Momeala lui Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta, aflat în plină campanie de racolare de pesediști, le-o propune social-democraților prim-ministru, în locul Vioricăi Dăncilă, pe Corina Crețu, comisarul european pentru politică regională.

„O să repet de câte ori va fi nevoie până conving suficienți parlamentari: TREBUIE să avem până la 1 Ianuarie 2019 (când preluăm Presedintia UE) un nou Premier și un guvern super profesionist, competent și respectat de toți cei din Uniunea Europeană – oameni capabili să vorbească în limbi străine și cu toată competența cu Doamna Merkel, Dl Macron și toti ceilalți lideri europeni! Oameni cu care sa ne mandrim si care sa fie tratati ca egali de ceilalti premieri ai ministri din statele membre! Am fost întrebat azi (joi -nr.) de un jurnalist sa dau un exemplu concret despre cine ar putea fi acea persoană care corespunde descrierii mele: și mi-a venit imediat în minte Corina Crețu – comisarul nostru european / este cunoscută și respectată pe plan european, a fost și este membru PSD, poate avea o relație excelentă și cu Iohannis si cu liderii politici din țară sau din Europa! Gândiți-vă cât de bine ar arăta România cu un asemenea Premier/ și sunt convins că, în afară de Corina Cretu, ar putea fi și alte persoane care îndeplinesc criteriile necesare! Dar noi stam cu cineva Premier doar pentru că ascultă orbește de Liviu Dragnea și execută orice ordin?!?! Mare greșeală – mare prostie!”, a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

Fostul prim-ministru adaugă că „acest nou Premier și Guvern trebuie să fie din / sau să aibă sprijinul PSD, Alde, ProRomânia , chiar PNL si al oricărui alt partid politic responsabil din Parlament – să poata colabora și cu Presedintele Iohannis ca să nu ne facem de râs în fața europenilor spălând “rufele murdare” în fața lor”.

Corina Crețu, în prezent comisar european, este fost parlamentar și europarlamentar PSD și fost consilier prezidențial în mandatul lui Ion Iliescu.

Victor Ponta a racolat până acum în noua sa formațiune, Pro România, cinci parlamentari de la PSD, iar săptămâna aceasta anunța că sigur mai vin în formațiunea sa cel puțin trei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8517 Articole
Author

9 Comentarii

  1. Corina Cretu a declarat de N ori ca nu doreste functia de premier si nici ca vrea sa candideze la prezidentiale..

  2. Din lac in Punnta
    Consiliera lui Ilici Gencoid Iliescu ca prim ministra… Socialistii si cu fata noo – macronizata a lui Ponta tot sunt plini de pete… nu au oameni de pus in frunte care sa nu aiba pete dalmatiene si sa se faca de ris. Analfabeti sau imorali sunt unicele obtiuni de lider stingist Romanesc.

    • voi , acesti contras la orice, ati ramas cu naframa lui Ilici pe capota si sub capota, pe netedele , lucioasele intinderi ale mucilagiului vostru de melci fara cochilie ….

  3. Ponta – trebuie inteleasa lumea vazuta cu ochii si mintea sa de astazi, inainte de toate – izolat fiind de fostii sai colegi, nu este capabil sa gaseasca nici o metoda prin care sa se relanseze in topul politicii mioritice.
    Drept urmare, tot prin minciuna si manipulare incearca sa se vare pe scena politicii dupa cum spuneam, cu sprijinul acoperitilor si impins de la spate de statul subteran. Chiar daca nu va reusi sa faca decat un „fas” jenant si urat mirositor, el are rol de turnesol, scotand le lumina niste cartite, putine, e drept dar cartite. Stie si el destul de bine ca nu mai prinde nici un loc pe viitoarele liste de candidati la PSD dar nici in alt partid si atunci incearca orice.

  4. In ziua in care o sa-mi aratati un politician cinstit, o sa va arat si eu o curva virgina!

  5. Corina Crețu este cu 10 clase peste actuala miss Docilă!Cred ca ar fi un eminent prim-ministru,dar PSD nu are nevoie de profesionisti,are nevoie de penali!

  6. Are dreptate Ponta. Mare dreptate. Singura mea rezerva este daca si Corina Cretu ar fi dispusa sa lase civilizatia si sa revina in cuibul asta de intriganti inculti, lingai dar si rai, lacomi si agresivi. Ii dai afara pe usa ei iti intra pe fereastra. Pana se vad pe cai mari si atunci schimba foaia, devin aroganti si dictatori. Ar putea oare lucra cu asemenea specimene? Cred ca nu. Mai degraba piratul Basescu i-ar putea tine in frau, ca e uns cu toate alifiile. Cu oameni civilizati e mai usor de lucrat. Noi am avea nevoie de un imlanzitor de hiene ca Prim Ministru. Unul care sa-i carpesca vreo doua peste bot lui Dragnea cand se baga unde nu-i fierbe oala.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.