. @parere: Este interesant comentariul tau. Aduce esentialul in discutie. Este foarte interesant, de fapt foarte dubios este ca Cumpanasu nu pomneste nimic despre securisti si clientii acestora, de la imbogatitii revolutiei (toti securisti si turnatori) si pana la santajatii si fidelii lor promovati si mentinuti de 30 de ani la varful autoritatilor locale si centrale. Ce hram poarta de fapt acest baiat de baieti?

  6. Interlopii ozerieni stiu ca, Cumpanasu a fost „ajutat” sa inteleaga ca mafia ozeriana pesedisto-aldisto-ozeriana este infiltarta cu interlopii din retele de trafic de persoane si trafic de organe.Se stie ca in cadrul „echipei” de investigatori care se ocupa de acest caz,[de fapt sunt doua sub-echipe] din care una se ocupa de aflarea retelei de infractori ozerieni interlopi specializata in traficul de organe si /sau traficul de fiinte umane, iar cealalta sub-echipa are misiunea sa se „joace” cu ” difuzarea” de informatii specifice „intoxicari” retelei de infractori, a mass-mediei, etc. In casa „ororilor” care este doar un „cuib” de recoltare , unde cei 2 interlopi ozerieni comunisti, aveau rolul de-a trimite „coletele” mai departe la „stupul” zonal. Acesta poate fi doar in zona Bucurestiului sau in Bulgaria, in una din zonele Pleven, Ruse sau Vidin. „Cuiburile” sunt infiintate in zone cat mai indepartate de localitati dezvoltate, acolo unde materialul „genetic” este subdezolvat, zone cu analfabetism mare, Toate „dovezile” gasite de a doua sub-echipa, ne indica foarte clar ca in acel „cuib” erau ustensile si unelte pentru „recoltare si verificare” de organe. „Coletele” care nu corespundeau trebuiau „indepartate”
    Cei care „operau in cuib” din motive, ca oboseala, grabire, etc. au incalcat „protocoalele” mafiei ozeriane, si in loc sa „transporte” la gropile de gunoi, incineratoare de animale, etc. din zonele prestabilite, au incalcat regulile si au ‘depozitat” ramasitele acolo. Faptul ca „A DOUA PERSOANA”, care opera impreuna cu putinianul pesedist Dinca, a „plantat” telefonul acestuia ca acea copila sa poata suna la 112, ne demostreaza ca acestia, vor sa scape de anumiti „membri” ai retelei din mioritica, si mai ales ca exista OPTIUNEA foarte REALA sa foloseasca copila ca „MONEDA DE SCHIMB” in cel mai fericit caz, daca risca ca „STUPUL” sa fie descoperit inainte de-a isi sterge urmele de acolo.

  7. Jaful tarii se face cu ofiterii SRI, SIE, etc, care castiga toate licitatiile cu statul si privatii, prin interpusi si santaj. Procurorii, cu politistii de KKT acopera jaful, primind mita si alte foloase sau avabtaje. Nu au nicio raspundere penala si conduc in cardasie cu interlopii. Este nevoie de o schimbare majora pentru anihilarea acestori hoti, destructurarea retelelor, trimiterea lor la puscarie si confiscarea averilor.

  8. @???????? Cum, ai vrea sa dea bietul Tuca vreo informatie, cand numele sotului doamney Birchall, Martyn, apare pe lista de contacte a pedofilului sinucis(?), Jeffrey Epstein. Sigur ca asta nu dovedeste vreo fapta penala dar arata ce forte stau in spate!

  9. „Art. 2. – Jurisprudență relevantă (1) Serviciul Român de Informații organizează și execută activități pentru culegerea, verificarea și valorificarea informațiilor necesare cunoașterii, prevenirii și contracarării oricăror acțiuni care constituie, potrivit legii, amenințări la adresa siguranței naționale a României.”In ultimii 15 ani, SRI si DNA mandriile tarii s-au ocupat de lupta anti-coruptie in timp ce la umbra acestei lupte SRI a organziat comertul cu carne vie sub steagul clanurilor de proxeneti ce-si fac cu voia lor de cap in Romania. Asteptam cu incredere iesirea la rampa a generalilor, supra si mega-generarilor din funtea SRI impodobiti cu fireturi si trese aurite ca acestia sa ne convinga cum ca SRI s-a facut si-si face cu abnegatie datoria de a apara integritatea fizica si viata cetateanului. Iar Johannis Wiermer FurhKlauss sa declare scrajnind din dinti „Eu nu stiu nimic de rapirea minorelor si nici nu ma intereseaza acest subiect, oamenii rai ataca SRI.” In schimb Dancila Veorica care o intereseaza rapirea minorelor, doar e si ea mama de baiat, a marit drept multumire bugetul SRI la ultima rectificare bugetara. Ca doar criminalii din SRI trebuiesc acum premiati pentru moartea Alexandrei, tocmai pentru ca Alexandra trebuia sa nu fie salvata. Cu atat mai mult cu cat la Deveselu si Caracla este cea mai mare densitate de capete de organele virile si bine hranite ale SRI din Romania. Si cu toate acestia capetele de organe ale SRI nu au stiut si nu stiu nimic de existenta clanurilor mafiote care au rapit si rapesc minore in Caracal pe banda rulanta. Le rapesc dar si le omoara cu complicitatea SRI, Parchet, DIICOT, Politie, STS pe cele care suna la 112.

  10. Cumpanasu devine credibil cu adevarat in momentul in care pune lumina reflectoarelor si pe SRI. Un SRI fara a carui complicitate crimele de la Caracal nu puteau aveau loc. E la mintea cocosului cum ca-n Caracal care se afla la 7 km de Deveselu se afla una dintre cele maia mari densitati de capete de organe ale SRI si de aceea e imposibil ca capetele SRI sa nu fi stiut cu ce se ocupa Dinca??? Daca n-au stiut SRI trebuie desfiintat iar daca au stiu SRI trebuie de asemenea desfiintat iar toti sefii si sefutii din SRI imbracati in fireturi si trese aurite degradati si tremisi in judecata pentru complicitate la crima.

  11. E si Dragnea: „fetitele” frecventau si distractiile PSDiste de la Belina!!!

  12. Directia Circulatie Caracal se face vinovata de complicitate la rapire, sechestrare, schingiuire, viol si crima deoarece o perioada foarte indelungata de timp i-au permis criminalului Dinca sa circule in oras cu o masina prevazuta cu geamuri fumuri la portierele si luneta spate tocmai ca acesta sa poata sa-si desfasoare activitatea criminala de rapire a minorele in oras. Fara acest corp delict Dinca nu putea sa le rapeasca pe fete fara sa fie vazut de ceilalti participanti la trafic si pietonii din zona unde acesta-si rapea victimele.

  13. OLTENIA bree,. Olteni sunt juveți le zice,. Sucă și ai lui,..neam de Zăpăcitu bree,.. Alți oameni, altă țară, alte tradiții de tâlhari,.. Ce puii mei avem noi in comun cu alde ăștia ?? Nimic. Chiar nimic,.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.