Udrea îl apără pe Băsescu în afacerea Ioana-Gazprom

După scandalul legat de Ioana Băsescu privind autentificarea de acte pentru Gazprom, Elena Udrea sare în apărarea acesteia şi îl atacă pe Dan Voiculescu.

Udrea susține că e vorba de o intoxicare pusă la punct de Antena3.

”Eu nu mă uit niciodată la postul de minciuni, calomnii şi intoxicări al unui turnător dovedit la Securitate şi demascat de propria verişoară. Mi-a spus cineva însă că, în această seară, într-o de-acum obişnuită emisiune de linşaj mediatic al lui Traian Băsescu, una dintre activistele lui Voiculescu, pentru că nimeni normal la minte nu mai poate susţine că angajaţii turnătorului mai sunt jurnalişti, a afirmat că niciun apropiat nu îl apără pe Preşedinte în cazul Gazprom! Şi aceasta, în mintea individei, era un argument că Voiculescu spune adevărul: că Preşedintele reprezintă interesele Gazprom în România.

Despre ce caz vorbim??? Avem de-a face cu o construcţie logică falsă făcută de un specialist în intoxicări format la şcoala securităţii lui Ceauşescu!!!

De ce ar trebui cineva să ia în serios şi să combată o minciună aruncată de armata de slujitori ai lui Voiculescu şi tocată tot de ei ca să devină subiect? De ce ar trebui apărat Traian Băsescu pentru că fiica sa, notar fiind, a autentificat nişte contracte de vânzare-cumpărare pentru compania sârbă Niş, care aparţine de Gazprom, nicidecum pentru Gazprom???

Nu este vorba de bani publici, nu a girat vreo ilegalitate, a perceput onorariul din grila notarilor, nu unul mai mare, ca să speculezi că a fost tratată diferit de alţi notari. Mai mult decât atât, pentru că se pare că aceşti oameni s-au rupt de realitate. Un notar îndeplineşte un serviciu public, neputând să selecteze pentru cine face munca notorială.
Şi dacă ar fi semnat legalizat nişte acte notoriale pentru Gazprom, ce însemnă asta??? A făcut ceva ilegal Ioana Băsescu pentru Gazprom, a făcut ceva Preşedintele pentru Gazprom la schimb cu faptul că firma şi-a încheiat câteva contracte de vânzare-cumpărare la notariatul Ioanei???

În realitate, Voiculescu este disperat. A văzut că Adrian Năstase a fost condamnat a doua oară şi se gândeşte că nici el nu va scăpa de închisoare în dosarul în care deja a fost găsit vinovat pentru o fraudă de aproximativ 70 de milioane de euro la privatizarea ICA, plus celelalte dosare în care este acuzat şi în care va fi judecat. Aşa că a pornit o campanie de linşaj mediatic şi discreditare a lui Traian Băsescu şi a tuturor celor care susţin, ca şi acesta, independenţa justiţiei pentru că aceasta este marea spaimă a lui Voiculescu şi a celor care el: că vor trebui să dea seamă în faţa legii pentru modul în care au jefuit ţara, deşi credeau că în România poţi fura la nesfârşit fără să dai socoteală!”, susține Udrea, pe pagina pesonală de Facebook.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.