Oamenii din fotbal, disperați: „Dacă noi închidem jucăria…”

Bucurie a fotbalistilor romani la golul lui Dorin Rotariu in meciul amical de fotbal dintre Romania si Suedia, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, marti 27 martie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Preşedintele celor de la Gaz Metan Mediaş Ioan Mărginean este de părere că Liga 1 trebuie să se reia. Acesta spune că fotbalul va fi afectat dacă Liga 1 şi restul competiţiilor interne nu se vor relua.

În opinia lui Ioan Mărginean, în cazul în care nu se vor mai relua competiţiile în acest sezon, fotbalul românesc va avea nevoie de 3 ani ca să revină la normal.

„Dacă noi închidem jucăria, ne trebuie 3 ani să o mai repornim. Cad şi drepturile TV, şi aşa România a căzut pe un loc care nu e onorabil în Europa, suntem pe locul 28. Avem de jucat şi un Campionat European… Hai, împreună cu Federaţia şi cu oamenii politici, să se gândească că naţionala României are şanse de calificare contra Islandei. Dar ca să aibă şanse, trebuie să ne gândim la fotbalişti”, a spus Mărginean, conform Telekom Sport.

Federația Română de Fotbal a suspendat toate competițiile din țară în 12 martie, iar până acum nu a fost anunţată o dată la care acestea ar putea fi reluate.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

5 Comentarii

  1. Daca este asa de dramatic, de catastrofal si de greu de reluat fotbalul, dupa ce s-a oprit din cauza virusului cu coroana regala, puteti dvs. sa realizati ce grea va fi reluarea razboaielor, dupa ce s-au oprit din aceeasi cauza ? Aceasta este cea mai mare ingrijorare la ora actuala !

  2. Chiar! Ce-ar fi sa inchideti jucaria si peste trei ani sa va apucati sa jucati football, nu fotbal = miutza de maidan?! Oricum, in competitiile internationale nu faceti doi bani. Va grozaviti cu ceva victorii in fata unor echipe obscure, iar cand dati de echipe adevarate, GHINION! Patronii de cluburi nu se ocupa decat de samsarlic cu mingicari si de meciuri aranjate. Ia duceti-va la mamitza, la otzotzoaia, puneti mana pe sapa, ca altfel mancati lemne. Lasati si ” divele „, ca va costa prea mult. Gasiti si la tara amatoare de distractie, mai curate si mai putin pretentioase. La cat va duce mintea, nici nu va trebuie mai mult.

  3. Ar fi corect un minim de 2-3 ani de pauza fotbalistica!sa traiasca din cheag

  4. Da domne, nu inchideti, terminati campionatul ! Tocmai acum, cind e pe cale sa iasa campioana Craiova si sa retrogradeze Dinamo, chiar ca ar fi pacat ! Hi hi !

  5. Fotbalul la romani este la fel ca o casa de toleranta. Puneti mana pe sape si prasiti ogorul patriei si nu mai batei mingea pe maidan pe milioane de euroi. La munca „destetilor” cu masini de miloane de euro si cu Jiji in frunte. Jiji, baiat destept de altfel, are stana si vinde branza dar voi nescolitilor, ce vindeti?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.