Șoșoacă și Cîțu, de-a teroriștii: Arestați-l!

La așa limbaj de premier, așa limbaj de senator! Senatoarea Diana Șoșoacă cere arestarea lui Florin Cîțu după ce premierul i-a comparat cu teroriștii pe cei care militează împotriva vaccinării și a măsurilor de distanțare socială.

„Daca solicitarea noastra de a fi respectata Constitutia, Conventia de la Oviedo ratificata de Romania si care face parte din dreptul intern, legea drepturilor pacientilor, inseamna ca suntem teroriști, atunci ma declar unicul senator terorist in Parlamentul Romaniei si pe dl Citu si pe toti cei de la guvernare ii acuz de genocid si de crime impotriva umanitatii si solicit tuturor organelor competente sa ii aresteze si sa ii duca in spitalale de psihiatrie acolo unde sunt dusi toti activistii civici”, a zis vineri, la România TV, Șoșoacă.

Florin Cîţu a declarat vineri că zădărnicirea eforturilor de oprire a pandemiei, materializată prin campanii împotriva purtării măştii de protecţie sau a vaccinării anti-COVID, fără date concrete, este similară acţiunii unor terorişti.

„În România, de un an de zile, există o campanie împotriva acestor acţiuni pe care le ia Guvernul de a opri pandemia. Există o campanie împotriva portului măştii în spaţiul public, există o campanie împotriva măsurilor de distanţare şi există o campanie împotriva vaccinării. Din punctul meu de vedere, aceste acţiuni sunt similare cu acţiunea unor terorişti, pentru că a zădărnici această activitate a Guvernului, care are ca obiectiv îmbunătăţirea sănătăţii tuturor românilor, este o acţiune care încearcă să submineze autoritatea statului, fără date. Repet, trebuie să ne uităm întotdeauna la specialişti, de acolo ne vin informaţiile”, a precizat premierul, într-o declaraţie de presă susţinută la Palatul Victoria.

Și AUR a luat poziție

„Dacă a te opune vaccinării cu produse insuficient testate și deja oprite de la utilizare în UE înseamnă a fi terorist, recunoaștem: da, suntem teroriști”, îi transmit liderii AUR premierului Florin Cîțu, care a criticat campania împotriva vaccinării și a regulilor sanitare.

„Conducerea partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a luat act cu consternare de declarațiile făcute astăzi (vineri – n.r.), la Palatul Victoria, de premierul Florin Cîțu. După ce a afirmat că România va continua vaccinarea cu toate tipurile de vaccin – inclusiv cu Astra Zeneca, vaccin deja oprit de la utilizare în numeroase țări ale UE – premierul a acuzat că <există o campanie împotriva portului măștii în spațiul public, împotriva măsurilor de distanțare și împotriva vaccinării. Aceste acțiuni sunt similare cu acțiunile unor teroriști>”, transmite AUR.

Liderii Alianței pentru Unirea Românilor susțin că aceste acuzații sunt îndreptate în primul rând împotriva AUR, „singurul partid din România care s-a opus măsurilor inadecvate sau care frizează absurdul adoptate de guvern”.

„Dacă a te opune portului măștii în spații deschise, unde distanța dintre persoane este de peste doi metri, înseamnă a fi terorist, da, recunoaștem: suntem teroriști. Dacă a te opune măsurilor de interzicere a slujbelor religioase, în condițiile în care acest guvern permite funcționarea fără probleme a mall-urilor, înseamnă a fi terorist, de asemenea recunoaștem: suntem teroriști. Dacă a te opune vaccinării cu produse insuficient testate și deja oprite de la utilizare în Uniunea Europeană înseamnă a fi terorist, încă o dată recunoaștem: da, suntem teroriști”, adaugă comunicatul de presă.

Liderii Alianței îi transmit premierului Florin Cîțu că „adevărații teroriști sunt mai curând cei care de un an de zile au lăsat oamenii simpli din țara asta la voia întâmplării”.

