Actor de Oscar, găsit mort

Actorul sud-coreean Lee Sun-kyun, cunoscut mai ales pentru rolul său din filmul Parasite, premiat cu Oscar, a fost găsit mort, potrivit poliției, relatează BBC.

Se crede că actorul (48 de ani) a fost găsit inconștient într-o mașină, miercuri, într-un parc din centrul Seulului.

Nu este clar dacă Lee s-a sinucis, dar poliția a primit un raport potrivit căruia acesta ar fi plecat de acasă după ce a scris un bilet, a declarat agenția de știri Yonhap.

El era investigat din octombrie pentru presupusul consum de droguri, însă testele sale de droguri au avut rezultate negative sau neconcludente.

Poliția a declarat că regretă faptul că Lee a murit în mijlocul investigațiilor, dar că ancheta a fost „efectuată cu consimțământul”, a relatat News1 Korea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

2 Comentarii

  1. ” Thai police suggested the death might have been from accidental suffocation due to auto-erotic asphyxiation, since there was no suicide note and he was found with a rope tied to both his neck and his genitals. ”

    -actoru e ca drojdia din butoi.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.