Ponta, reacţie pe Facebook după moartea lui Florin Tudose

Cunoscutul psihiatru Florin Tudose, în vârstă de 62 de ani, a murit, duminică după-amiază, în zona unei pieţe agroalimentare din localitatea Coşereni, judeţul Ialomiţa, iar premierul a ţinut să transmită condoleanţe sale: „Condoleante familiei doctorului Florin Tudose, una dintre vocile importante ale psihiatriei din Romania. Dumnezeu sa il odihneasca!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Cunoscutul psihiatru îşi lansase de curând volumul „Psihopolitica”, iar sâmbătă seară, acesta a fost prezent în studioul Realitatea TV la emisiunea „Canapeaua electorală”, unde a analizat profilul candidaţilor la preşedinţie.

Tranşant, acesta a declarat despre Victor Ponta că nu ar avea profil de prezidenţial, explicând care sunt, din punctul său de vedere, carenţele premierului. Printre altele, spunea psihiatrul, Ponta ar avea un comportament cameleonic, ar lupta doar pentru sine şi nu pentru ţară ori partid şi ar prelua cu o uşurinţă periculoasă ideile altor contracandidaţi

Ponta ar aştepta mereu aplauze, mai spunea psihiatrul, fie când se află în China, fie în America, fie în Europa, fiind inconsecvent cu poziţiile exprimate, în funcţie de conjunctură.

În ceea ce priveşte administraţia condusă de Victor Ponta, aceasta ar fi una dictatorială: „El vrea o dictatură personală, nu prezidenţială. Pontismul s-ar instaura imediat”, credea profesorul.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.