„Adevărații teroriști sunt cei care s-au îmbogățit distribuind măști neconforme și oferind firmelor de partid contracte de milioane de dolari, fără licitație. Adevărații teroriști sunt cei care închid ochii când prin spitale bolnavii sunt legați de paturi, sedați și lăsăți să moară tocmai de cei care au depus un jurământ să-i salveze. Adevărații teroriști sunt cei care și-au vaccinat peste rând rudele, pilele și amantele, în timp ce milioane de români bolnavi sau bătrâni așteaptă cu săptămânile vaccinul și, atunci când acesta nu mai ajunge și la ei, mor, răpuși de boli și de un sistem criminal. Acest sistem criminal este adevăratul terorist din România, domnule premier, nu noi, cei din AUR și nici milioane de alți români care nu am făcut altceva decât să ne cerem dreptul la libertate și demnitate”, se menționează în finalul comunicatului.

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 8
Ioana Radu 8517 Articole
Author

49 de Comentarii

  1. Terorist adevarat e ala care, aflat in slujba strainilor ataca moneda propriei tari.

  2. Inainte sa vorbesti, uita-te la vot.
    Pe tine pe werner pe usr-lgbt pe pnl, nu va votat NIMENI, asa ca voi nu reprezentati pe NIMENI.
    70 %, NU AU VOTAT, iar cei care au votat (pensionarii), au votat cu tradatorii p. S. d.
    Acest guvern nu REPREZINTA Ro, pentru ca nu a fost VOTAT DE NIMENI.

  3. Si ce nu-i corect in ce spun cei de la AUR? Ei spun mai apasat ceea ce vede toata lumea, sau ar trebui sa vadă.Asa că nu-i mai înjurati pt. asta, puteţi îjura vârtos pt. multe alte motive.

  4. Pazea media virusul cu atata destoinicie daca nu era mituita de guwerner?
    Pazea cineva bugetul tarii ca sa nu fie talharit de traficantii de produse sanitare?
    Pazea cineva spitalele ca sa nu arda de vii cei internati?
    Pazea cineva internatii ce erau legati de pat si anesteziati ca sa moara fara a deranja pe nimeni?
    Pazea careva drepturile si libertatile cetatenesti in conditiile in care toti formatorii de opinie erau corupti de isteria virusului?

    Ceausescu pazea comunismul in decembrie `89 pentru ca era atacat de teroristi.
    Iar Catu pazeste impreuna cu tot staborul securist-progresist opresiunea sociala, intretinand teroarea, pentru ca pe seama dictaturii medicale se ingrasa toti infectatii guwernerului.
    Pazea! Teroarea sociala a ajuns religia semianalfabetilor ce ingradesc drepturile cetatenesti.
    Pazit trebuie sa fie Catu si toti acolitii lui, dupa cum spune Senatoarea Sosoaca!

  5. Atat Sosoaca cat si AUR se agata prosteste de acest populism imbecil de a renunta la masti si alte masuri necesare in pandemie. Atat madama care urla, cat si AUR nu au curaj sa atace probleme serioase: stat securist cu justie falsa unde ofiterii SRI si procurorii beneficiaza de salarii uriase, pensii speciale de care nu se atinge nimeni, si fac politie politica. Sosoaca urla cu mastile si ne minte ca nu exista studii. Exista madame, s-au pulverizat aerosoli infectati spre o cusca cu maimute. O cusca avea filtru alta nu. Maimutele care aveau filtru nu s-au imbolnavit. Probabil vrea si un studiu care sa dovedeasca ca daca ai umbrela nu te mai uzi cand ploua. Cam asta e nivelul de logica si intelegere la Sosoaca si AUR.

  6. Guvernul cel mai mare grup infracțional organizat din țară.

  7. Cine a făcut o datorie de sute de miliarde de dolari, de parcă i-ar plăti din buzunar? Si în plandemie împinge falimentul generalizat.
    După guwernul vine la pachet și Falimentul Meu. Și Multe Successuri. Ghinion.

  8. Ce dracu de mască când nu e nimeni pe străzi. Sau și mai bine nu e nimeni pe kilometri întregi și ăsta impune purtarea măștii. Să protejeze de ce? De frig, că de altceva, nu are ce.

  9. Capul Cîțului cel plin cu tiroriști. Or fi tot ăia imaginari de la așa numita revoluție, care de fapt era securiști, film de mâna șaptea. Tot filme cu cascadori și actori proști Mandolină, Arafat, Vela, Cîțu toată gașca de tembeli liberali de anul trecut din starea de urgență.

