Al doilea titlu mondial consecutiv!

Echipa Danemarcei a cucerit al doilea său titlu consecutiv de campioană mondială la handbal masculin, duminică seara, la Cairo, după ce a învins în finală echipa Suediei cu scorul de 26-24 (13-13).

Danezii şi-au apărat titlul cucerit pe teren propriu în 2019, când au învins o altă rivală scandinavă, Norvegia, cu 31-22.

În finala mică, Spania a învins Franţa cu 35-29.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.