Arafat. „Ferma Dacilor ar fi trebuit închisă în 2019”

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a declarat că Ferma Dacilor ar fi trebuit închisă în 2019. Într-o intervenție la un post TV s-a arătat intrigat că, deși s-au descoperit nereguli, nu au fost date decât câteva avertismente.

Mai mult, Arafat a arătat că au trecut patru ani de la ultimul control și nimeni nu  a mai făcut verificări

”Când ai constatat nereguli te duci și reverifici, în niciun caz nu trec patru ani, hai să lăsăm cei doi ani de pandemie, totuși sunt doi ani în afara pandemiei”.

Pompieri forțați să iasă la pensie din cauza neregulilor

„Fostul inspector șef al Inspectoratului județean Prahova și fostul prim adjunct al Inspectoratului Județean Prahova, care au plecat acum doi ani, nu au plecat de voia lor. Deci ei au plecat în urma mai multor sesizări în urma ridicării accesului la documente clasificate în urma unor constatări asupra activității lor în relație cu mai multe situații.

Plecarea lor atunci a arătat că ministerul a sesizat că sunt probleme, motiv pentru care ei au trebuit să treacă în rezervă. De ce nu s-au făcut controale ulterior, aici nu avem ce să explicăm.

Raportul se referă la perioada 2019 – 2023, este simplă situația. A fost făcut un control în 2019, s-au constatat 6 nereguli, s-au dat doar avertismente și după care nu a mai mers nimeni acolo până în ziua de azi, ceea ce e ciudat pentru noi, mai ales că atunci când ai constatat nereguli te duci și reverifici, în niciun caz nu trec patru ani, hai să lăsăm cei doi ani de pandemie, totuși sunt doi ani în afara pandemiei.

Hai să spunem că eram foarte ocupați cu problema războiului din Ucraina în primele câteva luni din 2022, totuși a mai rămas restul din 2022 și 2023 și tot nu a fost vizitat acolo”, a spus Raed Arafat, joi, la un post TV.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

17 Comentarii

 1. si cate cosmelii botezate moteluri,or mai fi
  lagare de batrani,spitale imputite,scoli cu wc in curte si cate si mai cate iar primarii escroci primesc pensii nesimtite
  statul roman in privinta controlului,e depasit ,toti care ‘çontroleaza’sunt ciubucari in frunte cu caricatura aia de la ANPC

 2. De ce n-ai inchis-o tu garoiule?…auzi pompierii erau ocupați cu razboiul din ukraina!…Da de ce nu cu Războiul din Mali?…sau Burkina Faso?…

 3. pe tine nu te mai schimba nimeni? Ca vad ca te tin toate partidele, ai si grade oare?

 4. romania era ocupata cu ucraina – hahaha – sa nu va mire daca nu este si el actionar pe acolo

 5. E prea târziu pt a spune ce trebuia făcut acum ” un secol”. Sa fim serioși. In tara asta care e sat fără câini nu interesează pe nimeni nimic. Se merge pe ideea ” lasă că merge și așa”. Oricum nu ne baga nimeni in seama pt că suntem vai de noi. Nu suntem în stare să facem nimic bun. Suntem ignorați pe toate planurile. Românii sunt buni numai de jecmănit. Toți imbecilii care nu fac nimic rămân în funcții. Cine a ” controlat” ferma și s-a ajuns la dezastru să facă pușcărie. In România cu cât ești mai prost cu atât ai funcție mai mare. Rău am mai ajuns. Hoți, mincinoși, trădători.

 6. Ferma Dracilor n-ar fi trebuit sa fie deschisa niciodata. Nu intrunea nicio cerinta in privinta PSI si a avizelor de toate felurile……[Rumburak]

 7. Vraja marii! Privatii fura cot la cot cu organele statului care trebuie să-i controleze. O mana spala pe alta și amândouă fata! Să vedeți ce averi au lucrătorii APIA, cei mai mari hoți din fondurile europene și Luluta doarme!

 8. In Romania incepi o constructie cu un aviz de construire apoi se schimba legea de paispe ori si trebuie sa obtii alt aviz dupa ce ai cladirea facuta 90%. Si daca nu il ai urla toate televiziunile : „Domneeeee nu a avea aviz de construire! „. Pai e cineva nebun sa construiasca fara aviz ca sa riste demolarea? Nu, doar statul e nebun sa faca schimbari legislatice continuu sa-i zapaceasca pe toti.

 9. Ce-ai făcut tovarășul de la partid care ai baut și n-ai plătit? Colectiv,Crevedia,căminele groazei, sura Dacilor etc! Ce urmează? Avem legi dar organele nu o pun in aplicare!

 10. Toate ca toate da’ Arahatu n-ar trebui sa mai dispună de “autorizatie” pentru aparițiile la TeMBe…

 11. Eu unul sunt de parere ca Arahat ar trebui detasat sa penseze victime in Fasia Gaza ca parte din ajutorul acordat de rromania

 12. Mafia transpartinica din Romania: psd=pnl=usr aceleasi mizerie!

 13. Demisia Arafat !!! Prea multe catastrofe s-au petrecut ,,in curtea” ta si nu ai dat socoteala pentru nimic ! Mreu a fost vinovat altcineva, numai tu esti ,,fata mare” ! Dupa Colectiv au demisionat ministrul sanatatii, Nicolae Banicioiu, primul ministru Victor Ponta, primarul de sector Popescu Piedone a facut puscarie ! Inchei – DEMISIA RAED ARAFAT !!!

 14. Poate sa vina și Mohamed bine Salman ,problema in Romania sânt neosecuristii comunisti și SLEATCA de familiari si golani care nu respecta reguli și legi de nici un fel ei sant invincibili,numai focul îi poate distruge😁

 15. cam debandada sub arafat…

  sa facem inventarul lui 2023:

  caminele de batrini
  crevedia – explozia
  pacanelele – cit cistiga ciolacu la afacere?
  localul cu tenta politica ferma dacilor…

  ar fi existat toate acestea fara spate politic transpus in complicitatile autoritatilor??? nu.

  si mai urmeaza pentru ca ce e facut strimb, la un moment dat, crapa si se sparge… iar politiciul nostru s-a ocupat numai cu mismasuri… sint curios de avengura viitorului scandal… este inevitabil.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.