Barna cere demisii: „România a fost umilită”

Vicepreşedintele USR Dan Barna a afirmat, joi, că România a fost „umilită” la Viena, prin noul refuz al Austriei pe tema aderării la spaţiul Schengen.

El îi acuză pe ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, care a fost miercuri în vizită la Viena, şi pe preşedintele Klaus Iohannis că „nu sunt în stare să livreze minime obiective esenţiale” pentru ţara pe care o conduc, potrivit unui comunicat USR.

„Din ciclul strategiei ‘Vorbe, nu fapte’ a guvernului PSDNL Ciolacu, adus de Iohannis românilor, ieri la Viena s-a consumat încă un episod umilitor pentru România. În prezenţa lui Cătălin Predoiu, Austria a spus din nou ‘nu’ aderării noastre la Schengen. Încă un ministru de interne pus cu mâna de preşedintele Iohannis se întoarce cu privirea senină, coada între picioare şi mâna goală din capitala Austriei”, a declarat Barna, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor.

El le cere miniştrilor responsabili pentru „eşecurile permanente” din ultima perioadă, precum şi preşedintelui Iohannis, să îşi asume răspunderea pentru „incapacitatea” de a livra ceea ce promit.

„Aflat într-una din permanentele şi lungile sale perioade de pauză, preşedintele României nu simte nevoia să ne dea vreo explicaţie pentru promisiunile, din nou false, din ultimele luni că: ‘o rezolvă’. De ani de zile numeşte miniştri paiaţe numa’ ego şi orgoliu, dar care nu sunt în stare să livreze minime obiective esenţiale pentru această ţară. Niciodată însă nici el, nici ei nu îşi asumă răspunderea pentru această stare de fapt într-o guvernare a laşităţii continue. În catalogul istoriei ‘României Educate’, dl. Iohannis încheie cu ‘absent permanent’ cel mai gol şi sec mandat de preşedinte”, a susţinut Dan Barna.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

13 Comentarii

 1. N-a demisionat Preşoi când ghicea în procesele penale de la CAP-Savonea şi voi visaţi la obraz şi bun simţ?

 2. Wow, Borno a scapat de justitie ? Cine este la Viena, Huhurezeanul ala de la Free-Europe, ala cu 60.000 de romani omorati de ala cu 3 clase, ca trenul ?

 3. Altfel ar fi stat situatia cu Barna presh … glumeam, desigur!
  Sictir!

 4. Moi Barna, moi buyet destept, tu cum ai scapat de justitie? Ai lins tuhasul care trebuie. Acum faci pe nebunul, degeaba ca nu te mai asculta nimeni.

 5. „Dan Barna” …asta nu hotul ala prins cu furturi din Fondurile Europene ?
  Ce onoare patata juridic mai are asta sa-i judece pe altii cand a demonstrat juridic c-a fost EXCROC fara morala ?
  PS. Mai are angajati pe bani europeni …”invalizi” ?
  BLEAH ! USR e tradare !

 6. „Dan Barna” … el e !
  Condamnat definitiv pentru imoralitate-hoteasca !
  HOTUL care desi prin in flagranti
  striga. HOTII ! 😀

 7. Dan Barna,spune cati bani erau in geanta de la aeroportul Baneasa, sa scoti USR de la guvernare?
  Dupa care poti vorbi si cu gura plina

 8. Hai cu prostii la condus tara
  Cu fatalaii si,, doinele”diabolice
  Se tulbura Oltul si toamna si vara
  Cand vede aceste fapturiDrogato-alcoolice!

  Fa doina ,mai lasa paharul cu votca
  Si sticla cu praf si p.i.s.at
  Si treci la facut ciorba de vaca
  Pentru copii si barbat!

  Fa chirolo cu mintea pierduta -n toxine
  Da-ti seama la bautura si rele
  Nu te mai lega de doamne frumoase
  Si capabile pana la stele!

 9. Sarmancur a decretat
  Ca e Alba ca Zapada
  Dupa o alta escapada
  Iar Pandele excretat
  Este Omul de Zapada
  Cu fata aia naroada
  Au trecut si la poezie
  unde sunt doi neailie
  poezii kitschiose
  „Nu te mai lega de doamne frumoase
  Si capabile pana la stele”ha,ha ha
  Vai de steaua ta!

 10. @ Doina hoitului , ce bucuresteanca esti ….. Dar „chirolo”te da de gol. Venita din Waslui City nu ? Ce „chirola”esti!Sau acum esti „Vacutza Zu-Zu”?intreb si eu. Ca vad ca te-ai facut si „poiata”,pardon poeta.

 11. După ce ne-a umilit navetistul. După ce ne-a umilit gașca de lgbtiqisti când au fost la guvernare, după ce ne-au umilit procurorii și judecătorii de pe culoar, dupa ce ne-a umiliți Iliescu, Băsescu, Orban, Ciuca, Ciolos, Boc, Citu, Tăriceanu, Radu Valie, etc, glasul impotentului Barna,care a furat din fondurile cetățenilor cu dizabilități e precum vocea măgarului aflat in faza de tranziție de la genul Beirut, la genul cu un singur ou și cu o jumătate de gaura, adică la un mutant, sluga a neomarxismlui cutural fără cultura, spirit și bun simt. E suficient. Zic și eu. Schimba-ti numele im Bar de noapte, frecventat numai de prostituate neomarxiste cu creier prajit în ulei de canepa și palmier pitic.

 12. Pai… Iohanis este parte a acestei „umilinte” . El este „calul troian” al austriecilor in Romania. Iar Predoiu este un bolovan caraghios. Ala ii da cu flit( spray pentru gandaci) si el ii multumeste de 5 ori in cuvantul sau la conferinta de presa. Ce mostra de sluga !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.