Becali a obținut ce a vrut de la qatarezi în transferul lui Florinel Coman

Este clar, foarte curând atacantul Florinel Coman, unul dintre cei trei jucători esențiali în cucerirea titlului alături de Darius Olaru și Adrian Șut, va deveni istorie pentru echipa bucureșteană. Joi s-au prezentat la Palat, la întâlnirea cu Gigi Becali, reprezentanții clubului Al Duhail din Qatar, care au venit să negocieze transferul internaționalului român, care are o clauză de eliberare în valoare de cinci milioane euro. Qatarezii au dorit ca această sumă să fie plătită totuși eșalonat, nu integral, cum prevede actul de eliberare al jucătorului, lucru pe care în cele din urmă Gigi Becali l-a acceptat, dar numai în condițiile cerute de el. Reprezentanții lui Al Duhail au solicitat acest lucru pentru că nu se poate ști dacă Florinel Coman va convinge sau nu, semnul lor de întrebare fiind legat de evoluțiile mai puțin constant bune la echipa națională ale lui Mbappe de România.

La sfârșitul întâlnirii Gigi Becali a arborat o mină triumfătoare, făcând la fața locului o conferință adhoc în care a prezentat detaliat ce propuneri a înaintat părții arabe, acceptate de aceasta.

Propunerile sunt în număr de două, obiectivul în ambele cazuri al lui Becali fiind păstrarea jucătorului pentru meciurile din tururile preliminare ale Champions League sau alte cupe europene în care ar continua FCSB:

Al Duhail să plătească 3,5 milioane acum și 1,5 milioane în septembrie, dacă FCSB nu prinde grupele cupelor europene. Dacă FCSB se califică, Becali renunță la restul de 1,5 milioane de euro

Becali acceptă 4 milioane de euro acum și încă un milion ca bonus, în funcție de performanțele lui Florinel Coman, dar jucătorul tot rămâne să joace în preliminarii

Eu am negociat cu ei… Au vrut să dea banii în rate. Ei au nevoie să dea 3,5 milioane, să dea 4 milioane și restul în funcție de meciurile jucate. Ei spun că riscă, că jucătorul nu impresionează la națională. Ei vor o asigurare. Le-am zis «Cine dă bani are un risc. Trebuie să riști». Ei au propus dă dea 4 milioane și restul în funcție de meciuri.

Dar eu le-am zis «De ce să dați 4? Dați doar 3,5. Dați acum 3,5 și în septembrie încă 1,5. Dar eu dacă mă calific în grupe cu Florinel, nu mai dați bani. Că iau 50 de milioane și nu mai am nevoie de 1,5». Renunț la 1,5 milioane de euro ca să-l am pe Florinel.

Reprezentatul lor a zis «Eu o să dau mai departe și vor spune da sau nu». Acum au rămas doar două propuneri. Cu alte cuvinte, Florinel va fi în play-off. Ori 4 și încă 500.000 cu 500.000. Ori 3,5 milioane. Dacă nu mă calific, să dea toți banii. Dacă mă calific, nu mai iau bani. Dar vreau să fie 5 milioane în cap.

Eu nu vreau să-l dau. Jucătorul face 10 milioane și voi vreți să dați 5. Cum să mai negociem? Dacă vin direct cu 5 milioane, nu am ce face. Există și varianta asta. Dar toți vor să economisească bani. Știți ce înseamnă 1,5 milioane? Sunt bani mulți”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

  1. Jucătorii esențiali în cucerirea titlului dă șampeoană au fost păntru saivan ALBITRII FeReFelei ilegale dă 35 dă ani, VĂRuiți în-fel-șî-kipp! Iar asta se va vedea clar în meciurili preliminare dă kupe ioropeni$$e…
    În rest, „e dăcît” O PIESĂ DĂ TIATR’. Balșoi tiatr. Pentru cei cîteva zeci dă mii dă ahtiați dă fuțibol mioritic rămași pă tarlaua publică, bucuroși că banu’ public e sifonat în favoarea lor.
    Ceea ce e culmea, e că reghizoru’ armînjitt privatizatt Mr. Beee’ are-noroc-cu-karu’ și-l vinde pă măPappe ăsta, deși în realitate ăsta valorează cît o ceapă dejerată (nici o entențîie dă ofensă derekțîonată la Pericseii lu’ RENEW Csalas Dáczyán!)……[Al-Rromburrhak]

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.