BREAKING NEWS Noi restricții impuse în Capitală

Noi restricții au fost impuse, miercuri, în Capitală.

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) a decis miercuri interzicerea activităţii în baruri, cluburi şi discoteci din Capitală. CMBSU a mai decis interzicerea jocurilor de noroc şi a cazinourilor, cu excepţia pariurilor şi loteriilor unde se eliberează bilet. Totodată, măștile de protecție devin obligatorii la 50 de metri de școli. 

„Nu sunt interzise pariurile și loteriile care eliberează bilet. Ați văzut că la loterie se păstrează distanța când se duce la ghișeu, pune numerele și așteaptă afară. Acolo nu e o problemă”, a declarat prefectul Gheorghe Cojanu.

E posibilă de asemenea carantinarea pe sectoare.

„Dacă rata de incidență ajunge la 3 vor fi luate măsuri extreme, stare de urgență. Starea de urgență se adoptă însă de către CNSU. Eu am spus că ne putem aștepta. Ieri, incidența pe București era 1,86 la mia de locuitori. Este posibilă carantinarea sectoarelor dacă indicele crește”, a mai spus prefectul miercuri.

 Documentul aprobat de CMBSU miercuri poate fi consultat AICI.

În ultimele 24 de ore, în Capitală au fost înregistrate 514 cazuri noi de COVID-19, iar de la debutul epidemiei până în prezent sunt 20.306 cazuri.

Primele restricții în Capitală au fost impuse marți. Vezi AICI

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8517 Articole
Author

8 Comentarii

  1. Nu mai mergeți la moaștele sfintei la Iași??..se aude în Voluntari??..hai pandele bagă autocarele morții!!..morții ma-tii de handicapat mintal..

  2. Las` ca te repereaza Clotilde ! Iti astupa camerele de supraveghere si te rezolva pe intuneric !
    In comparatie cu ea, Covidele este chiar simpatic….

  3. Mari savanți, unii Nobel, incoruptibili și cu simț civic și moral putermice, susțin ARGUMENTAT că toată mascarada asta nu-i decât o cacealma, iar voi insistați în alba-neagra cu noi, considerând handicapați pe cei ce v-au ales! Păi, ce să aleagă niște handicapați, dacă nu unii mai josnici, msi handicapați, voi o susțineți! Jonanne, ai fost ales de români să-i conduci înțelept, nu prostește! Istoria românilor te va consemna, cu vârf și îndesat, NU a germanilor, care nici acum nu prea știu ce hram porți, de vreme ce te căciulești pe la porți străine! Vă sfârâie fundul pe fotolii și tronuri să aplicați ultimele ordine ale ocultei! Putem să le știm și noi, că d-aia v-am cocoțat acolo?!

  4. LOL o sa evitam scolile ca pe necuratul! Alte restrictii – incarcatoarele mai mici de 20 de cartuse sunt strict interzise, armele cu repetitie strict interzise cu exceptia lunetistilor, calibrele mai mici de 8mm pentru pistol si 6 mm ptr pusca strict interzise…. oh shit…. astea erau restrictiile din partea ailalta cu floricel pe campii! Ignorati va rog!

  5. no bun cu restrictiile, dar i-or intrebat careva pe ciocoflenderi daca mai trimit autocarele / avioanele mortii cu iobagi la schparanghelland?
    amu, sa nu sune de la primaria de la timisoara catre guwerner si sa-i ia de guleras ca s-or stricat recoltele neadunate in das vaterland.
    doar motoul lucovizilor si manivelelor este azi: arbeit macht frei!

    tchuss!

  6. Timing-ul e perfect. Exact dupa alegeri. Nici o secunda mai devreme.
    Si mai zic oamenii rai ca la astia „Interesul poarta fesul”.
    Acum ca sun alesi alesi, ce mai poti astepta de la ei?
    Cumva restrictii, si probleme financiare cind ramii fara servici si fara venit?

  7. E normal. Ca sa fluidizeze circulația se impun restricții. MUCUSOR are tot sprijinul covidului. Clatita cu varza mutată are si ea proptele la el sau ea sau la fluidul fără gen, dar cu gena.Concluzia: trăiască Covidul care ne-a uimit/ trăiască supa cu miros de partid securist/ trăiască clasa muncitoare si capra vecinului meu care moare pe razor la umbra si soare.
    Refren: acum ori niciodată traiasca covidul care lipește afișe pe poarta si se falfaie pe latura din apus, in trolebuzil cu roti pătrate si pene de strut.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.