A murit ”cel mai fericit câine din lume”. Cine nu-l cunoaște?

A murit Kabosu, „a căzut într-un somn adânc”, vineri dimineață, la vârsta de 18 ani,  scrie Atsuko Sato, stăpâna lui, într-o postare pe blog, scrie stiripesurse.ro.

O educatoare de  la o grădiniță din orașul japonez Sakura crede ”că a fost cel mai fericit câine din lume”. Este câinele care a lansat o mie de meme-uri „doge”.

În 2010, pe  Internet a apărut într-o fotografie, avea labele încrucișate și te privea cu o expresie întrebătoare. Firește, s-a răspândit rapid pe forumuri ajungând  cel  mai ușor de recunoscut animal.

A declanșat o proliferare a meme-urilor „doge”

Bazată pe o greșeală intenționată de ortografie a cuvântului „dog”, utilizatorii de internet  au photoshopat chipul lui Kabosu pe produse de patiserie, repere și alte animale.

În decembrie 2013,  Kabosu a devenit chiar imaginea criptomonedei, replica ironică, Dogecoin, la Bitcoin, ca dragoste a Internetului pentru meme-urile cu animale.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

7 Comentarii

 1. La 18 ani arata foarte batrana.
  Batranetea e grea si la caini. Fie sa mearga in paradisul cainilor!
  A scapat de suferinta.

 2. Mie nu-mi functioneaza Telefonul Fix ! Nu mi-a Functionat Nici Internetul ! Si când a dat drumul la Internet functiona Internetul dar Nu Funciona nici un Brawser ! Ca era Serverul Oprit !

 3. „și te privea cu o expresie întrebătoare. ”

  -a mirosit o conspiratzie,
  vezi pe arhiva lu 4chan & 8kun.

 4. @Mioriţa „A scapat de suferinta.”

  -banuim ca „mioritza” e chiar alrahatu,
  le are cu euthanasia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.