Boloș, despre măsurile pregătite de Guvern. Ce va face?

Marcel Boloş, ministrul Finanţelor, a transmis, miercuri seară, că măsurile pregătite de Guvern au impact asupra oamenilor şi mediului de afaceri. Înainte de definitivarea propunerilor este necesară o amplă consultare publică, a arătat ministrul.

Ministerul Finanţelor îşi continuă rolul de integrator al propunerilor fiscal-bugetare , se arată într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

„În tot acest proces am fost cât se poate de ferm: nu trebuie luată nicio măsură fără să implicăm şi să ascultăm vocile cetăţenilor şi să desfăşurăm consultări cuprinzătoare. În fiecare zi alocăm timp acestor consultări. Acest proces implică diferite părţi interesate din societatea noastră, inclusiv reprezentanţi ai mediului de afaceri, organizaţii non-guvernamentale, sindicate, experţi în economie şi finanţe. Astăzi am avut o discuţie cu AmCham Romania (Camera de Comerţ Americană), care ne-a oferit perspective valoroase pe tema pachetului de măsuri pentru redresarea deficitului şi pentru digitalizarea Agenţia Naţională de Administrare Fiscală. Discuţii asemănătoare am mai avut zilele trecute cu Roalimenta, Romanian Business Leaders, Asociaţia Patronala a Industriei de Software si Servicii sau Asociaţia Naţională pentru Băuturi Răcoritoare. Şi acestea sunt doar câteva exemple”, a transmis Boloş.

Marcel Boloş a precizat că măsurile pot avea un impact semnificativ asupra societăţii, asupra economiei şi asupra mediului de afaceri.

„Tocmai de aceea, trebuie să luăm în considerare toate perspectivele şi să luăm decizii înţelepte, echitabile şi bine fundamentate. Vă mai asigur că orice act normativ care va avea semnătura instituţiei noastre va respecta transparent toate etapele de elaborare, avizare şi aprobare”, a mai scris ministrul Finanţelor pe pagina de socializare

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

5 Comentarii

  1. Clujanul asta (gen Boc de Rachitele) a fost scos in lume de baietii lui Imre si propulsat apoi pe capul bucurestenilor in baza retetei ultracunoscute. Bolosh are mare tupeu sa vorbeasca de masuri reparatorii, baiatul a fost infiltrat ca ministru in toate guvernele MELE ale lui Iohanis fiind un hopa mitica priceput la orice unde era vorba de banii romanilor, de la transporturi pana la finante, trecand si prin fonduri europene si dezvoltare regionala. Rolul lui era sa impinga cei mai multi bani catre proiectele $ecu din Ardeal. Incompetentul asta are si el un mare rol in falimentarea recenta a Romaniei.

  2. Consultare publica? Stie asta ce inseamna consultare publica?, sau, consultare publica pentru el, inseamna proiect al companiilor care va fi avizat fara a tine cont de rara si compatrioti, ca de obicei? Paratrasnetul asta jambat face gargara crezand ca este credib? Poate in fieful baptistilor pe care reuseste sa ii prosteasca?.

  3. Va face ce a făcut în toate funcțiile in care va fi una, va rânji singur in oglindă și după va poza in cel mai competent ministru uns politic din istoria omenirii.

  4. Cititi cv -ul acestui domn.E chiar un geniu, o forta a naturii.Bineinteles ca pe natura o cheama Bolojan instelatul!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.