    Vai capul votacilor de peneleu, care i-a mai și votat după toate amenzile și bîzdoacele primite pe spate de la miliție, contra voturi liberale.

  10. Uite asa incep romanii sa creada ca Citu este un talent literar ascuns. Probabil a folosit cuvantul terorist la figurat cand i-a acuzat pe antivaccinisti. Are deci un argument beton in apararea sa.

  11. nu cred la alegatiile AUR (Alianta pentru Unitatea Romilor}merita atentia dv.

  12. In ce hal a ajuns Romania cu leprele astea care nu inceteaza sa isi bata joc de orice! Nu e vorba de Sosoaca sau cum se numeste, e vorba strict de clanurile care fac parte din guvern, inclusiv numitii politic si profitorii care se dau atotstiutori si atotfacatori de bine conationalilor si tarii! E grav daca un scaunar care ocupa functia de premier se trezeste vorbind aiurea invinovatind conationalii! Profita puternic prin terorizarea conationalilor pentru sistinerea pesonala a unor afaceri legate de sanatatea si viata cetateanului pe motiv de Coro-19, care au devenit practici infecte si rusinoase! Observam ca imbogatirea prin afaceri cu masti si aparatura a politicienilor si membri familiei, nu prezinta pentru ei decat facerea de bine. Dar, la nivelul tarii, parlamentului, guvernului si al conationalilor, este „otrava pentru democratie”, ceea ce nu vor sa observe niciunui din parlament sau cotroceni! Si nu este vorba doar de încrederea în integritatea unor persoane, ci despre încrederea în integritatea statului şi a instituţiilor sale! Stiam ca a fi demnitar onorabil, terebuie sa practtice legea in adevaratul sens al cuvantului si spiritului de lege, incat: oricine abuzează în mod deliberat de mandatul său în scopul îmbogăţirii personale nu doar că îi afectează pe ceilalţi, afecteaza imaginea tarii in sens distructiv,cat si pe cei care îşi fac munca democratică în mod onest, ci dăunează democraţiei acelei tari”! „Oricine acţionează în acest mod pur şi simplu nu are ce căuta în parlament si guvern”, trebuie marginalizat obligatoriu! Sosoaca are dreptate in mare madura, dar, cine sa ua masuri daca sunt ingenuncheate institutiile sau, controlate prin ordine clare politic?!

  13. Mata hala Hari Sosoaca, brand national de prostie pandemica, este un produs împuțit al forțelor obscure. Bolnăvioară R(N)ațiunii urlă ca la ușa cortului cu tupeu obraznic. Zbiară tare pațachina, de s-aude pana-n China: Je suis malade! Je suis cre(s)tina preocupată să-și facă o imagine de Elisabeta Bathory ” femeia-Dracula”…E la mintea scroafei din copaci că Sosoaca cu stigmatul populismului pe meclă face spectacol.”Bal-mascat” cu lume slută, vorba lui Eminescu, in care toți pe sus își poartă nasul, Disimulandu-si mutra, gândul, glasul”. Se vede și din Sputnik că urgia asta nu este decât un instrument, un trombon dogit, care trebuie să îndeplinească „menirea”, astfel va rugini că orice instrument nefolosit. Până când? Când oare acești idioți AiURiti și această Tereza execrabilă și ignară vor da piept cu instanța? Acești teroriști sociali, acești infractori josnici, acești escroci demenți ar trebui să de-a piept cu instanța.

  14. Desi nu sunt anti vaccinist, am hotarat sa nu ma vaccinez atata timp cat firmele producatoare ale vaccinurilor au imunitate totala si nu isi asuma raspunderea pentru reactiile adverse…
    Conform spuselor drogatului Citu, sunt terorist…
    Prefer sa fiu un astfel de terorist decat un ucigas fascist ca drogatul Citu.

