Polițist mort într-un grav accident

Un polițist a murit în urma unui grav accident de circulație care a avut loc în noaptea de miercuri spre joi pe DN 39 între localităţile 2 Mai şi Vama Veche. În accident a fost implicată o mașină de poliție și un Volkswagen Golf. În mașina Poliției se mai afla un jandarm, care a fost rănit.

Potrivit primelor informaţii, conducătorul autoturismului aparţinând Poliției a ieşit în DN 39 de pe un drum secundar fiind lovit de o altă maşină.

Echipajul MAI era compusă din poliţistul mort şi un jandarm din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanţa.

În urma accidentului, poliţistul a fost grav rănit, intrând în stop-cardiorespirator, iar ulterior a fost declarat decedat.

Jandarmul aflat în acelaşi autoturism are patru coaste rupte, fiind transportat la spital, în stare stabilă.

O persoană din celălalt autoturism implicat în accident a suferit un traumatism lombar, fiind dusă la spital.

Poliţiştul decedat era agent în cadrul IPJ Vaslui şi fusese detaşat pe litoral. El avea 53 de ani şi doi copii.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.