Workshop de pictură pe tricouri la grădiniță

Motto-ul workshopului este simplu: fa ceva concret impreuna cu cineva care isi doreste sa participe si sa isi aduca contributia. In acest workshop special copiii sunt implicati intr-un moment de creatie unde isi pot gasi propria lor inspiratie pornind de la ideea de baloane, pictand pe tricouri. Tricourile vor fi donate de Craciun unei case de copii din Bucuresti.  Tot in cadrul acestui proiect s-a realizat un stop motion video creat cu 1000 de poze trimise din intreaga lume inclusiv Romania.(http://www.youtube.com/watch?v=OfjsvVggORU&feature=youtu.be)

Workshopul a fost realizat de organizatia Impreint din Londra in colaborare cu Oana Laura Giuverdea la Gradinita Busy Bees Academy. Evenimentul este parte a proiectului numit „Save me” care are loc in toata lumea fiind un proiect destinat artei si copiilor (http://napsugarzas.wordpress.com/2013/10/08/save-me-exhibition-in-muswell-hill-london-interview/).

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.