  15. Dubii asupra unui medicament sau act medical reprezinta pentru CATU,terorism,campanie de subminare a institutiilor statului,zadarnicie a bolii,?Cam multe capete de acuzare asupra unui popor.Asta pentru a creea cadru si motivele pentru urmatoarele represalii asupra oamenilor,pentru a instaura teama si teroarea ,prin restrictii,ingradirea libertatilorsi pedepse exemplare pentru cei care nu se supun Sunt invatati ca toti sa fie individualisti[familie,grupuri de interese etc]sa se descurce cine poate,in aceste situatii, dar sa taca chitic[sa nu mai spuna si celorlalti,adevarul]. Functia ii da lui CATU puterea de a se crede stapan peste popor,de al desconsidera,de a-si arata caracterul de dictator,de tradator,de dorinta de pune cisma pe grumazul oamenilor.[{terorism este uciderea oamenilor in spitale,masti si dezinfectanti dati in circulatie care sunt neconforme ,conditii inumane in spitale ,interzicerea ivermectinei,cand toate celelalte state au folosit-o pentru tratarea covid [spui ca trebuie sa ascultam specialisti externi, cand iti convine dar in situatie ivermectinei zice ca trebuie voi,, sa cercetati,sa verificati ,,sa ce si sa cine ], folosirea in continuare a remdesivir,Terorism este si iportarea deseurilor periculoase si arse in diferite moduri in toata tarasau aruncate in canalizarile oraselor ,afectand sanatatea oamenilor,plamanii.Ceea ce faceti voi poporului,ar trebui voi sa fi se aplice;Sa fiti inchisi in case ,sa fiti legati de maini,sa nu va dea apa si mancare,sa stati in frig,sa fiti tratati cu remdesivir,sa nu luati contact cu nimeni din familie etcDeocamdata voi astia apareti bronzati la TV ,cu buzele rosii ,de la soare ,de la ski.Numai cand il privesti,pe CATU iti dai seama ca este ascultator anumitor ordine primite,ca nu are coloana vertebrala,dar si ca este rau ,razbunator si vrea sa-si arate puterea.

  16. Ce dracu, ati ajuns sa va uitati la ce spune un dobitoc habarnist? Sa fim seriosi!

  17. @statul securist ue- mastile sunt inutile in asa zisa pandemie, de un an nu au reusit sa faca nimic mastile, de asemeni nici celelalte masuri tampite nu au facut nimic! Din decembtie vaccinurile de asemeni nu au facut nimic bun! Astfel asa cum iti e numele esti” statul securist ue” fiind de acord cu masca si masurile inutile care nu au realizat nimic ca sa opreasca pandemia indusa artificial! Tu esti terorist impreuna cu acolitii tai!

  18. @singur- de aia esti singur ca dai dreptate unui om, de asemeni singur, intr-o lume a lui, departe de adevar si realitate!

  19. Raspunsul Dianei Sosoca pentru catzu-matzu santajatul soros / nwo:
    „Daca solicitarea nostra de a fi respectata Constitutia, Conventia de la Oviedo ratificata de Romania si care face parte din dreptul intern, legea drepturilor pacientilor, inseamna ca suntem teroristi, atunci ma declar unicul senator terorist in Parlamentu Romaniei si pe dl Citu si pe toti cei de la guvernare ii acuz de genocid si de crime impotriva umanitatii si solicit tuturor organelor competente sa ii aresteze si sa ii duca in spitalale de psihiatrie acolo unde sunt dusi toti activistii civici”.

  20. Landul în care tot gunoiul a devenit doctor/medic/epidemiolog, toată pleava e doctă,se înjură specialiștii, se atacă polițiștii care cer să se respecte legea,se răgește la drumul mare făra mască, mai ales dacă are gabarit pentru urlat și fraieri de proximitate pentru pozat Pe loc ciuctaccii la filmat……Vorbeste toată lumea despre ceva ce nu cunoaste dar se ESPRIMĂ..că e zidar, oftalmolog, părerolog,///el vorbeste, prostește omologii si românii stau acasă de teama bolii ălora nesănătoși la cap si suflet cu care s-a contaminat Țara!!Tot ce e bun la ei e rău, că așa au comanda de la drkul că dzeu nu au!

  21. Daca pentru ocuparea scaunului de prim ministru s-ar da examen, cam ca cel de treapta sau de admitere la ASE, sint convins ca aceasta Chupacabra a „politicii” romanesti ar pica cu brio !

