Atacul, cea mai bună apărare. Tomac reclamă Austria. Respectă sancțiunile impuse Rusiei?

Eugen Tomac a anunțat, joi, că a solicitat Comisiei Europene să verifice dacă Austria respectă deciziile UE privind regimul sancțiunilor la adresa Rusiei. Președintele PMP vrea să știe  dacă „le sfidează”, așa cum o face atunci când blochează accesul României în Spațiul Schengen.

„Rusia amenință în mod constant țările noastre.Tot Rusia a declanșat un război absurd în care oameni nevinovați sunt uciși zilnic, doar pentru că nu doresc să trăiască sub influența negativă a Kremlinului.

Drept răspuns la aceste amenințări și încălcări ale dreptului internațional, Uniunea Europeană a impus sancțiuni.Cu toate acestea, există state membre care ignoră sancțiunile și continuă să facă afaceri cu oamenii lui Putin, cum este cazul Austriei.

Din acest motiv, am solicitat Comisiei Europene să verifice dacă guvernul de la Viena respectă deciziile UE privind regimul sancțiunilor sau le sfidează, așa cum o face atunci când blochează accesul României în Spațiul Schengen cu un cinism inacceptabil”, a transmis Tomac, într-un mesaj postat pe Facebook.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

9 Comentarii

 1. Nu mai citati acest (editat) basist care nu poate face ceva.

 2. Cine e Tomac asta, si cum de-si permite asemenea imbecilitati, informator ordinar ce se afla? nu si-a gasit pe cine sa denunte, decât Austria, ca pe toti din anturajul lui i-a terminat? România e-n faliment din cauza Austriei si Rusiei ori din cauza românilor însisi, a tipilor care-au orchestrat lovitura de stat din 1989 si urmarile ei nefaste, cu rezultatul ca România, îndatorata pâna peste cap, si lasata si fara patrimoniu financiar, natural, arhitectonic, înceteaza de-a mai exista? rusii au ocupat România cu baze militare transformând tara-n linia I a frontului, daca un razboi, sau „aliatul” ei „strategic”, SUA falimentare? Ce cauta Tomac asta-i viata publica? cui îi apartine? carui partid? cine si-a tradat tara „promovându-l”? Plus ca indiviul are pulsiuni criminale : Rusia a actionat în legitima aparare atacând Ucraina, în care rusofonii, dar si restul minoritatilor natioale, românii, inclusiv, erau si sunt, înca, tratati în rasa inferioara, bombardati zilnic, lasati pâna si fara APA de BAUT si mâncare, nu numai fara locuinte, fiindca nu li se mai platesc salariile si pensiile, li s-au închis scolile cu limba materna de predare, între care, si româna! Tomac = un tradator de tara. Nazist în regula, si individul. Sa se ia de mâna si sa se pupe cu Jale-nski si sorosista de la Chisinau, înca doi tradatori ai propriilor tari si popoare, azi, si-n ruine, si-n faliment, si ele, la fel României.

 3. (editat) Tomac asta are impresia ca tarile adevarate ca Austria nu-si protejeaza interesele ca, coloniile de sclavi din UE. Austria, Ungaria si altii si-au negociat exceptii la toate sanctiunile impuse de voi prostimea.. si la petrol, si la gaze, si in alte domenii, iar sanctiunile trebuies revotate la fiecare 6 luni… asa ca in momentul cand se aproprie de expirare, pot oricand sa spuna VETO si nu se mai aplica la nivel de UE, iar statele care vor sa le aplice individual, pot sa sufere singurele.

 4. @ Ghro 12:09
  + 10 ! 🎯
  Să facă la fel și cioCovrigaru’, măCiucă…ăăă și Dulapul Plimbăreț.
  Dacă pot, măRog…🤮

 5. Acest (editat) Franarul Tomac nu pierde nici o ocazie se face de rahat pe el si tara pe care o reprezinta. Shengen nu functioneaza, Austria a spus clar ca daca RO si BG intra, atunci migrantii care sunt deja sau vor ajunge in sutele de insule grecesti (Grecia este in sp. Shengen) pot intra direct in Austria. Deci omul a spus cu subiect si predicat ca nu se poate. Intre timp alte tari Shengen (Slovacia, Italia) au introdus deja controale la frontiere. (editat) asta de Tomac e chiar atat de (editat) sau se preface ca nu intelege?

 6. Repede se mai inflamează pupători de funduri bolșevice.

 7. Acest individ tomac nu știu cine este dar sigur se comportă precum prostul clasei care după ce rămâne corigent se duce să facă plângere colegilor săi pe care ii bănuiește că ar fi copiat …in timp ce el a dormit pe el ….genul de om care nu e bun nici de învățat nici de copiat ….. și după cerșește demnitatea și se scuză cu acuze ….asta este comportamentul unei slugi băloase care stăpânul ii da peste bot … adevărații lideri nu suportă lingușitorii ordinari și nici plângăcioșii pârâcioși …asta este demnitatea demnitarilor din Romania …..

 8. @Ileana rollason& ghro: si tacuises philosophus mansises. Te afli-n treaba. Funduri (însa americane, românofobe) tu pupi.

 9. Da’ de când a dobândit UE dreptul de a decide cu cine are sau nu voie un stat suveran să deruleze relații economice?!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.