Bușoi se ia din nou de Nicușor

Mai stă ce mai stă prin Parlamentul European, de unde postează aproape fiecare mișcare, dar mai vine și prin București. Oraș despre care, de asemenea, postează. Păi ce să facă un europarlamentar precum Cristian Bușoi între ședințele din Parlament. În ultima lună, Bușoi îl are în colimator pe edilul Capitalei.

Spre exemplu, astăzi, a ținut să răspundă acuzațiilor lansate de primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, la adresa coaliției PSD-PNL, pe tema spațiilor verzi. Bușoi îl acuză pe primar că inventează conspirații pentru a-și justifica neputința și lipsa de viziune.

„Nicușor Dan inventează diverse conspirații pentru a-și justifica neputința și lipsa de viziune. După ani întregi în care a reușit să blocheze orașul, să lase oamenii fără apă caldă și fără soluții pentru traficul din Capitală, primarul fără viziune creează false dezbateri. Dacă ar înțelege administrație, ar realiza că blocarea dezvoltării duce și la stoparea spațiilor verzi, la crearea unor noi parcuri. Un oraș ținut pe loc nu progresează și pune în pericol și mediul. Traficul blocat pune în pericol mediul, sunt mai multe noxe, situația critică a RADET pune în pericol mediul, apa caldă care se scurge în pământ, iar blocarea investitorilor face imposibilă construirea unor noi spații verzi. Acestea sunt problemele reale, nu invențiile lui Nicușor Dan, care spune că actuala Coaliție nu vrea spații verzi. Primarul general a devenit un politician mincinos și asta doar pentru a-și justifica neputința”, scrie Cristian Bușoi pe Facebook.

Pe 7 iunie, același Cristian Bușoi scria:

O nouă măsură aberantă luată de Nicușor Dan și USR
A fost interzisă circulația mașinilor pe aleile cu intrare dinspre Șoseaua Nordului. O măsură aberantă, care nu ajută cu nimic circulația în zonă, ci doar creează probleme activităților economice, oamenilor în vârstă și părinților cu copii mici, după cum a explicat, cu argumente, și președintele PNL București, Hubert Thuma.
Primarul actual al Bucureștiului nu a reușit nici decongestionarea traficului în Capitală, nu a terminat nici proiectele de infrastructură începute în ultimii ani.
A blocat dezvoltarea orașului, a blocat și mai mult traficul în București și nu este capabil nici măcar să elibereze avizele pe care le cer alte primării de sector.
Dacă nu este în stare să rezolve problemele mari ale Bucureștiului, asta nu înseamnă că nu e capabil să creeze probleme noi, așa cum face și acum cu această măsură aberantă.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

12 Comentarii

 1. Bucurestiul trebue sa aiba un CEO nu niste primari incompetenti cu salarii colosale ,mincinosi si politici!

 2. Nicusor este cel putin cu 10 clase peste acest caricatural minicatavencu ,o rusine pentru PNL
  PS tot la mos Tariceanu da raportul..

 3. Sefii Garzii de mediu instalati de guwernele liberale au fost mana in mana cu poluatorii si mafia care arde deseuri.
  Kostel Alexe ‘TablA’ lucrator din aceiasi bransa ‘telektuala

 4. 0rban, Bus0i, Cutzu, Ciuca … partid de sk.elaitori, latratori la luna si taietori de frunze de la caini.

 5. Mult hulitul Basescu ( dar cu un accentuat simt al umorului) la caracterizat exceptional pe Busoiu cand candida la functia de primar general al capitalei: „Asta nu castiga nici daca ar fi singurul candidat”.

 6. @ „Tele n0vela fluviu”, 3 iulie 2023 la 19:23
  „0rban, Bus0i, Cutzu, Ciuca … partid de sk.elaitori, latratori la luna si taietori de frunze de la caini”…
  Te înșeli: partid de TURNĂTORI la Secu’, deja de la Cîmpeanu Rradu începînd, dîn 1990! …de-aia șî Plăvanu’ a ajuns unde a ajuns…
  Da’ bușoiu’ gorjienesc a trecut la nivelu’ următor: „Qatargate”, X00000 $$, cu aviz di la criminalu’ financiar mondeal $$oroș……[RumBurak Rishi]

 7. & Bușoi de la, categoria ,,muscă” , se oțărăște la Nicușor, ? ”Lupta titanilor” , ?

 8. Busoi ar trebui sa nu fie parte a mafiei imobiliare. Care au facut zeci de restaurante si bodegi in parcuri din Capitala, au construit pe spatii verzi in Floreasca, Circ, au facu blocuri de zeci de etaje intre case. Au facut vile si hoteluri in arii protejate. Mafia imobiliars de ce nu ridica 2-3 fabrici si sa faca productie?!!!!

 9. & Retagerea maestrului Rebengiuc mută atenția spectatorilor ”spectacolului politic”, pe Bușoi și Nicușor, ?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.