Nicușor Dan, pe urmele lui Firea: îți dă și el o pomană

Cei care se vor vaccina anti-COVID-19, pe 1 iunie, la centrul drive-thru din Piaţa Constituţiei, vor primi bilete gratuite la teatre şi muzee din Bucureşti, transmite primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

„Toţi cei care se vor vaccina anti-COVID-19 mâine, 1 iunie, la centrul de vaccinare drive-thru deschis de Primăria Capitalei în Piaţa Constituţiei vor primi bilete gratuite la teatrele şi muzeele din Bucureşti. Dacă vă vaccinaţi pe 1 iunie, puteţi merge apoi gratuit, împreună cu familia, la piese de teatru, puteţi să vizitaţi muzee din Bucureşti sau să vedeţi spectacole de circ. Biletele gratuite se emit pentru instituţiile de cultură aflate în subordinea Primăriei Capitalei şi sunt valabile până la finalul anului”, a scris Dan pe Facebook.

Centrul din Piaţa Constituţiei s-a deschis pe 29 aprilie, vaccinul folosit fiind cel de la compania Pfizer. Persoanele care doresc să se imunizeze aici se pot prezenta doar cu actul de identitate şi un chestionar de triaj completat. Chestionarul poate fi accesat pe platforma RoVaccinare. Centrul funcţionează de luni până duminică, în intervalul orar 8,00 – 20,00 şi dispune de patru fluxuri.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Ioana Radu 8517 Articole
Author

7 Comentarii

  1. HORROR CU IMBECILI. ACESTA ESTE UN SPECTACOL PE CARE IL URMARIM GRATIS SI DE FIECARE DATA CAND INTRA IN SCENA TRADATORII ROMANIEI.

  2. Kamarad Benone se Screme sa tina la Strict Secret lista cu Amantii OberStumpFuhrerului Suprem.
    Dezertorul Nikalay Ciuka Magnificul l-a Insarcinat pe
    Tembelul Congenital Nikusor Dan Pedofilul sa ofere Pomeni Toxice primatelor acefale din Capitala Mea cu Coviltir care se vor Vaccina in Direct cu Veninul Globalist produs de Dr. Anthony Fauci, zis Ingerul Mortii.
    Veti primi Diplome de Luptator AntiCovid cu Merite Deosebite, Spatii Comerciale, Teren Intravilan, Mercedes S Klass sau BMW Seria 7 si Pensii Speciale.
    INTREBARI?!?

  3. Plicusoare ai dat-o pe copii peist ?
    Ca tu gol pe dinafara, gol pe dinauntru, doar la spaga ravnesti, ca musca la …rahat

  4. Mama mama,ce era la gura ta doina, dacă dădea firea bilete gratis. Cum poți sa postezi asa ceva tocmai tu care scriai ce scriai când dădea firea pomeni electorale ? Dacă dă Nicușor e frumos și demn. Inconsecvento mizerabilă.

  5. Auzi băi, Mucușor Plicușor Ban…tu crezi că așa ieftin sunt eu ca să îmi vând sănătatea pe biletele tale de cacao ? N-ai tu bani Mucușoare ca să mă convingi tu pe mine… fătălăule…

  6. Cei care se vaccineaza vor primi bilete la: Dineu cu proști si Idiotul. Cei care ofera la : Suflete moarte si Colț Negru, căci despre Colț Alb avem interdictie de la USR ca să amintim. Jhonny are acces la Slugă la doi stăpâni iar cei nevaccinatii la Guantanamo si Auschwitz ca actori figuranți. Al dracului de javre globaliste, ce jalnici sunteti.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.