  22. cenzura Cotidianul sau pur si simplu nu o suportati pe Diana Sosoaca? nu trebuie sa va „placa” sau sa o „suportati”. PENTRU MINE este SINGURUL OM POLITIC care lupta in fata pentru romanii neaparati de nimeni, asumandu-si toate „injuraturile” securicilor „deranjati” din sistemul mafiot soros. Ma bucur ca nu este singura in aceasta lupta. Desi desprtiti in idei, totusi uniti in lege, sunt multi avocati alaturi de ea. Si nu numai. Culmea este ca cei mai multi dintre cei care nu o „suporta” pe Sosoaca GANDESC EXACT CA EA. PENTRU CA TOTI VEDEM ADEVARUL. TOTI VEDEM ABUZURILE STATULUI MILITIENESC AL NOII ORANDUIRI GLOBALE SI LATUL CE SE STRANGE IN JURUL ROMANILOR INTRU UCIDEREA NOASTRA PLANIFICATA. SPER SA VA TREZITI PANA NU ESTE PREA TARZIU, Cenzura pe care o aplicati pe noi, cei care tipam aici din martie 2020 pentru ajutor intru trezirea noastra a tuturor, va veni curand si peste Dumneavoastra cu toate abuzurile impotriva libertatilor individuale. Va doresc LIBERTATE (cu imbratisari)!

  23. catre statul securist …In mod sigur masca ta a avut filtru de nu te-ai infectat.Cand s-a facut insa testul de prostie ai primit masca fara filtru.

  24. – Mitocana oglinjoara, cine-i cea mai infernală din țară? – Diversionista noastră! Mazilita, lipsită de aură și de orice stralucire. Sosoaca cu ochi ca cucuveaua, că când o vezi, te-apuca catraneaua. Ajunsă la vârsta menopauzei,asa zisa noastră patrioata, nationalista, antiCovidista, antiamericanista samd, e o farsoare fara scrupule, fără prihană care-și face jocul propriu. Că, deh, interesul poarta fesul. Interesele criminale poartă fesele imorale. Doar ați observat ce artista moare in ea. Ce-ar fi să pozeze nud?

  25. Nu doar din cand in cand ci consecvent dl. Nistorescu are BAZDACURI. La niste, „simpatizate”, femei. Intens la Firea, blagoslavita Pandele. Ceva-ceva si la Elena, de la noi nu din Troia. Predilect si intens, in urma, la Doamna Sosoaca. Dincolo ca le vorbeste pe sleau, la obiect si pe intelesul prostimii, neiertandu-i si mari defecte, cum ca „nu-i trece submarinul printre picioare” si nici „nu si le spala in damigeana”. Calitati, dlui. Nistorescu, marilor dive politice adorate, cu expartize la Universitatea Lomonosov /facultatea Maxim Gorki, si experiente in genuchi sub unele birouri, cum si de presa dezvaluit si confirmat de insusi Ludovic, nu de Bavaria ci autohtonul la noi. Criteriul corect ar trebui, asa, SOIA, tot corect scris si „s-o ia” /de preferinta, cum la Radio Erevan,… Sostakovici.

  26. Ori ești educat, disciplinat, care respecți legile dar mai ales pe alții, ori ești o parașută mahalagioaică bigotă și cu gura spartă..Păi teroriștii lui Câțu există, sunt omniprezenți. Nu e doar veșnicul scandal televizat a gonflatei aurite șoșoacă, ci oriunde te duci dai de din ăștia, ori fără mască, ori pe bărbie, ori pe sub nas,. Și sunt brozații români vechi, care au fost și la holocaust și la dezaurit de comuniști, de acu trebuia să recupereze suta de tone de aur din vistierie. Deci peste tot dai de ei, de nu mai ști cum să-i mai ocolești,.Sunt zgomotoși, murdăritori, nepăsători față de alții. Deci sunt adevărații patrioți, țara e exclusiv a lor,. Ei pot să zică liniștiți de.. ”țara mea”

  27. Care specialiști, de la departamentul de marketing al Big Pharma care niciodată nu vor vorbi de riscurile grave ale vaccinurilor fabricate chiar de ei și care au imunitate în fața legilor, neputând fi trași la răspundere sub nicio formă. Gunoaie.

