Australian Open. Ana Bogdan a câștigat primul set, dar ce-a urmat…

Prima veste proastă pentru români de la Australian Open, competiție care a debutat duminică.

Ana Bogdan, locul 66 WTA, a fost eliminată, duminică, în runda inaugurală de la Australian Open după ce a câștigat primul set.

Bogdan a fost învinsă de sportivă cehă Brenda Fruhvirtova, în vârstă de doar 16 ani, venită din calificări, locul 110 mondial, scor 2-6, 6-4, 6-3.

Meciul a durat două ore şi 19 minute.

 

Din România se mai află pe tabloul de simplu  Jaqueline Cristian şi Sorana Cîrstea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

7 Comentarii

  1. Mai ghini s-apuca di batut covoară… Că încă-i tinără și-ari șanșă di afirmarii!

  2. Primul set a fost setul in care cehoaica a ,,citit-o” pe Bogdan. Sa nu ne mai facem iluzii, tot ce avem acum la tenis feminin sunt pleava. La cel masculin n-avem practic nimic……[Rumburak]

  3. intrebarea este ce naiba a cautat acolo ca atita timp cit nu esti macar in primii 20 nu existi. A facut doar o excursie si atit. Asteptam poze de malul oceanului cu ea ca de tenis nu avem ce vorbi cu ea..

  4. Cehoaica e foarte buna, mai are o sora, Linda, care este mai bine clasificata. Se pare ca Ana nu are conditie fizica suficienta, castiga primul set apoi se prabuseste.

  5. Cand mimezi tenisul sigur vei da peste una care chiar joaca tenis si care te va umili,evident in primul tur….Jucatoarele de tenis ajung in sferturi sau semifinale…balastrul pleaca acasa dupa turul I sau cu mult noroc in turul II…

  6. Trebuia sa castige o NECUNOSCUTA , din marea CACAMETRIE a invingatorilor din al 2-leaWWM !!! CEHIA !!!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.