Anca Alexandrescu, amenințare extremă – „Cineva a pus preț de 10.000 de euro pe viața ei”

Anca Alexandrescu, de la Realitatea Plus, a primit amenințări cu moartea pe rețelele sociale, motiv pentru colega sa, Alexandra Păcuraru, cere să se înființeze ” o poliție virtuală a platformelor sociale”.

Care-i mesajul

Anca Alexandrescu a anunțat că va face plângere la poliție și la SRI.

„Mesajul este vizibil pe pagina mea de socializare, poate fi vazut de oricine. Da, a pus 10.000 euro pe capul meu pentru cine doreste sa o omoare pe putinista Anca Alexandrescu va primi 10.000 euro de la un domn care isi spune dl. Doru Malai sau asa ceva.

Evident ca este un cont fals. Astept sa revin acasa. Voi face plangere si la politie si la dl. Anton Rog sau cum il cheama de la SRI, sa cerceteze, sa vada cine se ocupa cu asa ceva, pentru ca deja este amenintare directa”, a spus Alexandrescu.

 

Alexandra Păcuraru: 

 

„Fac apel sa se înființeze si o poliție virtuală a platformelor sociale, ca acolo unde se instiga la ura, cei vinovați să răspundă penal! Unii poate doar se joaca cu vorbele, ca atât știu și pot: trei cuvinte si alea ale urii si vibrației cele mai joase. Dar mulți poate chiar simt, chiar trăiesc ura pe care o exprima in scris. Poliția trebuie sa îî blocheze, să îi izoleze ca sa nu reprezinte un pericol real.

Amenințări a primit și colega mea, Anca Alexandrescu. Cineva a pus preț de 10.000 de euro pe viața ei. Incredibile vremurile pe care le trăim! Anca Alexandrescu nu este doar colega mea, ea e parte din familia Realitatea Plus! Este un jurnalist iubit de telespectatorii ei, detestat de mafioții pe care îi dă în vileag, dar e si mama care și-a crescut singura copiii. Este un om asumat și mai curajoasa decât mulți bărbați declarați luptători, care zic ca fug la lupta dar fac cale intoarsă sa vadă cine ii ține de cămașă, ca sa nu atace! Nițte lași ascunși după conturi false! Poliția trebuie sa intervină si persoanele ce fac aceste lucuri sa răspundă penal A venit vremea să investim mai mult în securitate, în armată, trebuie să pregătim acest popor pentru orice pericol i se așterne în față”, a transmis Alexandra Păcuraru într-un editorial în care-l laudă pe Marcel Ciolacu pentru vizita în Israel.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

26 de Comentarii

 1. Editat aceasta purie inutila e o suma astronomica,o cursa de soareci costa mai putin

 2. Editat Niște tzatze. mai este și toantă aia de la realitatea, îmbrăcată în paramilitar. Ridicol! Sora lui zelenski

 3. Pentru idioți,asemenea gogomanie.Oricum duduia nu merita mai mult de doi bani găuriți.Gugustiucii postaci de pe forum se vor da de ceasul morții.Da vedeți analize și narative de sta pisica in coada.

 4. ‘ Neînfricatei … ‘ i s-a făcut frică și vorbește prin intermediul Alexandrei Păcuraru ?! ‘ Cine se aseamănă se adună ‘, monologuri introductive inteminabile, abia după ‘recitarea din prompter’ prezintă invitați, în emisiuni contează parerea acestora nu a moderatorului.

 5. …exista deja, trebuie doar sa mearga sa depuna plangere…

 6. Tovarasele astea nu stiu ca traiesc in capitalismul pe care si l-au dorit? Capitalism zici – bani zici. ATAT! Nimeni nu face nimic decat pentru bani, si oricine face orice pentru bani. Se pare ca e mai usor sa iei viata cuiva decat sa sapi un canal de irigatie. Asa ca … JOS KOMUNIZMU!

 7. Asta cu „studioul liber de nevaccinati” ar trebui sa taca din gura

 8. La densitatea enorma de pupatori in fund ai lui Putina si de sustinatori ai mafiotilor din Rromanistan pe retelele sociale mioritice, chiar ma mir ca amenintarile impotriva Ancai Alexandresu au venit atat de tarziu.
  Ca prea ,,combate bine” impotriva acestor specimene……[Rumburak]

 9. Da , Anca Alexandrescu este un jurnalist iubit, mai ales cind sare calul!

 10. Parca am mai vazut asta : dd ,otv , butoiul si interlopul , vaida si tentativa in direct .

 11. paguba aia de Pacuraru cu ”steagul Transilvaniei” pe fundal. Nimeni, nimic, serviciile?

 12. Oaauuu.. Editat.Sărăcuța dă din clanță, are cunoștințe, dar nu pune niciodată punctul pe ”i”..Zice ceva mnereu fără finalitate..Pe urmă are invitați permanenți cam dubioși,, care au cam sfeclit-o uneori,..cu un trecut nu porea glorios… E o greșeală să-i ții in preajmă..

 13. vrei reclama gen Dragnea, inventezi orice. În tara noastră nu au am avut asemenea nebuni. Din fericire, Doamne-fereste!

 14. Cand citesti aceste comentarii te ingrozesti de gradul de decadere intelectuala si morala la care s-a ajuns.

 15. Dar cine sunt aceste doua personaje, A.A si A.P.? De ce li se da atata importanta?

 16. Cititor Intr-adevar. Dupa ce l-am citit pe al tau, m-ai convins. Nici nu ma mai intereseaza ce au zis fufele fasciste de la tv. Bravo !!

 17. o dedicatie pentru indragita sereista de muzica populara ,intrepretata la cobza:
  Fata mamii ce-ai vrea tu
  Un Putin sa-ti dea mamica
  Nu,nu mamico nu
  Toata ziua bombe,bombe
  Noapte ii trebuie plombe
  Nu nu mamico. nu”..

 18. „Evident ca este un cont fals.”
  -a ajuns subiect de bancuri proaste si atata tot!

 19. Eu am vazut teroristi care ma amenintau ziua in amiaza mare ca nu vroiam sa ma las pe post de cobai.

 20. Nici produsul nu mai e ce era odată! Inflație, banu scump, clienți puțini…

 21. Doua panarame jalnice , cu ifose , care se baga singure in seama , ca sa nu mai spun ca nici nu le da desteptaciunea afara din casa , dimpotriva . Ele zic ca o au mare dar , in fapt e tare mica ! Exact cum zic ele de unii barbati , mai mici sau mai mari si tari in minte . De , coconițe !

 22. Toți proștii își dau cu părerea că doar se spune că avem democrație și au dreptul să arunce cu rahatul care l-au mîncat pina le iese înapoi .Ce ar mai fi de spus e că dacă se simt lezați te trimit să înveți gramatica limbii române parca ei ar fi marii specialiști .Asta e ,daca ei au avut bani și și-au cumpărat diplome acum se cred marii înțelepți ai lumii și nu ai voie să-i contrazici .Așa că mai bine este sa taci decit sati pierzi timpul cu analfabeții cu diplome și doctorate și sati uzezi nervii cu astfel de specimene.

 23. Pentru aceasta persoana mediocră ,suma este exagerată.Trebuia sa vina cu o gogoașă mai credibilă .

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.