Anchetă de corupție la Antifraudă

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie efectuează, joi, percheziţii în mai multe locaţii, printre care şi la sediul Direcţiei Generale Antifraudă din Capitală, în legătură cu infracţiuni de corupţie comise de funcţionari cu atribuţii de control, au informat surse judiciare.

Potrivit surselor citate, în contextul exercitării atribuţiilor de serviciu, funcţionari care efectuau controale la societăţi comerciale ar fi modificat rapoartele în aşa fel încât respectivii agenţi economici să nu plătească obligaţiile financiare pe care le datorau statului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

5 Comentarii

  1. pana si cei de la antifrauda isi dau seama ca stangand latul pe cetatean si latul lor va fi scurtat curand…cand toti vor pune lacatul pe usi, sper ca realizati ca voi nu veti mai exista ca institutii si ca TARA…

  2. He he ! Cred ca in Romania, pina si floarea de nufar cind apare pe lac, este neagra ! …

  3. La ANAF ar trebui cele mai mari salarii ! Salarii si pensii la fel cu cele ale procurorilor. La fel ca in SUA. Sunt cei mai utili bugetari si….cei mai susceptibili la spaga.

  4. Da, de acord, dar trebuie aplicata metoda magarului caruia i se da ori morcovul, ori girbaciul pe spinare … regulile ar trebui sa fie cit se poate de clare, inca de la angajare la aceasta institutie : salarii si conditii de munca bune, negociate si acceptate de comun acord, dar cind se „greseste” (ca in articol) si pedeapsa sa fie dura.

  5. Eu unul astept sa vad si prima descindere ANAF la casele porcusorilor din DNA… sa vedem si reversul medaliei

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.