Un frumos bordel!

Cam așa este privită noua putere din Franța, iar orice posibilă asemănare cu politica românească nu este întâmplătoare.

Președintele Franței este împotriva căsătoriei, mai puțin însă pentru homosexuali…

Prin urmare, președintele nu s-a căsătorit cu Segolene Royal, dar cu toate acestea…are patru copii cu Segolene Royal: Thomas, născut in 1984, Clemance, născută în 1986, Julien, în 1987, și Flora, în 1992.

În același timp, președintele Hollande a avut o altă fiică, Elsa, în 1988, cu Anne Hidalgo, prim-adjunct al primarului Parisului, candidată la funcția de primar (in 2014), cu sprijinul actualului primar Bertrand Delanoe, care a recunoscut că este homosexual.

În timpul acestui interludiu,Segolene Royal a fost cuplată cu Jean Marc Ayrault, actualul premier socialist…

Cum Segolene a pierdut realegerea în circumscripția La Rochelle și a pierdut astfel și președinția Adunării Naționale pe care pusese ochii, nu-i rămâne decât să de despartă de amantul ei marocan, Andre Hadjez, și să se reîntoarca în brațele primului-ministru Ayrault.

În acest timp, ’’președintele normal’’ Hollande este împreună cu Valerie Trierweiler, ce poartă numele soțului de care nu a divorțat încă…pentru că ea dorea ca noi să nu știm că este de fapt Valerie Massonneau, nepoata fondatorului băncii Massonneau et Cie, care urma să fie cumpărată de Credit de l’Ouest, cumpărată și ea de Credit Iidustriel et Commercial Ouest.

Pe de altă parte, Valerie Massonneau (Valerie Trierweiler) este acționară la trustul Direct 8 și a declarat în 2011 un venit anual de 3 milioane de euro. Ea nu trebuie însă să știe că Hollande îi urăște pe cei bogați!

Amanta actuală, Vlareie Trierweiler, își păstrează postul de la Paris Match și are un cabinet și la Elysee, cu toate avantajele ce decurg din asta.

Pe scurt, președintele îl nominalizează drept premier pe Jean Marc Ayrault, care este împreună cu partenera oficială a președintelui, iar același președinte trăiește cu o rentieră care vrea să pară că este săracă și care ia decizii de parcă ar ea ar fi președintele.

Putem spune că mandatul lui Hollande a început în forță.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.