Avem o gimnastă minune. Trei medalii de aur

Performanţă fenomenală la gimnastică ritmică.

Amalia Lică a câştigat, joi, trei medalii de aur în finalele pe obiecte ale junioarelor din cadrul Campionatelor Europene de la Budapesta. Lică a obţinut în urmă cu o zi şi aurul pe echipe.

Sportiva s-a clasat pe primul loc la cerc, măciuci şi panglică.

„A patra medalie de aur pentru Amalia Lică!
Româncă a reușit să câștige titlu continental pentru junioare și la panglică, la Campionatele Europene de la Budapesta 2024.
Ieri a luat aur la echipe, azi (joi – nr.) la cerc, maciuci și panglică.
Amalia Lică e antrenată de Adriana Mitroi și e legitimată la ACS Dandri.
Felicitări, pentru amândouă! Mândri de voi!”, a transmis Comitetul Olimpic și Sportiv Român

FOTO/VIDEO

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

8 Comentarii

 1. Felicitari. Inca mai avem sportivi de”aur”.Hai ROMANIA !

 2. Felicitări..
  Vor mai fi medalii dacă se vor păstra acele tradiții a școlii de gimnastică română.. Totuș trebuie de luat în considerație lipsa echipei din Risia..

 3. Am auzit, de la cineva ce s-a lăsat, că făceau șase ore pe zi antrenament.
  Am făcut sport de mic, mai apoi de performanță; toți copiii mergeam de plăcere, de-abia așteptam antrenamentele, necazul de pe lune dacă ratam unul. Ca să nu-nceapă careva cu maltratarea gimnastelor.
  Dacă pînă-n 1989 mai alegeau copii de pe sate azi cred că-i aproape zero. Să-mi arătați prima sportivă, nu campioană, prima legitimată la gimnastică ritmică! Discriminare cît casa! Dar au timp, bani, logistică pt țigani pe care, de fapt, nu-i ajută, îi folosesc împotriva românilor.
  PS Ciudată căderea gimnastelor din Bulgaria la un sport unde dădeau ora exactă precum noi o dădeam la gimnastică artistică.

 4. Unde-i cutra ala de @Rammstein sa spuna ca fata are ,,maini de ourangoutan”? Daca fata se numea Fekete Ildiko ar fi fost zeita Afrodita.

 5. @ Aproape de likele
  Vai de capul tău, că nu-ți răsare din minte altă idee, decât cum pot să te legi de unguri. Altminteri de ce se ţin lanţ competițiile sportive în mult hulita Budapesta şi nu ìn micul…pe râs?!

 6. Nu cumva sunt din grupul sportivelor pe care primăriile și politicienii la nivel local nu le susțin, nu le sponsorizează, încât, se muta in alte localități pentru a continua performantele?
  Felicitări lor, felicitari pentru munca lor, munca de copil, începută și susținută doar de părinți de la 3-4 ani ca vârsta!

 7. Până n,’90 aveam zeci de gimnaste cu locuri de No 1,No2,No3,la campionate internationale

 8. O minune de fată, te iubesc romancuta talentată ce ești 👋👋👋👍

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.