  28. De ce cred unii prea români că ei au aflat toate, au dreptate și ce știunei e adevărul absolut,. NU BRE. Nu te ști prostănac.. Nu crezi decât in inculții tăi mahalagii. Vezi un pic ce zic oamenii educați, experți medicii mulțși, nu doar unu doi, și mai ales de incredere. O lume intreagă nu e proastă sau ciocioacă.. Vaccinul deocamdată te salvează de cazuri grave, poate de moarte.. Mâine, cu tulpina braziliană, nu garantez, deci te poți face sihastru in vre-o peșteră de vrei să supraviețuiești altora, dar nu știu dacă are rost,.Azi insă te vacinezi, profiți de ocazia dată pentru care alții oftează..Și mai ales fii disciplinat, demonstrează că ai cei 7 ani de acasă..

  29. De ce postacii platiti,fac spume,,jignesc ca pe marginea santului,denigreaza ,? pixul lor este plin de ura si venin?Recompensa este in functie de adjectivele folosite?Sunt multumiti de privilegii,sunt multumiti ca oamenii sunt abuzatii de politisti,ca oamenii nu mai au libertatea de a se misca,ca s-au saturat de mastii,pe care nu le-a verificat nimeni daca sunt sterile si daca nu sunt contaminate,dar care imbogatesc pe multi.Voi postacii platiti ,educatii,disciplinatii ce legi ati respectat?Nu aveti nici un DUMNEZEU.Nici macar legile universului,prin care se spune ca orice rau se intoarce impotriva ta.

  30. viki spune:
    13 MARTIE 2021 LA 12:07

    La voi cine nu accepta idioteniile voastre si ale acestei demente imediat este catalogat postac, vandut strainilor, tradator….
    Tot o aud pe maimuta asta cu Conventia de la Oviedo. Daca o intreb cred ca nici nu stie pe unde vine Oviedo sau Asturia.
    Pai sa povesteasca maimuta cum este cu art IX (cred) ce se spune acolo de siguranta cetateanului. despre sanatatea publica, despre drepturile altora, despre posibilitatea restrangerii anumitor drepturi. Hai sa vedem art 15 din Conventia Europeana a Drepturilor Omului.
    Sa scoti din context anumite lucruri si sa le przinti ca adevaruri supreme inseamna ori sa fii tampit, tampit ori sa ai interese obscure.
    Intr-un Stat normal asta de mult era la inchisoare.

  31. @marele urs- care sunt „expertii” pe care trebuie sa-i credem pe cuvant?! Cumva streinu cercel, rafila, fauci, gates, tedros de la oms?! Nu s-a dovedit stiintific ca masca te apara, dar te obliga sa o porti, nici distantarea si dezinfectia nu e dovedita stiintific ca apara de virus, carantina de noapte e iar un fiasco, despre vaccin singur si-a pus stampila ca nu da imunitate fata de virus, dovada ca multi s-au infectat dupa rapel! Atunci de ce ne obligati sa va credem si sa acceptam minciunile dovedite deja?! Ne puneti pumnul in gura si apoi stigati ca avem democratie! Ce rusine! In secolul 21 masca te apara de virus! Daca ar fi fost asa de ce s-au marit numarul de infectati, vaccinul salvator, distantarea si dezinsectia, carantina de noapte ce efecte au de nu pot stopa infectarea?! Inca mai gandim si reusim sa vedem minciuna voastra!

  32. @ Viki,. cred că trebuie să fii tare incuiată, cu ochelari de cal să nu pricepi de ce se petrece in jurul tău,.. prin lume. Să nu pricepi că acu nu mai e de ieșit in stradă, nu să te mai fâțâi de colo-colo in fel de fle de paranghelii.. Sati furmușel in casă, șau de ieși, obligatoriu iți pui masca, chiar mască dublă, căci ai virus mult mai viril și contagios decât era. iar de ești atât de brează și nu crezi in virus, ia fă bine și dă o mâna de ajutor asistentelor care nu mai pot face față cazurilor grave sau mortale din preajma lor prin spitale full. Ia du-te și pune mina pe vre-un bolnav de măcare să-i faci io frecție la spate. Ai acest simț patriotic, de empatie, de grije feminină, sau vezi doar postaci plătiți ??

