Când părăsește Alina Gorghiu PNL-ul?

Alina Gorghiu se arată ”neînțelegătoare” cu cei care migrează la alte partide din motive electorale. Ea însăși va pleca din PNL doar dacă va fi ”supărată rău”. După mai bine de  20 de ani petrecuți în PNL, Gorghiu pare hotărâtă să plece direct la pensie și nu vreun alt partid.

„Nu sunt aşa de înţelegătoare cu cei care aleg să plece de la un partid la altul cu câteva luni înainte de alegeri pentru că găsesc cu uşurinţă locuri pe lista unui alt partid care poate sunt mai eligibile decât locurile pe care partidul lui i le dă. Eu îi consider trădători şi oportunişti”.

Migrația parlamentarilor în timpul exercitării mandatului, interzisă prin Constituție 

”Nu pot pleca (primarii – n.r.) în timpul mandatului, pentru că îşi pierd mandatul. Din păcate, la parlamentari ai Constituţia care te împiedică, numai că una dintre obsesiile mele este că, atunci când se va face revizuirea Constituţiei, la un moment chiar va fi necesară această revizuire a Constituţiei, să modificăm textul constituţional astfel încât să îşi piardă mandatul sau să se poată face atunci când optează să plece dintr-un partid spre altul, acel referendum prin care tu poţi să îl schimbi pe parlamentarul respectiv”, a spus Gorghiu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

11 Comentarii

 1. Dupe ce salteluța și-a văzut sacii în căruță și legați la gura îi dă mâna sa „pună presiune” pe Rarutu! Are mirosul fin de la patrunjel, jigodia! Nu pleaca javrele de la măcelărie!

 2. ce a filamt zilele trecute Senatoarea Diana Sosoaca, este inca o dovada ca nealesii fac pip cu bolta pe Constitutia Romaniei si nu mai stiu cum sa o distruga mai repede, pentru a cladi un totalirism mao, cu control pe cetatean. ordinul stapanirii care i-a numit. hai siktir ipocrita ordinara ce esti!

 3. Este bine sa iasa la pensie, pentru ca si-a indeplinit norma ca mancatoare de rahat.

 4. Model de frunte pentru zicala ca politica e..blonda cu functii

 5. Sper să se supere cât mai rău și cât mai repede. Și Bogdan Rolex la fel. Și să-l ia și pe Sighiartău cu și

 6. decat daca a mai avut un loc de munca in paralel, care are limita de varsta 45 de ani, daca nu trebuie sa astepte pana la 65, deci ori va fi ca Orban ”ajutata” de colegi, ori profesesaza ca avocat, ori are economii…

 7. PNL avea nevoie de o salteluță buna ,cu recomandare și cu încercare,a corespuns ,așa a intrat în PNL.
  Acuma salteluță a îmbătrânit,nu mai corespunde.Cum a intrat așa o să și plece!

 8. Vai! ce drăguță e codița erectilă a cățelului de rasă. Să fim urâcioși. Ajunsă la o vârsta puicuției din Antropomorfism-ul lui Mihai Eminescu când “nu-i cucoș ce nu-i luase tot ce o puică poate da” în dorim doamnei Alina-Stefania ca echipa câștigătoare din PNL și de acum încolo să o supere numai bine spre binele partidului și a lui “noi și ai noștri”.

 9. Alina daca pleaca din PNL doar pentru PlayBoy..toate femeile ma inspira.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.