Denis Drăguş a reuşit o dublă pentru Gaziantep

Atacantul român Denis Drăguş a reuşit o dublă pentru Gaziantep FK, victorioasă cu 6-1 în deplasare cu Adana Demirspor, duminică, în etapa a 36-a a campionatului Turciei.

Drăguş a marcat în minutele 11 şi 77, în timp ce Alexandru Maxim a oferit două pase decisive, la golurile înscrise de Lazar Markovic (32) şi Papy Djilobodji (45+7).

Pentru oaspeţi au mai punctat Mustafa Eskihellac (67) şi Aliou Badji (90).

Golul gazdelor a fost înscris de John Mendoza (31), din pasa lui Mario Balotelli, care a fost eliminat în min. 39.

Drăguş, care a evoluat 82 de minute, a ajuns la 14 goluri marcate în 31 de partide.

Maxim a fost integralist la oaspeţi, ca şi portarul Florin Niţă, în timp ce Deian Sorescu nu a făcut parte din lot.

Cu două etape înainte de final, Gaziantep se află pe locul 16, chiar deasupra poziţiilor retrogradabile (17-20), cu 38 de puncte, unul în plus faţă de Fatih Karagumruk şi Hatayspor.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.