Au amenințat că violează o fetiță de 4 ani, dar au scăpat de cătușe

Doi bărbaţi din judeţul Iaşi sunt cercetaţi pentru infracţiunea de ameninţare, după ce l-au contactat prin apel video pe un bărbat dintr-o familie rivală căruia i-au spus că îl bat, îl omoară şi îi violează fiica în vârstă de patru ani.

Indivizii care au amenințat au fost plasaţi sub control judiciar,
Potrivit procurorilor cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău, care instrumentează acest caz, cei doi inculpaţi şi bărbatul pe care aceştia l-au ameninţat fac parte din familii care au neînţelegeri mai vechi. Fapta de ameninţare a avut loc în seara zilei de 12 iulie.
„Din probatoriul administrat până la acest moment procesual rezultă suspiciunea rezonabilă că pe fondul unui conflict mai vechi dintre membrii familiei Ş. şi cei ai familiei D., la data de 12.07.2023, în jurul orelor 22:00, prin intermediul unui apel video, inculpaţii D. R. zis P. şi D. F.–D.–G. zis B. au contactat persoana vătămată Ş. G. zis B., context în care l-au ameninţat pe acesta şi pe familia sa cu bătaia şi moartea, că vor intra peste el în casă şi îi vor viola fiica minoră de 4 ani, situaţie în care persoanei vătămate i-a fost creată o stare de temere”, se arată într-un comunicat al Parchetului.
Cei doi bărbaţi suspectaţi de comiterea infracţiunii de ameninţare au fost plasaţi sub control judiciar.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

7 Comentarii

  1. Procurorii si judecatorii au gura umpluta cu aur de catre neamul lui Cioaba. Sunt tot grup infractional organizat. N-o sa vedeti niciun minoritar maro condamnat pentru ce face.

  2. Este vrajeala securistilor procurori care vor sa-i convinga pe romani ca nu au nici macar un minut de odihna. Mai nou in lipsa de cazuri reale pe care le ocolesc inventeaza povesti pentru cei cu mintea slaba. Amenintari de acest gen fac toti betivii. Pe Ciolacu il ameninta #rezistii cu miile.

  3. nu degeaba au americanii 1% din populatie
    in diverse forme de reprimare…..

  4. inca un exemplu de ce dispretuiesc intregul sistem „juridic” din rromania… chiar si in rara situatie cand dai de niste politisti care se deranjeaza sa faca niscai treaba, garantat dai de niste porcusori care dau cu NUP, sau niste „judecatori” care dau cu suspendare la fapte grave, dar infunda puscariile cu amaratii care au furat ceva de mancare sau ca sa vanda sa-si ia ceva de mancare

  5. Cei 2000 (doua mii) de politicieni si miliardari de pe lista lui Epstein au scapat toti. Plateau ca sa poata viola copii de 5-8ani.
    Dar fiind in tara lu Satan, nimeni nici macar nu investigheaza cazul.

  6. Au scapat bininsor,daca violau fetita,ar fi fost cercetati in stare de deplina libertate.Justitea mea endependenta,duduie si paraie ca un putregai ce este.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.