  33. „Adevărații teroriști sunt cei care s-au îmbogățit distribuind măști neconforme și oferind firmelor de partid contracte de milioane de dolari, fără licitație. Adevărații teroriști sunt cei care închid ochii când prin spitale bolnavii sunt legați de paturi, sedați și lăsăți să moară tocmai de cei care au depus un jurământ să-i salveze”.Avem oare alta opinie cand toti romanii vad ce se intampla? Cum sa contrazicem crimele puterii dictatoriale impotriva propriei populatii?Acesta este adevarul, pentru ca vinovatii sunt protejati de mafia politica de la conducerea statului si refuza deferirea banditilor si talharilor instantelor de judecata, pentru pedepsirea lor si recuperarea prejudiciilor de zeci de milioane de euro furate de la bugetul statului.

  34. @Marele Urs
    „acu nu mai e de ieșit in stradă, nu să te mai fâțâi de colo-colo”
    -ori urmeaza sa te liberezi ori iti lipsesc gratiile…
    „care respecți legile DAR mai ales pe alții”
    -stilistu lu pe paianjen pe tavan,ne-ai spart la memorie cu „dar”,
    „marele urs e un cacat dar si pute!”

  35. Nu am vazut inca masti conforme prin care sa nu treaca virusii minuscului si prin care sa potu respira normal! Ai dreptate distribuitorii de masti sunt adevaratii teroristi! Sunt atatea boli cauzate de virusi sau bacterii care omoara un procent mult mai mare decat presupusul covid si nimeni nu a reusit (sau nu a vrut) sa faca un vaccin sau un medicament contra lor! Dar iata ca in cateva luni se face un vaccin expres anticovid cara nu da imunitate si pe langa reactii adverse, mai omoara si oameni! Adevaratii teroristi sunt distribuitorii de vaccin neomologat! Adevaratii teroristi sunt medicii de la ati care se scuza de metodele lor teroriste de a seda si a lega pacientii la ati! Sa ne spuna si noua in baza caror legi si regulamente nationale fac astfel de chestii teroriste care omoara oameni!? Benedek Imre medic, acuza medicii de la ati ca au legat si sedat pe fratele sau Benedek Istvan, de asemeni tot medic, care a murit in urma acelor rele tratamente de la ati! Institutia care afirma ca acei medici au actionat legal sa ne spuna temeiul legal national in baza caruia au actionat asa si in plus temeiul international medical legal, care, ca si Catu, zice ca in alte tari se procedeaza la fel ca la noi!

  36. Cred că și românu ar trebui să-și dea seama că virusul există și e ucigaș. Nu vrei să te vaccinezi, ai frici, OK, Atunci izolează-te și nu crea probleme altora. Căci poate tu, deși prost, nu mori, dar mor alții pe care infectezi. Deci acceptă vaccinul, masca, distanțarea,.sau stai dreaqu acasă sub fusta nevestii.. Posibil ca și vaccinat stai acasă, căci rămâi transmițător periculos..și prea puțini alții sunt vaccinați..

  37. @marele urs -daca si vaccinatii sunt transmitatori periculosi, asa cum zici tu, la ce e bun vaccinul?! Doar pentru prostii care cred ca covidul e ucigas si stau sub fusta nevestei, la fel ca tine?! Daca ai sugerat statul sub fusta nevestei ca e bun, inseamna ca la-i probat personal!

  38. Ursule,vaccineaza-te ,ma ,ca nu te opreste nimeni.Ce dracu te tot tangui atata.Daca poti sa dai un exemplu de cineva mort de corona primit de la altcineva,exprima-te.Daca nu ,du-te la loc sub pat de unde nu mai iesi de frica de un an incoace.Prostul dracului.

  39. O prefeream pe Sosoaca, Citzu un mare cap patrat

  40. De erai treaz, puteai afla că și vaccinații mai apucă boala, virusul, dar nu fac forme severe, nu mor,. însă o pot transmite,. Clar bre ciumete ??

  41. @marele urs-nimeni nu a murit de covid, ci cu covid(adica gripa) netratati de alte boli din cauza asazisului covid! Teroristii si adevaratii ucigasi sunt producatorii de vaccin, de masti si cei care obliga la asa zisele masuri si restrictii contra covid, plus medicii de la ati care leaga pacientii si ii sedeaza, nu le dau apa! Benedek Imre, medic acuza uciderea la ati a fratelui sau de malpraxisul medicilor!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.