Victor Ponta: N-am înţeles nimic din ce a spus Băsescu

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat marti la Realitatea TV ca n-a inteles nimic din discursul lui Traian Basescu pentru ca „nu l-a urmarit si nu crede ca este important”.

•stiu sigur ca Romania traieste din imprumuturi, ca nu am creat niciun loc de munca si avem un sistem mult mai corupt decat in 2009, cand a lovit prima data criza

•pana cand nu am acces la niste date oficiale nu ma pot pronunta; noi nu avem acces la datele pe care le are Guvernul, ne informam si noi din presa

•am spus ca vom sustine revenirea la salariile din 2010
Presedintele Traian Basescu a declarat marti seara ca „declaratiile despre majorarile de salarii si pensii fac rau Romaniei si slabesc increderea investitorilor”. El a facut un apel la partide, mai ales cele din arcul guvernamental, sa nu alunece in populism. Basescu a cerut si presei „sa fie prudenta cu etichetarile” si sa nu creeze panica atunci cind relateaza evolutiile pietelor financiare. Traian Basescu a mai spus ca Romania trebuie sa continue reformele si a cerut solutii urgente pentru reducerea deficitelor de la bugetele de pensii, somaj si sanatate.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.