Accidentul de maşină al Elenei Băsescu a pus în pericol sarcina dobândită în SUA prin inseminare artificială

Elena Băsescu a fost implicată marţi, în jurul orelor 14.30, într-un accident de circulaţie în zona Pieţei Charles de Gaulle din Bucureşti.

Maşina condusă de fiica cea mica a preşedintelui a fost acroşată uşor de un şofer neatent. Totuşi, ea a fost dusă la Spitalul Universitar pentru investigaţii. Elena Băsescu este însărcinată cu cel de-al doilea copil în urma unei inseminări artificiale, care a avut loc în SUA, pentru ca părinţii să se asigure că fătul va fi băiat. Elena Băsescu şi soţul ei, Bogdan Ionescu, mai au un copil, o fetiţă în vârstă de un an.

Din primele informații, analizele au ieșit bine, iar sarcina fiicei președintelui nu este în pericol, relatează B1 TV.

Potrivit martorilor, de vină pentru tamponarea din zona Charles de Gaulle este şoferul celeilalte maşini, care nu a acordat prioritate la intrarea de pe o stradă laterală.

Elena Băsescu era singură în maşină în momentul producerii accidentului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.