Tragedii pe litoral

Lista neagră a tragediilor de pe litoralul românesc continuă. Un tânăr de 18 ani a fost înghiţit de mare la Costinești, fiind căutat în continuare, iar o tânără de 21 de ani din Botoşani s-a înecat după ce a sărit în apă de pe dig, conform presei locale. Scafandrii ISU Dobrogea şi salvamarii au adus-o la mal, dar fata era decedată.

Tânărul de 18 ani, brăilean, s-a înecat sub ochii prietenei care a încercat disperată să îl salveze. Tragedia a avut loc în Golful Francezului din Costinești. Însoțit de prietena sa, băiatul s-a urcat pe o saltea pneumatică și au ieșit pe mare. Valurile mari și curenții puternici i-au tras în larg, din ce în ce mai departe de țărm. La un moment dat, salteaua s-a răsturnat și cei doi au ajuns în apă. Fata încercat să-și țină prietenul la suprafață și a reușit o perioadă, dar nu a rezistat prea mult.

Strigătele ei au fost auzite de un bărbat aflat pe mal, care a înotat până la cei doi. Acesta a reuşit să o scoată pe fată la mal, însă nu şi pe băiat.

La Agigea, pompierii caută un bărbat care a intrat în mare şi nu a mai revenit la mal. Echipaje ale Ambulanţei sunt pregătite la mal pentru acordarea primului ajutor.

Salvamarii au arborat steagul roșu pe litoral, afirmând că este furtună pe mare, iar scăldatul este interzis.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mia Tudose 1890 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.